Arkadaşlar daha 3. Buluşma ve daha el ele tutmadık ffjdkekekke bugun opusebilir miyiz diyor jkrkrkr hattaa baş başa kalabileceği iz bir yerde bulusalım diyor yaa ne alaka oncelikle opusmek için izin mi istenir bdhdjdjbir de baş başa kalabileceğimiz falan ne düşinim ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. adam sana atlayacak bu kadar basit... çok yanlış sularda yüzüyorsun.. ve muhtemelen de adamın niyeti eni konu bozuk.. hatta bu tavra bakarsak , karşındaki insanın sana duygusal niyetle bakmadığını da söyleyebilirim... bu kadar ucuz ve basit olmaz ya..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Öpüşmek için izin istenirmi da 😄😄o duygu hislerin yön verdiği bir durum 😂ne dedi kusara bakma sevişe bilirmiyiz mi dedi bak önce aklında kurgu yapmış tepkinden korkmuş 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Yaaa aynen😂 çok saçma ya jjdud
- +1 yıl
Serbest :Dd
Öpüşmek için izin istemesini geç, amaç farklı.
Baş başa kalabileceğiniz yerlerde buluşmak istemesi, daha el ele tutuşamadan öpüşmek istemesi...
Hızlı gidiyor, ufaktan bi çelme tak yavaşlasın. Bu kadar hız hiç iyi değil.01 Yorumla- +1 yıl
Boyle bir leyin erken olduğunu soyledim ve amacı birlikte olmak vs ise boşuna uğraşma ası gerektiğini
Öpüşmek için izin istemesi garip. Yanlış anlayabileceğinden de korktuğu için, sormuş olabilir.3. buluşma için erken olduğunu düşünüyorum. Yine de senin kararların mutluluklar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
59Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne kadar planlı programlı çalışan bir erkek😀
01 Yorumla- +1 yıl
Sorma 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılİyide ne güzel izin almış sorun bunun neresinde?
Ha ama olayların akışına göre gelişsin daha romantik bir atmosfer olsun istiyorsun sen ben anladım.
Yanliz kalacağımız yer olsun derken de hemen kötü şeyler düşünmeyelim lütfen, kötü isteği olsa illa anlarsın. Belki insanların içinde öpüşmekden utanıyor olabilir ya da sonuçta bu bir haya dır yani ayıp diye bisey var. Ben olsam ben de yanliz yerde öpüşmeyi seçerdim24 Yorumla- +1 yıl
İyi de 3. Bulusmada bunun için yalnız kalalım demesi saçma değil mi
- +1 yıl
Yaa sen ne tatlısın 😇 @süslü_şirinn
- +1 yıl
Teşekkürler))
- +1 yıl
Rica ederim 🌹
+1 yılAy çok utanç verici 😅😅😅 Yani direkt öpmesi bence hoş olmaz, belki karşı taraf istemiyordur. Ama izin de istenmez yani🤭 İlişkinin kimyası gösterir zaten bunu. Eğer el ele tutuşuyorsanız, yanaktan öpmeler, sarılmalar, biraz daha cilveli flörtöz konuşmalar oluyorsa aranızda öpebilir yani ama daha mesafeli bir ilişkiyse akışına bırakmalı. Ben gülme krizine girerdim bana böyle sorsa😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa fllörtöz falan konusuyoruz tamam da daha el ele dahi tutuşmamıl Ken bunu demesi çok saçma geldi
Yani bu öyle izin alarak yapılabilecek bir şey değil. Eğer karşı taraftan sinyal alıyorsan eğilir öpersin illa tenha bir yere de gerek yok. Dilekçe yazsaymış bir de :D
10 Yorumla
+1 yılöpüşmeye izin mi istenir ya 😂
böyle bir şeyde
bir daha yazılı izin getir paraf atayım altına öyle öpebilirsin beni diye dalga geçerdim 😂 ve eklerdim tut ve öp beni izin isteme benden aniden olsun şaşırt beni derdim ahahahah15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Bir de düşünsene tamam diyorum sonrasında bana şey diyor hadi öpüşelim fmdkdl
- +1 yıl
ouy bunu biri zamanında öpmeye yeltenirken terslemiş anlaşılan 😀😀😀 ya da senden çekiniyo ne tepki vereceğine dair 😀😀😂😂
sen öp bari 😀 kulağına fısılda bir daha izin istemeden yapış dudağıma de 😀😀😀 - +1 yıl
Yaa gerçekten çekinilecek bir insan değilim. Hee oldu hemen öpcem ahshdhf
- +1 yıl
bence siz öpüşmeyin 😂
- +1 yıl
Bence de djdlekfıjf
+1 yılBence çok kibar bi hareket tenha yeri geçiyorum şu an o biraz garip olmuş ama öpmek için izin istemesi bence çok kibar bi adım ne çocuklar var ilk günden pat diye yapışıyolar tokat oynasan o an yeri olur bence çocuğun yalnış bi hareketi yok tabi bence yani.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu kibarlık değil bence hem daha el ele tutuşmamışız
- +1 yıl
Bilemiyorum ki şimdi çekingen olabilir o yüzden sormuştur tepkini merak ettiği için?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden bi önceki kız arkadasinin tranvaları bunlar, boyle opunce ters tepicek cok kiz var
16 Yorumla- +1 yıl
İyi de izin istemek çok saçma değil mi? Anlık gelişen bir şey olmalı
Cevap sahibi+1 yılBazi kızların tranvaları olabiliyor gecmisten aklında kalan o yüzden partnerine yaklasirken cok heyecanli ve korku dolu oluyolar bu yuzden dokundugunda bile ters tepebiliyolar onlarin psikolojik sıkıntısı denebilir normalde dedigin gibi spontane gelişen bi olaydır ama bazı kadınlar yüzünden o sekilde davranmistir sana, ben burada sende şeyi göremedim sen parnerine o güveni verememissin yani partnerin sana dokunmaktan çekiniyo gibime geldi
- +1 yıl
Yaa ben baya samımı bir insanım daha elimi tutmadı fjjdjdj utangaç birisi bence benlık bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılSen samimiysen neden onun utangaçlıgını hala alamadın o utanıyosa sen onu rahatlatman gerekir
- +1 yıl
Napim yani masaj faln mı yapıp rahatlatim jsjdjdj
Cevap sahibi+1 yılHayır be sacmalama yavaşça küçük temaslar kur, en ufak bi seyde dokun ona tenini dokundur yani onu sana dokundugunda kiyametin kopmayacagina inandır
+1 yılÖpüşmek istiyorsa , el ele tutuşmaya ne gerek var? Hayır yani , illa sırayla mı gitmeli her şey? Önce el ele tutuşucaz, sonra anlamsızca tenefüslerde yürüyeceğiz konuşacağız. Sonra... bu ne ya. Tutup öpecen aga.
00 Yorumla
+1 yılKibar denir. Siz tabii alışıksınız boğalara öküzlere
32 Yorumla- +1 yıl
Balık yaa djfoele
+1 yılOnu bunu bilmem de fazla hızlı gidiyor. 3. buluşmada öpüşmeyi istiyorsa 6. buluşmada evine davet eder
12 Yorumla- +1 yıl
Yaa daha elimi bile tutmadı bende diyorum ne kadar iyi bir çocuk fjdkdod
- +1 yıl
O direkt asıl mevzuya geçiş yapmak istiyor demek ki😂 ne diyeyim başka
- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılBelli kinu lonularda tecrübesiz öpüşme için fırsatı kendin yaratırsın bir anda gerçekleşir ve iki tarafta kendini çekemez bu kıyamam izin istiyo bıeak öpsün gariban yazıktır
01 Yorumla- +1 yıl
Deneme tahtası mıyım ben cjdjdjs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIslak imza kaşe mühür iste bugüne kadar işlemler biterse en erken yarın jsjsjsjs. Şaka bir yana (bunun yöntemi bu değil ama) çocuk incelik etmeye çalışmış.
00 Yorumla ben bilmiyorum ama , izin istenmez mi bunun için hani daha yeni ya çıkmanız , belki anı yakalayıp öpse rahatsız olursun diye korkmuş olabilir mi?
00 YorumlaDemekki çekiniyor tepki vereceğini falan düşünüyor olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Peki bunu oncesinde sorunca korkmuyor mu
- +1 yıl
Ohaa ne bilim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 2 gundur bu soru burada bu kadar merak ediyorsun kendisine sor
01 Yorumla- +1 yıl
Ne 2 günü daha 1 gün olmadı
+1 yılÇekiniyordur belki, senin de içinden geliyorsa, ilk adımı sen at bir anda. :D
03 Yorumla- +1 yıl
Oldu hemen
- +1 yıl
Amaan sen de yani, kimsin ki değer bekliyorsun?
