Arkadaş grubu olarak bulustugumuz zaman konustugumuz bir arkadasim vardi. Bir gun israrla bulusmak istedigini soyledi. Arabada beni öptü neden öptüğünü sordugumda , insanlar neden birini öper dedi. Benden hoslandigini biliyorum ben de hoslaniyorum dedi tekrar opustuk ve eli kalcama gitti ve sıktı. Ben dusunmek istedigimi soyledim. Sonraki gun hic yazmadi. Bir sonraki gun aradi ve tekrar arabada bulustuk. Direkt opmeye calisti ben istemedim neden beni opmek istemiyosun dedi. Hislerimden emin degilim dedim. Bunun üstüne oda" acik acik konusayim ben de hislerimden emin degilim bir iliski yasamak istemiyorum senden hoslaniyorum hoslandim da sen de bir iliski istemiyosun boyle takilalim" dedi. Ben bunun cok sacma oldugunu soyledim. O da bana rahatla cok kasiyosun dedi. Surekli beni opmeye yeltendi, beni sal dedigimde de salmak istemiyorum dedi. Ve bu cocugun cok yakin bir kiz arkadasi var, bu kizla bizde surekli gorusuyoruz ona bu yasadiklarimizi anlatmamam icin ozellikle tembihledi. Nedenini sordugumda da boyle bir seyi neden bilsinki dedi. Kimsenin bilmesini istemedigini soyledi.
Sizce bu cocuk benden hoslaniyo mudur?
Sizce bu cocuk benden hoslaniyo mudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar