https://www.hizliresim.com/n8rvznv 😊
Sevgilini aldatmak mı istiyorsun?
https://www.hizliresim.com/n8rvznv 😊
Birincisi sevgilim yok asıl o ihanet ettiği için ayrıldım.
İkincisi sevgilim olsaydı şu an birisi onu aldatmazdım ihaneti karakterimde bulundurmam o kadar şerefsiz değilim.
Üçüncüsü eğer aldatacak olsaydım buna sadece ben karar verirdim.
Güzel.
Hayatımda en sevmediğim şeyi ALDATMAK olan kelimesi bile insanlık dışı iken, sen bunu bir soru olarak sordugunda duyar kasma ve boş yapmaktan başka bir şey yapmadıgını ya da şaka olarak sordugunu sanıyorum. Bu sitededeki kaliteli insanlara böyle yakışmayan sorular sormayalım lütfen çirkin şeyler bunlar..
Bro hepsi sahte bunların, iki yüzlü üyeler işte.
İhanet en büyük namususzluktur ve haksızlıktır. Zaten sevgilisin davalarla ayrılmayacaksın.
Kim ki, kadın ya da erkek ihanete uğradığı için partnerini öldürdüyse, benim gözümde haklıdır. Namuslu insan ihanet etmez, ihaneti kaldıramaz.
Sevgilim olmadığı için öyle bir şey yapmak istemiyorum. Zaten " Sevgi " kavramının içinin tamamıyla boşaltılıp saçmalıklarla doldurulduğu şöyle bir devirde asla sevgilimin olmasını istemem.
Cevap
31Cevap
Şerefsizlik bu durum ve affı yok.
Ayrıca her soruya davet etmeyin soru kalitesi yerlerde.
Aman be saçma bir yazı gelişmesi doğru ama başlık aşırı saçma aldatmayı normal bulmak neyin kafası aga?
Kafana göre " aga " 😄😄😄
Ha ha ha
Bir sürü konu açıp beni davet etmes sistem kaynaklı diye bahane üretme seninle beraber 2 kişi daha var. Anlayışın için teşekkürler
Onlar yalancı bro.
Sevgilinizi aldatmayı düşünüyorsanız sevgili olmayın arkadaşlar bu kadar basit kendi iğrenç karakterinize uygun insanlar arayın
Olmayan bir varlıkla alakalı bir düşünce eylemine girmedim eğer bu durumda başarırsam ilki gerçekleştirmiş olacağım
Fazlasını istemiyoruz, hakkım olanı almış olacağız.
Hakkını her daim peşin peşin halletmelisin yoksa iş işten çoktan geçer belki de doğru kişiyi bulmak içinde yapıyor olabilirsin 🙄😃
Doğru kişiyi istiyorum o yüzden böyle yapıyorum, tek bir kişiyle yanmayayım yoksa buz olurum. 😏
Sen doğru kararını belirlersin hedefin nedir
Bro ben de durumlar çok karışık.
Kör düğüm çözülür elbette
Yükleniyor %98 bro.
Az kalmış hızlı şarj olayı işe yarıyor bazende powerbank da yanında olunca asla yolda kalmazsın 😀
Yeter ki bir yerden bir şeyler tıkırdasın.
Tıkırdar elbette bunun yeri zamanı hiç belli olmaz
Gecen güzel olsun bro,
Teşekkür ederim seninde gecen güzel olsun
Hayır sadece bir erkeğe bağlı olmak istemiyorum. Başka tatlar arıyorum
Ne güzel. ☺
Aldatmayi dusunmedim ama beyfendi yilbasini benlen. gecircene arkadaslariyla icki icccek sanada yazcam diyo daha once icki icmemis 1 bardakda kafasi donuyo ben anklina gelirsem yazar artik aldatmak yerine surundurmeyi sevom ben😂
Sen hasta misin
Isin gucun mu yok
Ne bicim soru sorup muhabbet kuruyorsun.
Senle sevgili olacak kiza yazik.
Hastayım, işim gücüm yok, aynen kıza yazık. 😄
Hayır köpek bile sadıktır onun kadar olamıyorsanız yazık size
Sevğilim yok
Aldatmak bana yakışmaz
Benim herşeyim ortada açık ve net.
