Sizin de görüşlerinizi istiyorum ama ben kendi fikirlerimi sıralayayım doğru olup olmadığını sormak istiyorum size:
Saçma aksiyonlar aramayıp barışçıl olduğu için
Kızların çoğu özellikle c**sellikte başta olmak üzere genel anlamda sert, tuttuğunu koparan seviyorken onlar dışarıda nazik bir insan olarak potansiyeli olsa bile o izlenimi vermediği için
Kendileri yine üstteki maddeye bağlı olarak gerektiğinde sert olabilen bir insan olsa da çoğul anlamda nazik ve centilmen takılmayı tercih ettiği için
Barışçıl takılan birisi olarak çok fazla rekabetçi olmadığı ve buna ihtiyaç bile duymadığı için
Kendisinde tamamiyle eğlenceli bir insan olma potansiyeli olsa bile sadece sohbeti iyi olduğu için ve kızların kendisini aslında makara, dedikodu muhabbeti yaptığı bir kız arkadaşı gibi gördüğü için olmakla birlikte kızların çoğu sırf saçma aksiyonlar aradığından o saçma aksiyonlara kapılmayıp daha barışçıl bir eğlence anlayışı olduğundan sıkıcı görüldüğü için
Yine üstteki maddeye bağlı olarak eğlenceli bir insan olsa bile sert, gizemli, umursamaz, cool takılan birisi olmadığından ve doğal olduğundan dolayı kızların çoğu onu "ezik, basit" sandığı için
Özellikle kadınların ve erkeklerin hak eşitliğini savunan birisi olduğu için (Burada kızlar gelip de şimdi blöf yapmasın. "Kadınların ve erkeklerin hak eşitliğini savunan erkekler hoşumuza gidiyor." diyorsunuz ama gerçekte size evire çevire çakan birini istiyorsunuz.)
Üstteki maddeye bağlı olarak kendi anlayışından dolayı bir kıza baskınlık kurabilecek niteliklere sahip olmadığı için (Hak eşitliğini savunan bir adam neden üste çıkmaya çalışsın?)
C**sellikte sağlıklı prensipleri olduğu için ("Evlenmeden önce c**sellik olmaz." gibi şeyler)
Son olarak kızların çoğunun mazoşist yapısını tatmin eden sert, umursamaz, gizemli, cool, maço ve çapkın tarzda özelliklerde olmamayı aslında empati yoksunu, kötü niyetli bir insana dönüşeceğini bilerek kendi tercih etmediği için
Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce iyi niyetli erkek, aşk ilişkilerinde neden kaybeder?
Aşk ilişkilerinde iyi niyetli erkek neden tamamiyle kaybeder, tercih edilmez?
O zaman görüşlerimde neden sert davranmak "zorunda kaldığımı" anlamışsındır artık. Yoksa ben de egoistlerden, cinselliğe her şey haline getirenlerden ve gereksizce fazla sertlik yapan insanlardan nefret ederim. Gerçek hayatımda böyle sayılmam aslında. Hatta bir keresinde geçmişte dersini verdiğim bir çocuk bana "Neden karı gibi konuşuyorsun? Sert olsana biraz." demişti nazikliğimden dolayı. Ben de ona ciddi bir şekilde dedim ki "Benim genel mizacım böyle. Her zaman sert olmayı sevmiyorum. Sadece gerektiğinde sert olurum. Alışsan iyi edersin. 🤨"
Ben kendim hakkımda sadece yorum yapabilirim, böyle insanlar tercihim değildir. Aksine aile kavramını iyi bilen, saygılı, ahlaklı ve iyi kalpli birileri tercihim olurdu. Olduğun gibi kal, insanların fikrini önemseme. Hatta engelle gitsin böylelerini
@w-rkah-lic İyi niyetim konusunda iradeli olmasaydım çoktan kötü niyetli birisi olurdum. Beni hayatım boyunca ben yapan şey zaten iyi niyetimdi. Bu aralar aptalca düşünen karaktersizlere hiç tahammülüm olmadığımdan zaten artık uğraşmayıp gereken lafı söyleyip engellemeyi tercih ediyorum.
Bu bana saçma geliyor ya. Dışarıda iyi niyetli, saygılı erkek arıyorum diyip de hor kullanılmak istemeleri... Kulağa saçma geliyor. Masum ayağına yatmaktan başka bir şey değil bu.
Bir de anlamadığım şey, asıl böyle kadınları hor kullanan erkeklerin gözünde bu kadınlar sadece geçici bir zevk iken, amacına ulaştıktan sonra o adam güzel söz söylemekle devam etmez ki. Bunu akıl edemiyorlar mı?
İyi niyetli, saygılı, centilmen erkek aradıkları doğru. Çünkü diğer yıpratıcı ilişkisinde bunları bulamamisti ama bu harika özellikli erkekle yaşarken adrenalinsiz ve heyecansız gecen zaman onu içten içe sıkar ve gönlü tekrardan yıpratılmayı arzular. Adeta parçalandıkça zevk alır. Bunlar normal insanların algilayabileceği duygular değil. Yoksa mazoşizm gerçeği var değil mi? Nasıl bir insan acıdan zevk duyabilir? Hele manevi acı fiziki acıdan katbekat üstündür.
İşte tam olarak onu soruyorum. Bu kızların adrenalin ve heyecan anlayışı sadece aktif cinsel yaşamdan mı ibaret? Ben fark ediyorum çoğu kız cinselliğe girince aslında erkeği ona daha çok bağlar diye düşünüyor ama işin aslı öyle yürümüyor.
Benim heyecan ve adrenalin anlayışımda mesela romantizm fazlasıyla var, romantik bir şekilde bir yerlere vakit geçirmeye gitme durumu da var. Ama ne bileyim bu kadar da cinsellik düşkünü bir insan da değilim. Evlilik sonrası için düşünürüm hep ben bunu.
Adrenalin ve heyecan arayışı sadece aktif cinsel yaşamdan ibaret değil, hatta bence hiç ilgisi yok. Gündelik yaşamda hareketi ve psikolojik şiddeti seviyor daha çok bu tip kadın. Hatta belki cinsellikte soft ve romantik yaklaşımlar daha cazip gelebiliyor bu kadına. Aslında hepsi boş. Önemli olan iliski kahramanları arasındaki uyumdur.
Ya gündelik yaşamda hareket söz konusu olunca gereksiz aksiyon aramaya da gerek yok. Ne bileyim bir yerlerde takılmaya gidince de eğlenceye çıkılabilir. Örneğin kafeye gidip makara muhabbetleri edilebilir, bir partiye gidip beraber dans edilebilir, lunaparka gidip çarpışan arabalara falan binip de bir tık tatlı aksiyonlar yaşanabilir yani dlrkrlrkfkfk. Psikolojik şiddete ne gerek var?
Yani demek istediğim, eğlence anlayışı olan birisi hayata her şekilde farklılık katabilir. Hadi sıkıcı birisi istemiyor bu tarz kadınlar bunu anlarım da, "Kocam döver de sever de." anlayışı nedir? Sldşkfşdk
Hiç fiziksel şiddete dönüşmeden kslabilen psikolojik şiddet türü de var. Ayrıca dönüşeceğini bilse bile öngöremez zira sağlıklı beyin hal ve arzuları değil bunlar. Hep geçmişte bir yerlerde bir eksiklik, bir hata, yanlış ortamda yanlış insanlar elinde büyümüş olma çevresel faktörler vb. Gibi çok çapraşık ve sancılı olmuş ilişkiler yumağı sonucu ürünü..
Ne bileyim çok ironik ya. Bir de ülkemizde bu kızlardan "çok fazla" var. Gerçekten. Böyle olmayıp gerçekten iyi niyetin kıymetini bilen kız sayısını saymaya başlasam samanlıkta iğne arıyor gibi olurum.
İşte dedim ya herkes anlsmayabilir. Senin yaşın genç galiba. Deneyimleyerek hayatı, öyle bir insan olmamakla beraber gün gelecek o kadına da o erkeğe de daha anlayan gözle bakabildigini göreceksin. Davranış psikolojisi, insan psikolojisi vs. vs.. senin o insanlar icjn yapabileceğin bir şey yok. Kendinle ilgileneceksin ve kendi yanına göre arkadaşlar seçip ilişkilerini dilediğin gibi yaşama hürriyetinden faydalanacaksın.. bırakalım bu insanlarla toplumbilimciler, psikolog ve psikiyatristler uğraşsın..
Toplumbilimciler, psikologlar ve psikiyatristlerin bile çok çözemediği bir konu bu ama. Ondan değinme ihtiyacı duyuyorum zaten. Ayrıca öyle olanların neden öyle olduğunu da anlıyorum. Genelde bu tarz kızlar baba sevgisinden gerçekten yoksun oluyor. Öyle olunca da sahiplenme duygusunu ancak böylelerine buluyorlar (ya da benim tabirimle bulduğunu zannediyorlar).
Anlamlandırmaya çalışıp anlam veremediğim konulardan birisi. Tamam zevkler ve renkler tartışılmaz ama kendi hayatlarını böyle insanlar için riske sokmaları bana saçma geliyor.
Kankam doğada kadın her zaman güçlü olanı sever. :( Sadece insanlarda değil, hayvanlara baktığımızda da bu böyledir :( Buna da zaten hipergami denir :( Kadınlar ben kibar erkek severim, nazik olmalı, eşitliğe önem vermeli vs. diye saysa da böyle erkekleri tercih eden kadın sayısı oldukça az görünüyor :(
En İyi Cevaplar