+1 yılEvlenmek istemenin Belli bir zamanı olmaz bu bir yılı da bulabilir 2 yılı da bulabilir 6 ayda bulabilir burada önemli olan ikinizi birbirinize yani ne kadar çok yakından tanıdığınız artık birbirimizi Ne kadar çok güvendiğiniz Bence daha önemli olan bu artı şu zaman merfumunu bir kenara bırakın Ayrıca da ayrılık mesajı atmışsın Geçmiş olsun Bak demek ki bir yıl Birbirinizi çok iyi tanıyamamışsınız değil mi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de her evli çift gibi bir sorunlar olacağını biliyor ve istemiyor böyle rahat diyor o zaman şu sorun bu sorun belki çapkınlık yapamıcak ulu orta ne bileyim gerçekten evli çiftler de mutsuz çok ilginç biz özendiğimiz hayatta sorunlar ya geçim sıkıntısı ya gerdek işi bunu kaç kere yapma derdi ya da birbirini sevmemek birbirinden sıkılmak herkes bir bahaneyle boşanıyor niye mi zina çoğaldı çünkü bence
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 1 senede bu kadar talepkar olup buna cevap gelmeyince ayrılıyor olman kendini iyi hissetmekten ziyade sevmediğini gösteriyor bence. Ki 18-24 yaş aralığı için evlilik erkenken "her genç kızın hayali gelinlik giymek" demek de yanlış bi düşünce, önceliklerin farklı olmalıydı. Kendini tanıman için iyi olur bu ayrılık umarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen maddi yöndende mutlu olmak için evlilik istiyordum daha iyi yerlere gelmek için çünkü sevgilimin durumu çok iyidi ama böyle hep sevgili nereye kadar ondan bişey çıkmazdi boşuna devam etmedim ayrıldım zaten herkesin yolu açık olsun
+1 yılBir erkeği kaçırmak istiyorsan ona bol bol evlilikten bahset.. Erkekler kadınlar gibi değil. Evlilik lafı açma
Böyle zorla evlenen adamlar sonra gerçekten kötü kocalar oluyorlar
Sana da yazık ona da…
Bir sene çok da uzun bir zaman değil aslında00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Sen evlilik dedikçe daha da kaçacak eğer daha zorlarsan tamamen kaybedersin akışına bırak zaten zorla evlendirecek değilsin zorla evlenirsen de o evlilik yürümez bırak o senin peşinden koşsun kendi istesin birden ne yapıyorsan tam tersi davran bi şaşırsın Allah Allah ne oluyor bu neden böyle değişti filan desin aşkım bebeğim ölürüm biterim filan hiç yapma zaten o tamamen bitirir
16 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi davrandim zaten saldım karismadim hiç Evlilikten bahsetmedim ama gün geçtikçe bu beni yoruyor benimde her genç kız gibi gelinlik giyme hakkım var o evlilikten bahsedince bile kaçıyor
Soran+1 yılİlkim o oldu ama 😔
Soran+1 yıl😁😄 çok güzel konuştun ya valla yüzümü güldürdün Allah razı olsun
Evliliğe sıcak bakmadığı, bu konunun açılmasıyla birlikte umursamaz tavırlar sergilemesinden belli. Ciddi düşünüyor olsaydı ilgili ve evliliğe sıcak bakan biri olurdu. Bu şartlar altında evlilik düşünmen, bu düşünceye tek taraflı kapılman seni boş yere umutlandırır. Kendini çok kaptırma sen yine de...