- +1 yıl
Tm
+1 yılEllam azmuş sonra bir kere * derr öyle gider sen ne istyon
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anlamadım
+1 yılAniden dudaklara yumulmak gerekir izin istedin mi sorun oluyor demek bunu bildiğim iyi oldu😀🤣
06 Yorumla- +1 yıl
Yaa hayır boyle evet desen dert hayır desen dert fkfkdlld
- +1 yıl
Sanada yaranamıyor kibar olması suç mu🤣🤣
- +1 yıl
Bu kibarlık mı kskdkr
- +1 yıl
Belki sırada başka kızlar var acelesi var sorup öpüp diğer kızlara geçecek ne biliyorsun🤣🤣
- +1 yıl
Bak bunu düşünmemiştim 😂
- +1 yıl
Erkek milleti herseyi düşünmen gerek🤣🤣
+1 yılÇok tatlı bence bulmuşsun kaybetme izin alıyor pat diye öküz gibi öpmuyor
09 Yorumla- +1 yıl
Yaa sen ciddi misin djdkdkr
- +1 yıl
Evet belki istemiyorsun opusmek pat diye öpse kendini kötü hissetmezmisin
- +1 yıl
İyi de bunun için izin istenmez ki
- +1 yıl
İstenir bence istenmeli de durup dururken pat diye beni öpmesi hoşuma gitmez sahsen ben belki istemiyorum o an rahatsız ederdi bu durum beni
- +1 yıl
Detayı okumamistim 3. bulusma erken olmuş bayağı hem de
- +1 yıl
@cashhpara aynen bencede anlattığın gibi sorulara olmaz yani saçmalık
- +1 yıl
Ayy dimi bende oyle dedim daha erken diye
- +1 yıl
Aniden öpmek öküzlükmü? Ben öküzüm o zaman
Ne düşün biliyomusun , küçük mü büyük mü acaba 🙄😎
10 Yorumla
+1 yılAklıma yalan dünya dizisindeki orçun geldi hahah. Arkadaş aceleci dikkat et
11 Yorumla- +1 yıl
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum!
Gizli Üye(25-29)+1 yılS1kmeden önce de izin alır bu, sokabilir miyim acaba?
22 Yorumla- +1 yıl
Ayy sesli güldüm😂
+1 yılsevgiyi saygıyı öğrenmeli. onun aklı başka şeylere çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim flörtümde izin istiyor hatta öpebilir miyim dedikten sonra evet diyene kadar bekliyor. Ona göre rıza çok önemli ve bu ilk zamanlar garip gelse de şimdi olması gereken buymuş gibi geliyor. Ayrıca o da utangaç kimsenin yanında öpmez. Eve gelip kapıyı kapatır kapatmaz izin ister..
00 YorumlaOlmaz dış fırçam kırıldı dış macunu da bitti derdim herhalde khgdsg
00 YorumlaSaçma. İçten gelmedi bana açıkçası, uzun sürmez böyle Saçma bir ilişki
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılöpecek seni kafaya koymuş benden söylemesi baya bildigin bandıra bandıra öpecek kaç kurtar kendini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek hayvanı kızgınlık dönemine girmiş , dikkat et
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. ona karşı dikkatli ol bence fazla taviz verme hiçbir zaman kimsenin olmadığı yerlerde buluşmayın !!!
00 Yorumlaİzne gerek kolundan çekeceksin kızı yapışacksin dudağına
00 Yorumlayıkıklık bir din olsa bu arkadaş peygamberi olurdu, cinselliğe geldiğinde ne yapacak acaba :D
00 YorumlaAçıkçası neden yakındığını anlamadım. İzinsiz öpmesini mi bekliyorsun yoksa öpüşme konusunda niyeti olmasından şikayet mi ediyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
Oncelikle daha el ele tutşmamışken bunu demesi saçma bir de öpüşmek için izin istenmemeli bence kendiliğinden gelişmeli
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Tabi ki izin isteyecek benim sevgilim olsaydı her şey için izin alırdım
10 Yorumla
+1 yılKibar cocuk direk dalmamis dudaklarina hem sakin bir yer istemis seni sikistirmak icinde izin ister boylesi bulunmaz kacirma derim😆
22 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
Üzülme kıyamam 😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılHay hay paşam mal senin depe depe kullan de😄😄niyeti bozmuş o.
