Çok süper soru için teşekkürler @nildatt
Aşk konusunda hangi cinsiyet yeteneklidir?
Çok süper soru için teşekkürler @nildatt

Ben burada bir seçim yapmadım çünkü bu ayrımcılığa girerdi. Aşk anlık gelişen ve doğaçlama ilerleyen bir duygu fırtınasıdır. Ama yetenek okudukça, yaşadıkça, geliştikçe edinilen bir tecrübedir. Benim görüşüm, bu kişinin ortamına, yaşantısına, hayatına daha bir çok etkileyici faktörler vardır. Her insan aynı olmadığı gibi kadın-erkek ilişkilerinde'de genelleme yapmak yanlış sonuçlar çıkartır. Ben ilişki koçluğu yaptım o kadar çok kadın-erkek ilişkilerinde insan tanıdım ki bu soruyu cevap bulmak zor. Bir örnek vereyim, kadın ev işlerinde yetenekli ama yemek yapmada yetenegi yok diyelim, şimdi bu kadına yetenekli mi? yeteneksiz mi? demek daha uygun. Aynısını erkekler için sorayım, erkek evin musluk, tamir, tadilat konusunda iyi ama araba tamirinde yeteneği yok diyelim. Şimdi bu adama yetenekli mi? yeteneksiz mi? demek daha uygun. Demek istediğimde aynen böyle.
Çok güzel bir soru…
Ben bunu şöyle değerlendirmek istiyorum. Kadın ya da erkek daha fazla yeteneklidir diyemeyiz. Çünkü insanların karakterleri birbiriyle yaşadıkları ilişkiler birbirinden farklıdır. Kimisinde erkekler kimisinde kadınlar aşk işlerin de daha çok yeteneklidir. Ama ülkemizde şöyle bir durum var. Konudan biraz alakasız olabilir. Kadınlara olan ilgi ve talep gerçekten baya fazla. Uçkuruna düşkün erkekler dolayısıyla…
Bunun durumunda kadınların aşk ve ilişki konularında avantajlarını aynı zamanda yeteneklerinin de artırdıklarını düşünüyorum.
Aslında senin dediğine göre yine erkekler kendini değersiz hale getiriyor
Çünkü tek neden 350 gram 😂
Selamlar,
Bence aşkı cinsiyete indirgeyip bir seçim yapmak doğru olmaz. Kadınlar doğası gereği daha anaç, daha duygusaldır elbette ama bu aşkı daha iyi yaşayacaklarını göstermez çünkü erkekler de daha korumacı ve sahiplenicidir..
Kadınların daha az çaba ile elde etmesindeki sonuç kesinlikle ülkenin cinselliğe, birlikteliğe bakış açısı ve kadınların erkekleri zorluyor olmaları... bunun aşk ile hiçbir ilgisi yok.
Gerçekten sevginin ne demek olduğunu bilen, kendisini ve yaşamı bütünüyle seven insan karşısındaki ile de en güzel aşkı yaşayacağına eminim..
Tabiki bunun yanında hayatın şartları imkanları da önemli oluyor
aşkta bence kadın seçilen olurken seçen kadın oluyor. çünkü bir kadına talip çok oluyor. bir çoğu kötü niyetli tabi ama nerdeyse çevrendeki erkeklerin yarısı sana ya aşık oluyo ya da hoşlanıyo. ama ne yazık ki erkeklerin işi bu kadar kolay değil. bu yüzden aşkta öne çıkabilmek için kendilerine daha fazla artı özellik katmak zorunda kalıyorlar. bu yüzden erkeklerin çoğu en az 1 enstruman çalar ve araba onlar ve aşk hayatı için önemlidir.
Gerçekten çok doğru Bir yorum. 🤗🤗
Cevap
16Cevap
Şiir, nikah (resmi sadakat) erkeklerden çıktığına göre erkek tabi ki.
Kadınlara kalsa insanlığın ilk 200bin yılında çıplak gezip önüne gelenin altına yatıyorlardı. Kim meyve ve av eti getirirse domalıyorlardı. Babası belli olmayan nesiller vardı. Şimdi de aynı düzeni dayatıyorlar.
Bunun adını da modernlik Özgür yaşam diyorlar
Öyle. Atalarımız kumaş yokken deriden bitkiden elbise yapmış. Nikah ile ilişkiyi resmiyete bağlamış. Şimdi kadınlar kumaş çok ama giyinmiyor, sadakat resmileşti ama kucaktan kucağa geziyor.
Tabii gördüm bakire görünüpte eliyle boşaltani saymıyorum
çünkü kadınlar daha cok sever sevdiği için her şeyi yapar acısını da erkekten cıkartır onunda canı yansın ister ve sadece cinsellik düşnmez her şeyi düşünür o yuzden kadınalr sevdi mi tüm her şeyi ile sever lakin bunun farkına varamayan çok erkek var.
Erkekler mantıkları ile Kadınlar kalpleri ile iş görürler. Ne derseniz deyin bu böyledir.
Kadın seni çok beğeniyorum dese, Erkek işin içinde cinsellik arayacak kadar mantıksız davranabiliyor maalesef.
O yüzden Kadınların Aşk konusundaki bakış açısı daha saf, arı-duru' dur.
Yaşadığımız kültür erkelerin biraz daha açlık içinde olduğunu gösteriyor.
Doğudan batıya kaydikca bu durum değişiyor..
Kadınlar genelde duygusallığı ön plana cikarirken erkekler beden diline önem veriyor 😄
Benim ask gecmisim benim begendigim beni begenmez beni begeneni ben begenmem platonik karma hep devam eder
Kadınlar, çünkü erkeklere nazaran bir tık daha fazla duygusal olurlar
Bizimkiler anca boşlama ya odaklı
Biraz öyle evet
Oda %85 de 45 saniye sürüyor
Bilemem
Bunun cinsiyeti değil terazisi dürüst olan işin erbabıdır
İki usta bi ipte oynamaz yol yordam nekdar gördüğüne bağlı🧐😎🙄🥳😂
Erkek istemediği sürece hiç bir kadın elde edemez. Aynı şey iki taraf içinde geçerli.
Kadın tabii ki tarihte kadın uğruna savaşlar bile yapıldı kadın milletinden bu konuda korkacaksın :D
bence erkekler daha yetenekli
Mesela hangi konuda
Bilmiyorum aşka inanmıyorum
Sana cevap yazdım da mesaj gönderemezsin dedi
Farkında olmadan seni kıracak bir şey mi yaptım
Saygı duyuyorum nasıl istersen bende tedaviye gittim geldim yazamadım
Bence erkek denemeden evlenmez her birsey ide bilir
Erkek isterse
Kadın inanırlar. .
Kadınlara talep çok. Beni hiç beğenmiyorlar diyen kadının bile günde onlarca mesaj aldığına eminim.(Türkiye için konuştum) 🙂
Kadınlar 5 erkeğe birden aşık olanı vardı
Ben değilim o kadarını biliyorum
Kişisine göre değişir
Kadınlar net
kadınlar
Tabi ki biz 😂😂
Kadınlar istediğini elde ediyor
Kadın.
Kontrol kadında olmali
Ruhu olan kimse
Kadınlar
Kadın tabiki