Sen neyin pesindesin sorunla oda ayrı bşr soru
Eşim var aldatma düşünceside iğrenç
Allah kimseye yaşatmasın
Bilmiyorum
Kızlar da az değil Şeytan ama dişi 😈
Ortalık karışır bu cümleyle 😂😂 linç yerine bak :) Aldatan aldatmayan çöker şimdi 😂
Doğru söylüyorsun aldatmak isteyip aldatmamak saçma. Aldatmak isteyen aldatsın ya da ayrılsın.
aldatıyorlar zaten acımıyorlar. kimisi telefonla arıyor bile.
Kafam giden kıyak sevgili kelimesinden nefret ediyorum
Bayan içinde erkek içinde bunu yapan kisi karaktersizdir, madem aldatma potansiyeline sahip olan birisin ayrilabilirsin, o masum insanın hayatini bitirmeye, üzmeye ve en önemlisi ihanet etmeye gerek yok.
Sevgilisiyle mutsuz olan aldatma degil ayrılsın yeni olduğu arkadaş sevgili artık ne olursa ister onun olsun ister evlilik ama bi kadın ı da bu kadar basit ve ucuz yapmayın
Zor gelir geçer olduğu kadar yok olup gider dolduğu kadar
şerefsizlikten ötesi değil bu ha sevgiliyken aldattın ha evliyken aynı karaktersizlik
Ben aldatıldım 2 yıl kendime gelemedim şu an güven problemi yaşamıyorum o duyguyu iyi biliyorum o yüzden sevgilim olsa ona sıkı sıkı bağlı olacağım.
Bizde aşk namaza benzer niyet edildiği zaman sağa sola bakılmaz 😌
Hayır istemiyorum zaten bir sevgilim yok olsada aldatmam neden aldatayim hoş bir durum değil yani kendime yakıştırmam başta
napak grup falan mı yapak ? memnun edecek mi seni?
Abi be. 😄
:)
☺
Saol izin verdigin icin 😂
Ne demek. 😊
Duyar kasma kardeş boş yapma
Hee tamam diyorsun ben duyar mı kasıyorum kardeş. 😄
Aynen aynen kardeş. 😄
Aynen kardeş. 😄
Sevgiliyi hele bir yapıyım aldatıp aldatmiycami görürüz 😂🤪
Neden aldatayım ben aldatma aldatılmayı da sevmem güzel kendini o hale sokacak karakter yok bende
Aldattim pişman oldum ama
Pişman olma.
Karakterine bunu yakıştıran aldatsın.
Hayır tabikide neden aldatayım
Aldatacak olursam ilişkiden sıkılmışımdır ayrılırım
Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya
Öyle bir niyetim hiç olmadı?
Sevgilim yok olsaydı yapmazdım
Sevgilim yok ki aldatayım ama aldatmam tabi
Sevgili bulduk aldatmasi kaldı😄😄
Şu an biri yok. Olsa da aldatmaya gerek yok.
Lan aldatıyoz zaten
Harika
Sevgilimi neden aldatayim ki,
Yoksa o seni aldatacak..
Aynen öyle bro kimseye güvenilmez o yüzden inanmış gibi yapacaksın, yapılacak.
Demek istediğini anladım o yüzden sana okumuş olduğum bir kitabı önereyim. Güç sahibi olmanın 48 yasası. Bu kitabı mutlaka oku.
Ne demek bro.
sən ne dədiğinin farkında mısan
Farkındayım.
Soysuz güzel kardeşim
Tek kelimeyle ADİLİK.
Olsa da aldatsak
☺👍🏻
Hayır
Yok aldatmadim
Hayır
Aldım gazı😀
Sevgilim yok.
Neresi değişik
Asla! Sadece korkaklar aldatir
Hayir
olmayan şeyi aldatamayız :D
Aldattım
Güzel. 😊
Ayık mısın bro
Kafam ayna gibi ve gözlerin görmüş olduğu en net durum.
😄
Sevgilim yok 😂
Hayır
Kafa havalarda uçuyo
Karaktersizlik bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?