Güncellemeler
+1 yıl
Ben de sevgili yapıp sahilde sarilmak istiyorum çok mu lan
Güncellemeler
+1 yıl
El kadar veletler bile sevgili yapıyor. Kendimden utandım yemin eeiyorum çok şükür elim ayağım tutuyor tipim yerinde özgüvenin de var ama bu işin sırrı bey?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden sapik yerine koysunlar? Cinsel konulari acma ve arzulasan bile normal bisey. Bence dusünceni degistir
Yani ilk olarak bir kıza nasıl yaklaşmak gerekiyor? Kız benden ne tepki istiyor? Kıza nasıl sinyal vermem gerekiyor? Veya bir kızın bana sinyal attığını nasıl fark edicem?
Bir sure konus eger hoslanirsan bunu ona söyle. Zaten istemiyorsa olmaz. Acele etme. Uzun süre senle konuşan kız sinyal veriyor demektir
Haklısın. Ama çoğu uzun süre konuştuğum kızlar hep kanka demeye başlıyorlar. İlklerde bir bağ oluyor ama sonra uzadıkça knk ayağı yapiyorlar
Zaten hoslanmaya baslayan kiz kanka demez. Bence sorun dogru insan olmamalari. Acele etme bence. Sende kanka de devam et. Elbet bulursun
Bulurum bulmasına illaki de ama benim bir korkum var. Beni yanlış anlayıp dspik gözüyle bakar mı dslaga geçer mi. Biliyorum geçmez ama onda kötü bir izlenim oluşur gibi geliyor. Kızın gozundd sapik konumuna düşmeme için gülünç olmammam için nasıl etkileşime girmem gerekiyor? Sorun orada benim.
Sen sapıklık bişey yapmadıysan nesen öyle düşünsün? Bence özgüvensiz olmanda sıkıntı. Durduk yere kimse öyle düşünmez
Bu özgüveni nerden alıyoruz o zaman? Özgüvenin var ama bu konuda yok sadece kaygılarım var. Belki iyi bir tepki gelecek ama işte ne bilim bu işlerden anlamıyorum pek. Bir kıza nasıl yaklaşmak gerekiyor diğer insanlar sevgilim olur muusn deyip tamam olalım deyip mi sevgili oluyorlar yoksa bir şey demiyorlar mi kensiliginden mi taşlar oturuyor?
Ben şahsen yeni tanıştığım biri bana direk sevgili olalım dese aa bu herkese diyodur sapık falan diyebilirdim. Ama konuştukça ve buluştukca bence ilişkı kendiliğinden gelir. Emin olduğunda teklif edebilirsin kıza. Kabul etmiyorsa demekki o da sana karsi hisleri yoktur
Eğer kızın beni sevdiğimden emin olduğumda ona nasıl acilmam gerekiyor ne demem gerekiyor? Ben senden hoşlanıyorum mu demem gerekli yoksa seninle özel bir şey konuşmak istiyorum mu dmeme lazım ya da ne bilim direkt elini mi tutmaya çalışıyor?
Olgun ol ve benimle ciksrmisin de? Hoslantidan sevgiden bahsetme bence. Seninle tanistim konustum ileride sevmek istiyorum. Kabul ediyormusun falan de
Senin daha önce sevgikin oldu mu veya şu an var mı?
Valla 5 senedir var ama hergün agliyorum dnsnsn sapik erkeker degerli zaten
O kişi sana ilk nasıl açıldı nasıl belli etti tavrını isteğini?
Baska kizla yataktan cikip görusmeye geldi. Ona ragmen asik oldum. Öyle erkekler daha degerli oluyo. boş ver nasil rahatsan öyle takil
Yani p! c erkekler daha sempatik mi geliyor demek oluyor bu?
maalesef öyle. Ne kadar iyiler karsimiza çiksa sevemiyoruz. Bence nasil rahatsan öyle takil. Kimse kimsenin değerini bilmiyor zaten
Şunu sorucam iyiler neden sevilmiyor? Yani anladım kötüler sempatik geliyor okey. Ama iyi efendi bir insan neden nasempatik geliyor? Yani zıt kutup meselesi falan mı?
Aslında iyi insanlar kötülere aşık olur hep. Ne kadar iyisen o kadar ezerler ve sense onu kötü biriymiş olarak görürsün. İyi biri karşına çıkınca sevmezssin çünkü bız malız 😀
Acaba efendi erkek kolay lokma gibi cepte görüldüğü için mi öyle oluyor? Nasıl osla bu benim köpeğim olmuş ben ne dersem yapıyor ben ne istersem dünden razı değil kıymetsiz maden mi oluyor? Ama kötü erkeğin sağı solu belli değil her an başına bir çorap örebilir. Daha ilginç heyecan adrenalin yaşayabilir daha çılgın olabilir diye mi dusunuyorsunuz o yüzden mi kötü insanlara tutuluyorsunuz? Nasıl olsa iyi her zaman kontrol altında ama kötü seni bilmediğin yollara sokabilir.
