MİTOMANİ OLAN var mı ?

Aylardan konuştuğum kişi bana herşeyini yalan söylemiş mitomani oldugunu düşünüyorum kurgulayıp kurgulayıp anlatmış hep keşke beni böyle tanımasaydın diyip itiraf etti bi yalanını yakalayınca kendisi anlatmaya başladı diğerlerini ölen babasını ve görüşmediği annesini varmış gibi gösterdi babamın işyeri vs dedi babamla tattıstık dedi vs hep kurmuş yani ve daha bicok şey kendini durumu iyiymiş gibi gösterdi hep yalanları sordugumda beni küçük görmeni ietemedim 12yasımdsn beri ben kendim calısıp hayat kutmaya calısıyorum acımanı istemedim dedi hadi onu geçtim annen baban hakkında neden varlar gibi konusuyosun dediğimde bunu sana nasıl anlatıyım bilmiyorum ki öyle anlattıgımda bi nebzede olsa mutlu oluyodum gibi şeyler söyledi biraz araştırdım sanırım kendisi mitomani bu hastalık olan var mı aranızda ne yapmalıyım çok sinirlendim bana herşeyi yalan söylediği için başta ve engelledim ama hala aklımda aylarca konustuk ve hep bulusmalardan kacardı 7/24konustugumux halde bana cok deger verdiğini biliyorum ama bu kadar yalan söylemesi beni çok hayal kırıklıgına uğrattı çok sevmiştim onu haalada seviyorum ama napmalıyım bilmiyorum bu insanların başkalarına yalandan başka zararları olur mu ve tedavi gören var mı?
MİTOMANİ OLAN var mı ?