Beyler kızçeler hakkında bilmeniz gerekenler?

madde1 : Her kızın her kızın keşke erkek olsaydım dediği bir an vardır.(şu anda bile bazı kezoların hayır ben oyle bırsey demıyorum dediğini duyar gibiyim)

madde2: Kızlara 1000 deve yüküyle aşk versen gider yine kervanın başındaki eşşeğe aşık olurlar oyüzden pek çabaya değmez

madde3 En tehlikeli kadın cevabını bildiği soruları soran kadındır.

madde4:Esmer kız her zaman daha iyidir. Kiri göstermez.

madde5:Kızlara duymak istedikleri şeyleri söyleyin, gerisini dinlemiyorlar zaten

madde6: Ben sana hiçbir şey demiyorum dedikten sonra 1356232 tane cümle kuran varlığa kadın denir.

madde7: iki şey geri dönmez. yaydan çıkan ok, diğeri de alışverişe çıkan kadın. bunlar hayatta geri dönmez, hiç boşuna beklemeyin

madde8:Kıskanç olmayan kadın yoktur hemen ürkütüp kaçırmıyayım diyen kadın vardır.

madde9: Bir kadının canını yakmak bankadan kredi almaya benzer yıllarca ödersin akıllı ol

Araba kullanırken sinyal vermeyen kadından şok savunma: 'benim nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez

ve 3 Kız türü vardır;

1- Saçlarıyla kendine bıyık yapanlar
2- Kedi makyajıyla kendine bıyık yapanlar
3- Doğuştan şanslı olanlar

ve son olara Teoman doğru söylemiş -çok kadın hiç kadındır, yalnızlıktır sonu- diye, bindiğim otobüs tıka basa hatun doluydu, eve geldim bir tane bile yok

herkese iyi geceler
Beyler kızçeler hakkında bilmeniz gerekenler?