24 yaşındayım annemle birlikte yaşıyorum dayımların aile dostunun yeğeni benimle tanışmak istiyor siz olsanız ne derdiniz?

Merhaba ben 24 yaşındayım üniversite mezunuyum çalışıyorum. Annem ve babam ben 6 aylıkken ayrılmışlar annemle kalıyorum annem boşandığı zaman 6 tane dayım var onlar sahip çıkmış çok güzel çocukluk yaşadım dayılarım baba sevgisini aratmadılar şu an da aile apartmanında oturuyoruz dayımlar biz vs. Bu zamana kadar 11. Sınıf hariç hiç sevgilim olmadı pek ilgilenmiyorum. Dayımların küçüklükten beri arkadaş oldukları bir aile varmış ve onlarında yeğeni benim gibiymiş annesi babası ayrı falan 26 yaşında işinde gücünde biriymiş o da annesiyle beraber yaşıyormuş. Bu yaz kuzenimin düğününde beni görmüş dayıları da benim dayılarımla konuşmuş dayımlar da bana sordular tanışıp konuşmak ister misin belki anlaşırsınız ikinizde iyi gençlersiniz dedi ne demeliyim siz olsanız tanışır mıydınız?
24 yaşındayım annemle birlikte yaşıyorum dayımların aile dostunun yeğeni benimle tanışmak istiyor siz olsanız ne derdiniz?