03 Yorumla- +1 yıl
Hdhfjdjsud
Cevap sahibi+1 yılAynen.😄
Cevap sahibi+1 yılBir kere sen ondan hoşlansan etkilensen ilk görüşmede bile operdi. mesele bir kaç değil elektrik.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun ilki olabilirsin ne var bunda? Saygı göster ve zaman ver
02 Yorumla- +1 yıl
Yok artık fjdkfkkd o kadar değildir bee
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın? Herkes kundaktayken sevişiyor da bizim mi haberimiz yok
Müüütaaaaavaaaaziiiiii fakat bu işler mütavazilik gerektirmiyor bazen yırtıkkkkk atılgan olmak gerek😅 sıradanlaşmamak için tabee
06 Yorumla- +1 yıl
Ama sorarak öpüşülmrz bee jfjffj düşünsene baş başa kalcaz hemen öpüşme kafası bu ne fjfjıd
- +1 yıl
Sonra mosmor olmuş falan nghjbhjk
- +1 yıl
Ayy başıma gelmişti fkfkkfk kötü bi durum jejr
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖpme anında izin isterim ama önceden söylemesi değişik😅
00 Yorumla Çocuk baya acamiymis. Kesin daha önce ilişkiye de girmemiştir. Ben opusecek olsam hem izin istemem hemde öpüşmek istediğim yerde öperim
00 YorumlaAyy çok şapşal tatlı ya 😂 güldürdü.
23 Yorumla- +1 yıl
Bende güldüm ama daha 3. Bulusmada çok hızlı değil midjdjdjrj
- +1 yıl
Aynen bence de hızlı. Ama çok komik olduğunu yine de değiştirmiyor djalsjkshd
-Şey... eamm şey bak bayan sana çok açık ve net bir şey söylemek istiyorum. Yani, yani aslında daha çok senden izin almam gereken bir konu var.
+Allah allah, merak ettim neymiş?
-Bak öncelikle sakin ol
+Sakinim zaten
-Tamam, süper. Yani takdir edersin ki kafama çanta falan yemek istemiyorum.
+E tamam uzatma artık ne söyleyeceksen söyle.
-Ouv sanki şu an biraz agresifleştin gibi geldi, neticede sen huysuz, egoist, manyah bir Türk kızısın.
+Söyle LAN!
-Tamam tamam tamam! Seninle biz öpüşür.. Öpüşmek.. Ya bi öpüşebilir miyiz acaba ya! Acil a**na koyayım acil ya!
+What the f*ck are you doin a, m, k
ahahahahahhahahha - +1 yıl
Yaa sesli güldüm 😂
+1 yılÖpüşmek istemek için izin istenmez bu bir ikincisi yanlız kalıp ne yapacak 😅
00 YorumlaNe izin alması ya. Birden yapisirim dudaklarına en fazla tokat atar, ya da karşılık verir devammm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTenha flnn sıkıntı deli misn sakina güvenme gormuyo musn Türkiye nin halini erkekelere güvenilmez hele müsade etme
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır dedim zateen
İnsanın öpecegi varsada öpemez yaw 😁
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çddjkdks
Adam gibi adam denir ya böyle erkekler var mı :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ya ia ciddi misin djdjdjdj ne diyeceğimi şaşırdım bunun sorusu mu olur djdıdo
Çekingen erkektir. Ters tepki almaktan korkar.
01 Yorumla- +1 yıl
Çekingenlik var ever
Ne istediği belli değil mi😂
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa oyle durmuyordu aslında dhdjdj
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güvenmeyen, cesur olmayan erkek denir.
018 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
ama her şeyin zamanı var daha erken ama sorulmamalı o kendiliğinden gelişmeli
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@haileylila boş ver sen aldırma bunu.
+1 yılHayır de hemen koz vermeyin canım
01 Yorumla- +1 yıl
Daha erken dedim daha el ele tutmadan opusmeyi düşünmesi çok saçmaa
+1 yılBence öptürme daha çok erken gibime geliyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yok oyle zaten ona da aynı şekilde dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılNazik çocuk denir
Tecrubesizligine verilir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay köp oğlusu yandan kestaneyi çizdirmiş olmalı 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaya cringe bir durum
00 Yorumla Öpüşmek istemiyorum de
00 Yorumla
+1 yılYıllık izinler iptal denir
00 YorumlaMokoko diyor. Ac bana diyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer diyor işte
Daha ne desin
Seni s. kmek istiyor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kız arkadaşım istese cevabımı öperek verirdim😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ne kadar kibar çocuk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe saygılı bir genç. Seni incitmemek adına soruyor
00 Yorumla - Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği