Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla geçmişte yaşadıklarından konuşuyorduk ve çok fazla kadınla birlikte olduğunun farkına vardım. Ben daha önce kimseyle birliktelik yaşamadığım için ona karşı çok deneyimsiz kalmaktan korkar oldum. Bunun üzerine geçmişinde iki kadınla aynı anda birlikte olduğunu da öğrendim. Tek gecelik bir şeymiş ve çok sarhoşmuş. Yaklaşık 8 yıl önce olmuş bir olay bu ama beni derinden sarstı. Ona karşı garip bir soğuma hissediyorum. Ayrıyeten ilerde benden de böyle bir şey isterse diye korkuyorum. Sizce önyargılarımda haksız mıyım?
Erkek arkadaşımın geçmişi yüzünden ona önyargılıyım. Hata mı ediyorum?
Sen hiçbir şey yaşamamışsın, o ise yaşamadığı kalmamış. Kimse kusura bakmasın. Sen de yaşasaydın bir şey demezdim. İster kabul et, ister etme. Hakkındır.
Lütfen o yaşadı, ben yaşamadım diye sen de erkenden yaşama.
Bir de bu durumu iyi düşün, kaldıramam dersen direkt ayrıl. Kolay değil.
Erkekler yapar. Yeterki fırsat olsun. Heleki şu zaman da hayatımın kadınını bekliyorum diyip kendini saklayan erkek bulamazsın. 2. Soruna gelince. 2 li 3 lü. Bunlar tamamen seni kontrolün altında olan bişey. Kafama takılan tek soru bunları sana neden anlatıyor. Bence bişeyler yaşamak için yol yapıyor olabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geçmişin bugününüze olumsuz etkilemesine izin vermeyin. İki kadınla seks her erkeğin rüyasıdır, ne yaşamışsa yaşamış. Siz hayatınızda yoktunuz ki. Ne korkulacak, soğuyacak ne de önyargılı olacak bir şey yok bunda.
0
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Mantıklı düşünmeye çalışın. Geçmişi deşmeyin daha fazla yoksa bocalamaya devam edersiniz.
İyi ki empati yapmışım. Erkek olsaydım; o meslekte o yaşam tarzında, o yaşta olsaydım bakir kalmam inanılmaz saçma olurdu. Zaten bir insanı geçmişiyle kabul edip hayatına alıyorsun. Yani benim için soğuma sebebi değil bu mevzu. Çok yoğun duygularımın olması da bunda etkili tabii. Son durağı olayım bana yanlış yapmasın bunlara bakarım, onun arkasına değil. Geçmişe çapayı atıp oraları deşmenin kimseye faydası yok. İlişkiye huzursuzluk, mutsuzluk getirir anca. Sözün özü; soru trol değilse hata yapıyorsunuz evet.
haklısın ben de aynı şeyleri deneyimledim. sonra da içimde hep o düşünceler olarak yaşamak istemediğim için bitirdim. seninle birlikte oldu mu? senin daha önce kimseyle olmadığını biliyor mu?
Haklısın, ve ilerde sendende isteyebilir bayada sallamis cok sarhostum vs aldatanlarda boyle diyor aldatilsan bunu kabul edip evlilige devam eder miydin? Cevap hayirsa bunuda kabul etmemelisin cunku genelde salliyorlar hadi sallamadi desek 2 kadinla neden o kadar icmis hadi o kadar icti ben anlamiyorum insan ne yaptigini nasi bilmio o kadar iyi hatirliyorsa demek ki kendindeymis, hem sen hic yasamamissin bu kadar cok kisiyle olmus biriyle olman senin icinde sorun olur ve aldatma olasiligi da yuksek iyi dusun.
Geçmişte yaşadığı ilişkiler yerine şuanınıza, sana nasıl davrandığına odaklanmanı tavsiye ederim. Seninle tanışana dek hayatına senin girebileceğini, şimdiki ilişkisini tahmin edemezdi. Kimse önyargıyı haketmez inan. Geçmiş ilişkileri sana verdiği değeri, sevgisini, saygısını değiştirmiyor sonuç olarak. Senin bunu ona yapman ne derece doğru olur?
Kadinlarin dogru zannettigi bir yanlis var. Deger veren hic bir erkek gecmisinde yedigi her naneyi anlatmaz. Anlatiyorsa ya sogumustir ya da onunlasa otur seyler yasanmak istiyordur
Bence kadın olsun erkek olsun ilişkilerimizde geçmişleri ne kadar çok sorgularsak o kadar çok sıkıntı ve strese girersin ve ilişki bitmeye kadar gidebilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Haksız değilsin. O senden farklı, senin hayatında kimse olmamış Ve seviyosundur bir şey diyemem ama sence senin gibi birinin hayatında yer edinmeyi hak eden biri mi