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle sıkılmış ve osmanlının dağılma sürecindeki gibi bi ilişkiniz var.. ortaya fikir akımları atılıp herhangi bir girişim olmazsa saltanatın kaldırılması gibi ilişkinizin resmen bittiğini görürüz şu an geç cevap veriyosa seni önemsemiyosa sana ilgi göstermiyosa hukuken ve fiilen ilişkiniz bitmiş kızım sen bu zamana kadar naptın hayır ilişkiniz uzun süre böyle çalkantılı gidiyo sen yeni mi farkediyosun o ilişkide sen nerdesin :d bu yapımda yapman gereken ilişkiyi canlandırma yollarıdır
00 YorumlaAdam alacağını almış zaten ne yapsın ki seni şimdi 😏 bu kadınlar ne zaman akıllanacak çok merak ediyorum. Şu erkeklerin ne mal olduğunu öğrenemediniz mi hala 😏Bir erkek evlenmeden önce seninle birlikte olmak istiyorsa onun niyeti seni kullanmaktır evlenmek falan değil bunu bir anlayamadınız gitti yani.
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlamada bi erkeğın kim oldugunu nasil anlarsin biliyonmu? İlişki yasadiginiz ortada net yani. İlişkiden sonra bile hosgorulu kalan ilk gunki gbi seven adam seni harbi birakmaz. Orasi donum noktasidie bunu unutma. Erkek orada ikiye ayrilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlanlar oldu işte taniyamamisim
- +1 yıl
Değer vermiyosa hadi ordan basıcaksın kimse kimsenin kölesi değil 👍
+1 yılYaptıkları yapacaklarinin teminatidir. Sen onun ilki oldugun icin ayrılamayacağını biliyor ve umurunda degilsin. Sen ayrılır diye korkuyorsun zaten. Evlenince de cok ağlarsın alistir kendini simdiden🤭🤭
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet şimdiden ağladım zaten ama bu son galiba kendimi ayrılığa alıştıricam
Sen 1 seneye herşeyi sığdırmışsın. Adama herşeyi tattırmışsın. Adam illa soğur. Adamı aç bırakmamışsın ki? 1 senede evlenecekmiş 😁 daha bekle. Adamı da bunaltma. Bırakır seni. Verdiğinle kalırsın
13 Yorumla
Soran+1 yılBunaltmiyorum zaten günde 4 5defa sadece mesajıma cevap veriyor ben buna bile kızmıyorum alttan alıyorum ama psikolojim bozuldu
- +1 yıl
Valla kanka sen haketmişsin. 1 sene de herşeyi tüketmişsin. He şu an gelip evlenelim dese. İnan hayatında hiçbir değişiklik olmıyacak. O işe gidecek. Sen evde. Rutine bağlıcak. O zaman daha da mı psikolojin bozulacak. Çok cahil hareketler yapıyorsunuz. Sonra da böyle üzülğyorsunuz
Soran+1 yılBenim hiç ilişkiye girmedigim sevgililerimde aynı onun gibiydi herşeyi tüketmekle alakası yok tüketmesemde aynılar
ayrilmakla iyi yapmissin. eleman, ben alicagimi aldim, artik umrumda degil modunda dolasiyormus.
45 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir kez ilişkiye girdik bu arada kızlığımı bozdu sonra hic girmedim
Soran+1 yılAmin inşallah ama uzun süre kimseyi hayatıma almiyicam bir süre kafamı dinlemek istiyorum ❤️🙏 kendimle ilgilenmem lazım
+1 yılAbi ne güzel soru sormuşsun, güncellemeyi okuyunca şok oldum. Karşı taraf adım attı mı barışmak için? Kendini nasıl hissediyorsun, iyi misin? Güncellemedeki duaya amin
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun cevap vermesini bile beklemedim ayrıldım numaramida değiştirdim kendi hayatıma bakıyorum kafam çok rahat kuş gibi oldum 😂🙃
- +1 yıl
İyi olmana ve kendini gerçekten de iyi hissetmene sevindim❤️ böyle devam! Darısı başıma 🙏🏼 Olur da seninle iletişime geçmeye çalışırsa burdan yazabilir misin?
Soran+1 yılHayır iletişime geçmeye çalışmadı komple bitirdim ben zaten geri dönmek istese bile ben kabul etmem
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynı durumun içindeyim kardeşim. Alacağını aldığı için umursamıyor böyle rahat. Geçmiş olsun. Düzelmez o geri. Evlenme gibi bir niyeti de yok. Mecbur birinden diğerine sürüp gidecek bu döngü...
