Merhabalar 23 yaşında işinde gücünde biriyim.. Elim yüzüm düzgündür.. Fakat işim gereği sosyal hayatım çok yok ve sevgili edineceğim yer yok. Arkadaşlık uygulamalarından numarasını aldığım kızlar belli zaman sonra buluşmaktan vazgeçiyor. Gidip kendi paramla ortalama bir araba aldım öyle bir foto koydum hala tık yok. Araba var tip orta halli hadi sosyal hayat yok bari sosyal medyadan eşleşelim dedik arabalı fotoya rağmen tık yok bıktım ya ne yapmam lazım arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
tık yok tık
Güncellemeler
+1 yıl
:((
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
illa ki uygun birini bulursun sosyal medyayı belki düzgün kullanamıyorsundur
tipim normal elim yüzüm saçım düzgün kızların oyu alıyorum o eşleşme programlarından her şey gzel sonra cayırolar bulussak zaten yüricek araba aldım 23 yaşında kendime arabalı foto koyduk yine tık yok yani ne isteniyorki yolda bakıyorum elele giden sevgiliere erkeğe ve kıza erkek normal tip hatta benden kötü ama kız güzel
eşleşme uygulamalarını kullanmadım hic bana biraz sacma geliyo direkt instagramdan gir bu konulara bence
eşleşme uygulamasını namacı bu şnstadan daha zor
Aynı durumdayım bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü yalnızlık gerçekten fena vurmaya başladı
Şans, kısmet işi
böyle şansın millete bakıyom hiçbie yok
moruk zaten Türkiye'de isen yürüyeceksin, yürümek zorundasın maalesef. 100 kıza yürüsen illa bir kaçı kabul edecektir, deneyecektir, değerlendirecektir. Hiç durma, devamlı olta atmaya devam. Eninde sonunda takılacaktır.
uygulamadan kızların numarasını alıyorum araşıyoruz whatspa kobusuyoruz bulusmaya gelince ıyy uyyy dersim var bilmem neym var araba almadan önce böyle araba aldım dedimki kızlar arabalı erkek sever sırf bunun ıcın alamdım tabı bi foto attım ula eşleşme yok tipimde sıkıntı yok ustad 23 yasında sevgilim olmicaksa ne zaman olcak ilişkilerim olduda hep kısa sürdü
En azından senin olmuş bak, beterin beteri var dostum :)) Boy kaç? Ayriyeten vücut yoksa, spor yapmıyorsan tez vakitte Fitness e başlamanı tavsiye ediyorum. Özgüvenli misin? Bu da çok önemli.
boyum 175 cm vücüd normal kilolu değilm sıskada değilim ama şu var tipsiz erkeklerin yanında çok kız var ve parasları yok belli yani adamlar otobuste metroda sıkış tıkıs kızla
kanka kaderin bu üzme diyeceğim ama ne kadar üzme desem de boş işte.. insan ister istemez üzüyor.. umarım bulursun.
Tip yoksa işin zor
iyide normal bi tipim var dışarda erkeklere bakıyorum hiç bir tip yok yanındaki kıza bakıyorum elele kız erkekten iyi para desen adam otobuste sıkış tıkış gidiyo kızla ne parası
Para yakışıklilik
arabalı foto yaptık tık yok
Gel ben olurum seninle sevgili benim de yok
:Dddd gizli üye
Görsen çok beğenirsin hahahaha
yaz bana :D
Ay adın onur mu yoksa sen misinnnn
Soyadın ne senin
sahte hesap :D
Adın ne peki 😂
özelden yaz da
Yazzz
hesap yeni mesaj atamıyorum
takipşeitkte mesajlaşamıyoruz ÇD
Bulursun birini
ama olmuyor ki benim bir eksiğim yok işim gücüm var tipim normal genç erkek modern giyimliyim standart ve espirili biriyimdir arabamda var ama tık yok tık