Çok seven erkegi cepte olarak görürler. Çok seven kizids. Ondan ılişkiler hep tek taraflı olur. Iyi insan her zaman kötü birine kaptirir gönlünü. Öyle maalesef. Nedenini bilmiyorum. Bilseydim ilk kendine cözum bulurdum
Tek istediğim sahilde sarılıp gezebileceğim bir sevgili... Bu niye bu kadar imkansız anlamiyorum
Ama gerçekten haklısın. Çevremde de görüyorum hep bu böyle. Erkek çok efendi kıza bakıyorum tam bir çirkef. Veya erkek tam bir odun ama kız çok narin bu hep böyle. Hiçbir zmaan efendi erkek ve hanımcik kız görmedim ya da gorememdim
Bende görmedim ve nedenini bilmiyorum. Keske iyi kalpli insanlara asik olabilsek. ya da bazen diyorumki keske kötü kalpli olsam.
O zaman benim sorun şu oluyor. Ben efendi erkeğim. Benim hoşlandıklarım hanımcık kız. Ama onlar beni beğenmiyor. Beni beğenenler cadolozlar bu sefer de ben onları beğenmiyorum o yüzden bu kısır döngü ortaya çıkıyor. Çünkü asla kendim istediğim gibi birini bulamadığım için çoğunlukla kaybediyorum
O zaman ben kötü erkek olmam lazım. Kızlarla dalga geçmek lazım veya onlara ilgi vermem lazim
maalesef bende istediğim gibi bulamadım. Hep tek taraflı olur. Biri hep daha fazla üzülür. Doğru insanı beklemek gerekiyor elbet çıkar karşına
Bu felsefe varken nasıl bulunur ki? İlla yine kötü olanı bulacaksın. İyiyi uzeceksin. Bence sorun şu da olabilir bir insan çok iyi olmamalı çok kötü de olmamalı. O dengeyi korumalı. Ama gidipte 30 tane sabıkası olanla da olmazsssiniz heralde.
Keşke seçebilsek kalbimizin istediği kişiyi.
Benim bir erkek olarak içgüdüsel hormonların şunu hissetiriyor. Kız iyi kalpli olsun yeterli ben bana karşı iyi olan bir insana kötü olamam. Kızların nasıl duygusu var analmiyorum ciddden.
Hiç sevgilin olmadiysa sevgiye muhtaç kadınları bulmalısın 1-2 sefer sevgili yaptıktan sonra oturur zaten rayına her sey
İnsanların duygularıyla oynamak istemiyorum
Ya sen dene bazı duygular biraz geç gelir
Kendini bilen bir tavrın olsun olgun yani
Zaten öyle biriyim. Yaşitlarima göre fazlasıyla olgunun. Ama ben korkuyorum galiba bana sapik diyecek diye. Çünkü amacım o değil sadece bir sevgili bulmak ama bunu bir iş edinerek değil belki karşı taraf bana sinyal verdi ama ben onu nasıl değerlendirip ona belli edicem?
Korkmucaksin o zaman bu da ozguvenden kaynaklanıyor sen her ne kadar ozguvenliyim desende böyle bence
Ya o korku başka işte. Normalde gidip yanındayım bir kızla da konuşurum ama o açılma evresinden sonra gelip bana sapik der diye korkuyorum. Çünkü sapik derse bende leke bırakır. Millet beni yanlış anlar.
Niye sapik desin ne alaka hoşlanmak sevgili olmak istemek sapıklık değil ki
Mesela atıyorum. Bir çocukla tanıştın 2 ay falan görmüşsün az çok tanıyorsun yani. Çocuk olgun ne yaptığı i biliyor şimdi sana deseni ben senden hoşlanıyorum benimle sevgili olur musun dese sen çocuğu beğenirsem ne dersin bir dd beğenmezsen ne dersin? Bu tepkilerini yazar mısın?
Bu süreçte yeterince tanıdığımı düşünürsem kabul ederim teklifini ya hir de her şey tip degil ki
Bak bu konuda çok dürüst olarak cevap vereceğine inanarak soruyorum. Tipi karizmatik olmayan nebilim tipi senin tipinin standartlari altında kalan birine aşık olabilme olasılığın şansını verebilir misin kendine yoksa kibar bir dille red mi edersin hemen. Başka alternatif arar misin?
Olabilirim oldumda yani zamanında
Peki bu insan snaa nasıl adım attı? Nasıl belli etti istediklerini? Tavır mi sergiledi yoksa çekip kenara konuştu mu?
Seni etkileyen neydi o kişide?
İşte olgun ilgili tavrı ve terbiyeli durusuydu
Şöyle bir algı da var kızlar p1c erkeklerden hoşlanıyorlar efendi erkekleri uzuyorlar terk ediyorlar diye sence bu doğru mu?
Knk ben ilişki profesörü değilim harbi uykum geldi
Tecrübelerinden bir şeyler almaya çalışıyorum. Bir yerde hata yapıyorum onu çözmek istiyorum sadece. Sevgilisi olan her insan prof değil sadece tecrübelerinden bir ders almak
Taktik makyaj yok
Nasıl açar mısın?