10 Yorumlaherşeyi onunla yaşadım demişsin eğer bunda (cinsellik) var ise kimse seni çekmek zorunda değil bu saatten sonra sadece basit kadın olarak algılanırsın he eşim olabilir diyen insanda mezhebi geniştir ondanda erkeklik bekleme
#Hükümdar027 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun sen cinsellik yaşadım diye evlenemez miyim
Soran+1 yılYa biz sadece bir kere seks yaptik oda zaten bakireydim sonra yapmadık zaten
Soran+1 yılBen kendimi o kadar ezdirecek bir kız değilim ben seçilmem seçerim erkekleri ben beğenmezsem si*tır olup giderler tamam mı
Soran+1 yılSen m*l misin niye illaki benim hayatımda bir erkek olmak zorunda
Soran+1 yılBenim mesleğim elimde 1aylik maaşımı alır diktiririm zarımı bu kadar kolay tamam mı siz kimsinizde beni kullanıp atacaksiniz 😂
Soran+1 yılBence senin kafan güzel sence ben sırf bir erkekle yattım diye ona bağlı kalacak bir kız miyim ben çalışan bir kızım gider diktiririm kimsenin tanımadığı biriylede evlenirim bu kadar kolay
Soran+1 yılBen sizin gibi şe*fsiz pislik bir insanla evlenmem zaten anca s*kisir sonra tekmeyi vururum ben kendim gibi saf temiz niyetli biriyle olurum
Soran+1 yılSeks 17yasimdayken oldu ve sadece 1kez oldu bakireliğim bozuldu sadece yani vajinam çuval gibi değil ben istesem yapay zar bile kullanırım yinede evlenirim ama ben saf iyi niyetimi bir yana koyup cinsellik yaşadığım kişiyle evleneyim dedim ama olmuyorsa bende o zaman bu yöntemlere girerim ve Allah. Bana günah yazmaz çünkü ben kandırıldım
Soran+1 yılKafamı calistirirsam bu dediklerin hiçbirisi başıma gelmez
Soran+1 yılSen belli çok kişinin ahını aldığın için hep umutsuz bakıyorsun sen zaten bu hayatta hep surunuceksin
Soran+1 yılAllah'a şükür benimde anlım ak gerisini geride kalanlar düşünsün
Soran+1 yıltamam boş yapma by
Soran+1 yılBoş yapan sen ve senin gibi karaktersizler
Soran+1 yılBence sen beni cekemiyorsun ondan boş yapıyorsun
+1 yılZaten 6 aydan sonra cicim ayı bitiyor, 1 yıl çok bile dayanmışsın bu arada karşındaki isterse 5 yıllık eleman olsun güvenmiceksin hiç kimse seni haketmiyor bunu böyle bil geç hakkında hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılBu tarz erkeklerde genel özellik nedir biliyor musun? Senle de yapamaz sensiz de yapamaz. İlkin o olduğu için seni hep çantada keklik gibi gorecekti. Sen uzaklaşırsın hemen ilgi ağına sokar seni özürler yeminler sözler havada uçar. Tamam der güvenir gene başlarsın bu sefer yine elini çeker değersiz hissettirir seni. O yüzde verdiğin karar çok doğru aynı filmi sürekli başa sarmaktansa yol ver. Değerini bilecek insanlara çıksın yolun :)
00 YorumlaBu insanlarin evlilik merakini hic anlamiyorum. Birak sal zamani gelince o da istiyorsa olur. Baymayin insanlari ya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İlişkilerin süresi vardır 3 ay 6 ay 1 yıl bu sırada evlenilirse güzel evlenilmezse 1 yıldan sonra ilişki uzatmaları oynuyor demektir
00 Yorumla
+1 yılGünde 7-8 çok azmış ya niye o kadar az mesajlaştınız bak gördün mü evlenmiyor seninle daha fazla mesaj atmalıydın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Evlilikten bahsetme aranız açılır, ülkemizin durumları ortada malum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır durumu çok iyi
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ona bağlı kalma zorunluluğu cinsellik bence , bunu aşarsanız vazgeçmeniz kaçınılmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet tamda öyle ondan başkasıyla da olmak istemiyorum ama çok yıprandım migdem bulanıyor hergun iştah diye bişey kalmadı 😔
Soran+1 yılAyrılırsam onu hergun görüyorum mahallede üzülürüm
+1 yılSevgililik süresi uzun olmamalı seven bir erkek evlenmek istemeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi onunla yaşamasaydınız.. yaşanacak şeyler bıraksaydınız. O çözüm arardı şimdi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ilgilenmeyen biriyle evlenmeyi düşünüyor sun daha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyle 1 yıldır mesajlaşıyosan seninle ilgilenmiyormuş sen bu adamla evlencekmisin
00 Yorumla 18 20 yaşında evlilik düşünenler zavallı geliyor bana
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSiz bi 6 yıl daha sevgili olun makyajsız görsün seni bi alışsın sonra dan çok pişmanlık olur 1 yıl dan sonra evlenilmez.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCjdjjd bide ayrılmıs ya canım , seni varya hicbi erkek almaz bu kafayla , sen zorla adamı adam da he desin dimi fjdnfej
- +1 yıl
Ne boş bi yorum olmuş ya bu
- +1 yıl
Hayır hayır erkek kullancının yorumuna yazmıştım
+1 yılYani evllik için çok gençsin bence evliliği 4-5 sene sonra düşünmen daha mantıklı olur sen hayatına yoğunlaş kendine yoğunlaş kendinle ilgilen sonuçta bir ilişkiden çıktın onu da koy tekmeyi yolla gitsin
00 Yorumla
+1 yılevlenmeyi düşünmüyor ki seninle zamanı gelmiş olsun..
00 Yorumlacanım misin kizim tek erkekle omur mu gecer ayrica bu cocuk sana ilgi gostermio 7 8 defa ne o yuzden kurtul bundan
01 Yorumla
Soran+1 yılKurtuldum çoktan
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇabuk karar vermişsın ama hayirlisi ya ilgisiz sevmeyen biriyle olmaz zaten
00 YorumlaOndan sonra sey diyorlar biz ozguruz evlenmeden cinsellik yasariz biz bilmem neyiz a boyle ortada birakiyorlar. Istedigini almis tabi cevap vermez. hevesini aldi.
00 Yorumla
+1 yılDoğru karar vermişsin burada böyle güçlü davranan birini görmek ne güzel. İnsallah kıymetini bilen biri çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılYok gelmedi 5 6 YIL sevgili takılanlar var niye evlilik 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAynen iyi yapmışsın kendini neden yipratasin ki yeni mutluluklara yelken aç
00 Yorumlaevlenme seni sevmiyor evlenince böyle insanlar değişmez
00 Yorumla1 yılda herşeyi yaşamışsın niye evlensin ki? Ağırdan alsaydın
00 YorumlaBirkaç tane çocuk yapın ondan sonra
09 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklara kim bakacak iyi misin sen
Soran+1 yılYedek sevgilisiyle uğraşsın o zaman mutluluklar diliyorum
Soran+1 yılBeklemiyorum ben az önce ayrıldım ve bütün hesaplarımi kapattım numaramida değiştirdim
Soran+1 yılUzun zamandır bana bu şeyleri yaşatıyor benim artık migdem bulanıyordu iştahım kesilmişti uykusuz kalmıştım kendimi yedim bitirdim ama şimdi kendime önem vermenin zamanı 😶🙃 kendime zaman ayrıcam. Allah yardım eder inşallah bana 🙏❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni umursamayani sen hic umursama
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmalı miyim knk
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz bekle. Seni umursamıyorsa sorun var demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılBeklemiyicem artık perişan oldum ben
Daha erken onu tanımak zorundasın bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEe bi zahmet evlen artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyeteri kadar tanımdım bu o insan diyorsan evlen
