Bir kız düşünün şöyle filmlerdeki gibi zengin çok güzel masum bir kız.
Kızla internetten tanıştık ben direk yürüyordum ama ben erkeklere güvenemem dedi almam hayatıma kimseyi ben de peki red edildim dedim ama sana şans vereceğim flört olalım dedi. Çok iyi anlaştık zevklerimiz dinlediğimiz müzikler konuştuğumuz konular bakış açımız görüşlerimiz benzer. 8-9 gündür konuşuyoz bana değer verdiği de belli seninle mutluyum da diyor ama şöyle bir şey var kız 10/10 tipte ise ben 10/6 neden 10/6 diyorum burnum büyük ve kırık olduğu için yamuk çenem de ortadonti tedavisi görüyorum önde iki ameliyat geçircem bundan onlardan sonra 10/8 tipte falan olurum onlar bozuyor. Neyse kızın hiç sevgilisi olmamış asosyal ve en son flörtü 2 yıl önce olmuş bu kızla buluşacaz yakında. Normalde gidip konuşsam bana bakmaz diyeceğim bir kız ama özgüvenli olarak direk yürümem konuşmalarım falan çok etkiledi onu buluştuktan sonra kararı değişir mi acaba.
Bakmaz dediğiniz biriyle birliktelik yaşadınız mı?
Kızla internetten tanıştık ben direk yürüyordum ama ben erkeklere güvenemem dedi almam hayatıma kimseyi ben de peki red edildim dedim ama sana şans vereceğim flört olalım dedi. Çok iyi anlaştık zevklerimiz dinlediğimiz müzikler konuştuğumuz konular bakış açımız görüşlerimiz benzer. 8-9 gündür konuşuyoz bana değer verdiği de belli seninle mutluyum da diyor ama şöyle bir şey var kız 10/10 tipte ise ben 10/6 neden 10/6 diyorum burnum büyük ve kırık olduğu için yamuk çenem de ortadonti tedavisi görüyorum önde iki ameliyat geçircem bundan onlardan sonra 10/8 tipte falan olurum onlar bozuyor. Neyse kızın hiç sevgilisi olmamış asosyal ve en son flörtü 2 yıl önce olmuş bu kızla buluşacaz yakında. Normalde gidip konuşsam bana bakmaz diyeceğim bir kız ama özgüvenli olarak direk yürümem konuşmalarım falan çok etkiledi onu buluştuktan sonra kararı değişir mi acaba.
Bakmaz dediğiniz biriyle birliktelik yaşadınız mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır, olmadı. Çünkü özgüvensiz değilim.Özgüvenliyim.
Aslında özgüvensiz değilim, kızın da hoşuna giden o oldu şans vermek flört olmak o yüzden istedi. Ama kız aşırı güzel kararı tip etkiler mi diye merak ediyorum. Arkadaşlarım hep diyor tipi çok kafaya takıyorsun iyisin diye ama bilmiyorum.
Bence özgüvensizlik var. Ve olabilir davranışların hoşuna gitmiştir mutlaka. Kız güzel olabilir önemli olan onun sana nasıl baktığı. Yani kız güzel diye, seni beğenmiyecek diye bir kural yok. Öyle düşünme ve ümitsizliğe kapılma. Bak sana kendimden örnek vereyim. Arkadaşlarım ve çevrem tarafından her zaman beğenilen biriyim. Ve bende zor beğenen biriyim, seçiciyim. Kimsenin beğenmediği erkekleri beğenebiliyorum. Çünkü dikkatimi çeken tipleri olmuyor , başka şeyler. Özgüvenli erkekler her zaman bir adım daha öndedir. Kendine her zaman güven ve böyle şeyleri kafaya takma. Eğer kafaya takarsan ve sürekli bir şeyleri kusur olarak görürsen ve kendini çirkin görürsen, o kız senden soğur. Bir erkek çirkin olsa ondan soğumam. Başka dikkat çekici harika özelliği vardır mutlaka. Ama özgüvensiz ve sürekli kendine çirkin diyen erkekleri itici bulurum ve kaçarak uzaklaşırım. Erkeklerin yaptığı en büyük hatalardan birisi bence. Sonra gidincede "Çirkin olduğum için gittin dimi" diyorlar. Sorun çirkinlik ya da güzellik değil. O kız bana bakmaz düşüncesi. Şansını denemeden böyle özgüvensizliğe giriliyor bu yanlış. Sen kendin ol , özgüvenli ol. O zaten seni sevecektir. En önemlisi başkası gibi davranma , her zaman ona dürüst ol. Sonra bunlara rağmen seni istemiyor mu, bunlara rağmen sevmiyor mu bırak sevmesin o halde. Dünya ondan ibaret değil. Senin ruhunu değil , bedenini seviyorsa , sevmemesi daha hayırlıdır. Ruhunu seveni sev. Seni yüzün ya da görünüşün için seveni zaten hayatında tutma. Ve bunun içinde sakın üzülme. Dediğim gibi hayat bu ondan ibaret değil. Yoluna bakarsın. İnsanları seçerken daha dikkatli olursun.
Teşekkür ederim görüşlerin için 😊. Dediğim gibi tip takıntısı dışında bir özgüven eksikliğim yok kendisi de söylemişti çok özgüvenlisiniz beyfendi diye ve tamamen kendim gibi davranıyorum hiç rol yapmadım. Ve saçma gelecek ama bir soru daha sorayım benim de hiç sevgilim olmadı sadece flört gibi olduklarımiz oldu ama onlarla da en fazla elini tutma sarılma oldu seviştiğim kızlar da tek gecelik ilişkilerdi. Yani ciddi bir ilişki yaşamadım daha, kızla konuşma bitimlerinde öpüyorum deyip duruyoruz buluşunca da öpeceğim diyorum birkaç sefer de dudaklarından öptüm diyorum utanıyor. İlk buluşmada öpücüğü yanağına mi kondurmaliyim dudaklarına mi. Saçma gelebilir ama tepki vermesi veya soğuması çekindiriyor. Sanalda öpcem öpcem deyip reel de öpmemezlik yapmayım.
Rica ederim :) Tip takıntısıda bir özgüvensizliktir ama. Kendin gibi olman iyi. Son sorduğun soruya cevap vereyim. Sana tavsiyem ilk buluşmada bunlara acele etme, senden iğrenir. Sevgili bile değilsiniz. Kalmış ki 8 gündür tanıyorsunuz birbirinizi. 8 gün tanımayla ne ara sevdin de öpüyorsun? Nedense ikinizinde yaşlarınızın 19-20 falan olduğunu düşünüyorum. Ve kızın utangaç olduğunu söyledin bu normal kızın hiç sevgilisi olmamış sonuçta. Senin sevgilinde olmamış ama cinsel tecrübe yaşamışsın bu yüzden çekingen olmaman normal. Mesajda her şey farklıdır. Mesajda herkes cesaretlidir. Yan yana geldiğinizde her şey daha farklı olacaktır. Onu ilk buluşmada öpmeye kalkarsan her şey ters teper sana söyleyim. Yavaş yavaş birbirinizi tanıyın. Amacın sadece öpüşmek falansa kızı üzme. f*ck tarzı ilişki arıyorsan olmaz yani. Başkalarıyla yaşa yaşayacaklarını. Kimsenin ahını alıp , üzme. Duyguların ve sevginin olmadığı yerde öpüşme falan olmamalı zaten. Ne zaman sevgiyi hissediyorsan o zaman bunlar olmalı. Yoksa sadece güzelmiş diye yanında olma. Ama eğer ki onu gerçekten tanımak istiyorsan birbirinize zaman verin. Bunlar olmamalı ilk buluşmada kesinlikle.
Evet ikimiz de 19-20 li yaşlardayiz seks için bir kız arayışında değilim evet hoşlandım ondan ama daha ne sevgi ne aşk var dediğin gibi, ve cinsellik falan da sorun etmiyor konuşmamızdan sadece utanıyor biraz zamanla bunları da yaşamak isteyeceğimiz biliyor ama sadece cinsellik arayışında olan biri değilim sırf merak ettiğim böyle kesin flörtüz dediğim biri ilk kez oluyor ve sanalda öpcem desek de reelde nasıl tepeceğini bilmediğim için sormak istedim o zaman sadece sarılayım ilk buluşmalarda.
Anladım. Cinsellik falan sorun etmiyorsa demekki o da bir şeylerin olmasını istiyor o halde. ya da sen öyle sanıyorsun. Bence buluştuğunda onu iyi gözlemle ona göre davran. Ama dediğim gibi ilk buluşmadan öpme. Ortada bir şey yok sonuçta. Çünkü böyle şeyler zamanla olmalı bence. Yoksa arada sevgi hiç olmaz. Ve sana şunu bilmelisin ki kimse kimsede kesin değildir. Kimseye kesin gözüyle bakma bir bakmışsın yoktur. Bu yüzden ona göre davran. Sanalda öpücem , sevicem demek kolaydır tabi. Sanalda herkes cesaretlidir. Ve ikinizinde yaşı çok genç. Yan yana geldiğinizde onu öpmek istersen ters tepeceğinden eminim. Aceleye gerek yok bu yüzden dediğim gibi. Her şey zamanla olur.
Dostum çok zengin bir kızla çıkmıştık hala aramız iyi
Aşkı sadece tipe bağlama. Özgüven çok önemli. Özgüvenli olmaya devam...
Özgüvende sıkıntı yok şu anlık tip takıntısı var gibi bende.
boş ver onu. Dediğim gibi tip ikinci planda. Yaptığın gibi devam et o iş sende
Tamamdır teşekkür ederim 😊😊
:)
Yaşamadım
oldu