Aşk İlişkileri 17 yaşındaki bir erkek aşkta nasıldır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Aşkta nasıldır? Güncellemeler+1 yıl Kız 18 yaşında 17 yaşındaki bir erkek aşkta nasıldır? Cevapla Erkek Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Tatii_Hanim_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 17 yaşın aşkından ne olur aşk olgunluk ister ergenlikteki delidoluluk aşkı çocuklastirir 2 2 Yorumla askadami3458 +1 yıl Hoş geldin tatlı ve huysuz kadin Yorumla Tatii_Hanim_ +1 yıl @askadami3458 hosbuldum Yorumla
Freeman000 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayatı tam anlamıyla kavrayamamış biraz ergence düşünceleri vardır aşkın ne olduğunu bile tam olarak bildiğini sanmıyorum... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl aynen şöyledir o yaştaki aşık olan kişilergiden gitmiştir gittiği gün bitmiştirben gideni değil giden beni kaybetmiştir :D :D tripkolik 0 0 Yorumla
gunseinoglumami Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl ergence sever. biraz ileri zamana bırakmalısın aşkı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yani yaşından daha olgunsa bilemem ama ergence davranışlar sergileyebilir daha aşkı bile tam kavrayabileceğini düşünmüyorum 0 1 Yorumla askadami3458 +1 yıl Sana katılmamak mümkün değil hakkisin Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 17 yaşında daha eğlencesi dışında aşkın hiçbiyerinde değildir kadın erkek farketmez 0 0 Yorumla
VarımAmaYokumm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Bence gerçek aşk zmnidir duygularıyla hareket ettiği zmndir. Çünkü 20yasindan sonra erkekler sirf cinsellik düşünüyor.17yasindaki bir erkekte düşünür ama 20veya daha üstü bir erkek kadr düşünmez bence 0 0 Yorumla
askadami3458 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Aşkın yaşı olmaz ama kendinden biraz büyük birini bul daha olgun aklı başında birini 0 0 Yorumla
PurePainn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Açıkçası o yaştaki bir erkek daha tam olgunlaşmamıştır bile, libidoları yönetiyor olur muhtemelen. 0 4 Yorumla Wakilat +1 yıl Aynen. Ben 18 yaşındayım buna rağmen geçen sene ile aramda inanılmaz fark var. Yorumla PurePainn +1 yıl İnanılmaz fark ne gibi mesela? Yorumla Wakilat +1 yıl Geçen sene çok daha çocuksuydum. Bu sene belki tam olarak cçocukluktan çıkamadım ama geçen seneden farklı olduğu kesin Yorumla PurePainn +1 yıl Anladım kardeşim sevindim senin adına 🙏🏻 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Tam bir ergen ilişkisi olur. Z kuşağı birde 😁 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seven insan her yasta iyidir 0 0 Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. ne aşkı ya 17yaşında aşk mı olur 0 0 Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl sivlceleri ile oynuyordur, kamışa su yürümemiştr 0 0 Yorumla
Defnesabanci0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Yuhhh be nerdeyse kundakda ki bebeğe sulancaniz 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çocuk adı üstünde ne bilir aşkı 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çocuk aşktan ne anlar 0 0 Yorumla
ronaldinho_0707 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl seks e calisir haliyle o yasda asiri istek olur 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sıfır...0 0 0 Yorumla
Gecegezenbirey Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Çok tehlikeli bir yaş demiri bile delebilir. 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. canım saf masum 0 0 Yorumla
melek_44 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl ergendir maalesef 2 1 Yorumla askadami3458 +1 yıl Kesinlikle o yüzden biraz olgunluk olmalı mutlaka birtarafta Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 17 yaş çocuk daha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
17 yaşın aşkından ne olur aşk olgunluk ister ergenlikteki delidoluluk aşkı çocuklastirir
Hoş geldin tatlı ve huysuz kadin
@askadami3458 hosbuldum
Hayatı tam anlamıyla kavrayamamış biraz ergence düşünceleri vardır aşkın ne olduğunu bile tam olarak bildiğini sanmıyorum...
aynen şöyledir o yaştaki aşık olan kişiler
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
ben gideni değil giden beni kaybetmiştir :D :D
tripkolik
ergence sever. biraz ileri zamana bırakmalısın aşkı
Yani yaşından daha olgunsa bilemem ama ergence davranışlar sergileyebilir daha aşkı bile tam kavrayabileceğini düşünmüyorum
Sana katılmamak mümkün değil hakkisin
17 yaşında daha eğlencesi dışında aşkın hiçbiyerinde değildir kadın erkek farketmez
Bence gerçek aşk zmnidir duygularıyla hareket ettiği zmndir. Çünkü 20yasindan sonra erkekler sirf cinsellik düşünüyor.17yasindaki bir erkekte düşünür ama 20veya daha üstü bir erkek kadr düşünmez bence
Aşkın yaşı olmaz ama kendinden biraz büyük birini bul daha olgun aklı başında birini
Açıkçası o yaştaki bir erkek daha tam olgunlaşmamıştır bile, libidoları yönetiyor olur muhtemelen.
Aynen. Ben 18 yaşındayım buna rağmen geçen sene ile aramda inanılmaz fark var.
İnanılmaz fark ne gibi mesela?
Geçen sene çok daha çocuksuydum. Bu sene belki tam olarak cçocukluktan çıkamadım ama geçen seneden farklı olduğu kesin
Anladım kardeşim sevindim senin adına 🙏🏻
yaşla ilgili değil karakterle ilgili
Dùrter ama orgazm vermez
Tam bir ergen ilişkisi olur. Z kuşağı birde 😁
Seven insan her yasta iyidir
ne aşkı ya 17yaşında aşk mı olur
sivlceleri ile oynuyordur, kamışa su yürümemiştr
Çok iyi olur hızlı ve güzel yaşar aşkı
Yuhhh be nerdeyse kundakda ki bebeğe sulancaniz
Çocuk adı üstünde ne bilir aşkı
Çocuk aşktan ne anlar
kanka iyidir karşılıklı ise
seks e calisir haliyle o yasda asiri istek olur
Ergenin tekidir ne olacak
aklıyla kalbiyle hareket etmez..
Sıfır...0
Çok tehlikeli bir yaş demiri bile delebilir.
bebe
aski bilmem ama yatakta iyiler
Allah'ın birey
Valla onun aklı aşka çalışmaz :/
Sen kaçsın
Aşkın yaşı yoktur ☺
caylak 🙂
velettir
Aşk ne demek onu biliyoemudur acaba
Çocuktur
Biz nerden bilelim ya
Acemidir