00 Yorumla karşı taraf istemezse olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin modası geçmedi mi
02 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsın tebrik ediyorum seni👍
00 YorumlaEvlenme öyle birisiyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAman dikkatli olun evlenmeyin
00 Yorumla
+1 yılEvlenip napıcan ya sallaaa gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatında hic sevgilin bile olmadığına yemin edebilirim şurayı 13 yaşındaki kişiler kullanmasın ya
01 Yorumla- +1 yıl
+1111
Gizli Üye(25-29)+1 yılyıl olmuş 2022 evlilikmi kaldı uya
01 Yorumla
Soran+1 yılKaldı tabiki kalmalı 🙄
brncr geldi maddi imkablar da mğsaitse
04 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumu iyi
Soran+1 yılEvlenmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKovalanan kaçar bunu unutma ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy gelmiş aşkım evlenme teklifini sen et bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAfferim sana kullandı attı zor evlenirsin bida
26 Yorumla
Soran+1 yılSana cevap verme tenezzulunde bulunmuyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılNiye asko
Soran+1 yılBoş yapiyon
Cevap sahibi+1 yılAma değil asko
Soran+1 yılSusar mısın arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılHayır bebişim
+1 yılEvlenınce düzeleceğine inanıyor musunuz?
20 YorumlaSen varya bittin Allah sana sabır versin
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye bittim kuzum
+1 yılBoşa vakit kaybediyorsun onunla
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım ama ayrılmayı denedim diğer gün hemen yazıyorum dayanamıyorum 🥺
Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Senin beynine s*cim ayrıl gitsin a*k
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırsam yaşadıklarımız nolucak unutamam ki 🥺
Soran+1 yılNeden yazayım sendemi bir tekme vurmak istiyorsun
cinsellik yüzde kaç
028 Yorumla
Soran+1 yılOnun için buluşuyoruz zaten nerdeyse 🤦
Soran+1 yılBen çok üzülüyorum hep alttan alıyorum belli etmiyorum sıkmayayım diyorum ama çok salıyor herşeyi 😔 ben üstüne düşüncede duymazdan geliyor umursamıyor
Soran+1 yılBen evlenmek istiyorum onunla yuva kurmak mutlu olmak tam olarak amacım bu
Soran+1 yılÖyle ya işte 🤦
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılBen 24 o 29
Soran+1 yılİlkim oldu ve ilgili değil 3 4saatte bir mesaj atıyor napiyorum diye merak etmiyor umursamaz davranıyor ben içime kapanıyorum hep ama bu durumdan çıkıyorum Artık
Soran+1 yılÇok taze acım inanki cinsellik olarak bişey yasamasaydim bu kadar üzülmedim ama mecbur yoluma bakcam
Soran+1 yılAynen ayrılık mesajı attım ve onun saatlerce ayrılık mesajıma geri dönmesini bile beklemeden numaramı değiştirip bütün hesaplarımi kapattım ortadan kaybolucam uzun bir süre sadece kendimle ilgilenicem😇 kendimi mutlu edicem oyle mutlu olucam ki sosyal medya açmaya gerek bile duymicam o şekil yani
Soran+1 yılGelemez gelse bile ben görmezden gelirim artık bizden bir halt çıkmaz bunu kabullendim
Soran+1 yılHâlâ belkide diyorsun bitirme diyorsun ben perişan oldum kimin umrunda saçmalama allahaskina ya değmez
Soran+1 yılBir sene ama düşün yani günde 4 5defa sadece mesaj atıyor onuda 7 8saat sonra cevap veriyor
1 yıl çok az bir zaman dilimi
10 Yorumla
+1 yılBence aldatıyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılAMIN
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem