Aşk insanı güçlü kılmaz. Birine duygu beslemek insanı yumuş yumuş yapar. Süreli onun sevdiği şeyleri öğrenmek istersin. Onunla uyum içinde olmaya çalışırsın. Kendinden ödün verirsin. Sabrını ve vaktini tüketirsin. Karşılık alırsan ne ala, ama alamazsan bittiğinde kendini zayıf hissedersin. Aşkın seni zayıf kıldığını o zaman düşünürsün işte.
Evet insanı güçsüzleştirıyor aptallaştırıyor böyle normalde var ya her şeyi düşünebilecekken konunun içine böyle ilgi sevgi gibi şeyler girince insan düşünemiyor farkına varamıyorsun aslında her şeyi biliyorsun akıllı olarak her şeyin farkına varıyorsun ama bunu kelimelere dökemiyorsun çünkü bazı hissettiklerini kelimeye dökülme gibi bir durum olmuyor gerçekten çok değişik bir şey bir insanın bir insanı sevmemesi lazım
Karşılıksız aşk güçsüz yaparken karşılıklı aşk güç katıyor... karşılıklı aşk 90 lar Türkçe pop dinleyip yemek yaparken bi anda tezgah önüne çökmeli ağlatırken, karşılıklı aşk dünyan başına yıkılsa "amaaan atlatırız bea ne olcak" dedirtiyor. İşte öyle yani Allah herkese karşılıklı aşk versin
Güçlü yapar beraber herşeyi göğüs gelirsiniz beraber öğrenirsin herşeyi beraber yapılır ben ama gerçek aşktan Söz ediyorum yatıp kalkma ilişki den değil ya da el tutuşan sevgililer...
Sevdiğin kişiye karşı çok zayıf olursun. İsterse seni çok kolay bitirebilir hatta dersin ya o benim zaafım diye bu da oradan geliyor. Diğer insanlara karşı daha güçlü olabilirsin tabi.
Bence hayır. Aşk aksine insana dünyanın en güçlü insanıymış, herşeye gücü yetermiş hissi verir. Mutluluk, huzur, sevgi birleşince güçlü olmaması mümkün değil bence.