birkaç ay önce flört ettiğim hatta işin nude atmak boyutlarına kadar ulaştığı çocukla uzak mesafe diye devam edemedik görüşememiştik bile ama ara ara hikayelerime cevap vs verirdi. Geçenlerde yaşadığı şehire gitmeme rağmen buluşmadım hikayeye cevap vermesine rağmen ne o ne de ben buluşalım diyemedil gergin bir ortam oluştu. Geçen de doğum gününü kutlamak için yazdığımda ismimin sonuna cim ekleyerek cevap verdi? sizce ne ifade ediyor flört ettiğimiz dönem de birkaç defa cim ekleyerek yazmıştı ama ara verince anlam veremedim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kullandirtma kendini tek dicegim. bu sana
ya friend zone mı düştüm yoksa genel tarzı mı bu karasız kaldım
Burclariniz neydi sizlerin
aslan ben oğlak kendisi neden?
Degisik bir iliski dinamiginiz var da merak ettim
friend zone mı düştüm yoksa genel tarzı mı bu kararsız kaldım, nude istemeden de bir iki cim ekleyerek konuşmuştu. emin olamıyorum senin yorumun nedir
Cim’li konusup konusmamak cok utopik bir olay degil Bence diger olaylarin gelisimine odaklan ornegin ilgili mi anlayisli mi gibi
ya baya oldu görüşmeyeli uzak mesafede olduğumuz için görüşmüyoruz bile ama takipleşiyoruz hikayelerimi açıyor arada cevap veriyoruz birbirimize vs vs sanaldan yürütemediğimiz için devam etmedik benim onun yaşadığı yere yerleşme durumum var o da biliyor birbirimizi cepte tutuyor gibiyiz sadece cim ekleyince dedim arkadaş olarak mı yaklaşıyor artık ama en nihayetinde uzun aradan sonra doğum gününü kutladım belki nezaketen yazmıştır
Yani nude olaylarina hic girmemeni tavsiye ederim.. daha kalbin huzurlu olur.. ornegin boyle bir durumda aman demezse demesin diyebilirdin.. simdi o nude olayi var diye biraz da kendini rahatsiz hissediyorsun😔
aslında rahatsız hissetmiyorum üstünden de geçti baya ama sanırım ona karşı bir şeyler hissediyorum ve o yüzden takılıyorum bu duruma
Eeee cepte tutuyoruz ikimizde dedin yani cepte tutmak tutulmak gercek sevgi degildir.. Bir de insan cok sevdigi insana saygi duyar ve bu tarz nude isteklerinde bulunmaz
görüşmediğim insanın neyini seveyim ki, gerçek sevgi için zaman harcamak o insanı tanımak gerekiyor. benimki hoşlantı ve kanım kaynıyor sadece
seninle cima eylemek istiyor
?
Arkadaş çekmiş işte bi anlamı yok
ya ben de aynısını düşündüm ama nude atmadan önce de kullandığı için kararsız kaldım
Dilekcim yani oldu 🤔
sence ne ifade ediyor?
Bilemem bunu kafasında neler geçiyor diye 🤔
durumu analiz edip fikir belirtemez misin?
Hmm olur biraz konuşmamız lazım ama bunun içln benim takip et gel...
Bu nudeleri atanlar bize denk gelmiyo sadece 😊
konuyla ilgili yorumun nedir sorunun tamamını okumuşsan
nude attinmi yaşın kaç
attım dedim ya istemeden önce de bir iki cim ekleyerek konuşmuştu şimdi araya zaman girince friend zone mu oldum yoksa genel kibarlık olsun diye mi yaptı anlamadım
yaşın kaç
23 ikimiz de
nude yüzün bellimiydi
hayır?
sadece sordum sevgilimde atcakda
cok anlamsızca sencede oylee
ya arada benim de cim ekleyerek konuşasım geliyordu ama saçma bir samimiyet çıkarır diye de yapmıyordum nude dan önce de cimli konuştu bir iki belki tarzı budur diye kararsız kaldım
yani bende nude attım bı cokkez ama kımse oyle karsılık vermedı kucagıma gelmek ıstedı ) senınle konusmak ısterım
ya biz oraları geçtik, araya zaman girmişti baya, nude istemeden önce de birkaç kez cim ekleyip kullanınca friend zone mı düştüm yoksa genel tarzı mı bu karar veremedim sence ne
boyle tarz nedırya :) olmaz olsun uzun sure kesınlıkle cekılmez bıraz lakayıtlık var daha tatlı bısı dese daha hos olurdu..
valla bence de, direkt adımdan iyi ama arkadaşça bir ifade de çok anlamsızca ama nude gelen kıza da arkadaşı gibi bakmaz bence
arkadası gıbı bakmassa zaten yııde sonu guzelcede bakmaz dıyelım.. * bunu boyle sana hıssettırdıyse zaten bıtmıs ılıskı demektır.
takıplermısın sorucaklarım var tek taraflımı oldu vs... delı sorular
ya ben gttiğimde o geri çekildi o geldiğinde ben geri çekildim derken böyle bir durum ortaya çıktı. Uzak mesafe olmuyor diye bıraktık ama benim onun yaşadığı yere yerleşme gibi bir ihtimalim var o da biliyor, belki arada kısa kısa yazışarak birbirimizi cepte tutmaya çalışıyoruzdur, yine de arkadaşça bakmasını istemem
cepte tutmak nedır kuzum :) hangı sehır gıdecegın yer.. okadarmı vahım durumlar?
yani eğer aynı yerde yaşarsak belki görüşürüz gibisinden
bendede durumlar ıc acıcı deıl nedersın?
nasıl?
takıp dıyorum gel dıyorum :=?
Demek ki aklı sende
bana friend zone a düşmüşüm gibi geldi aradan da birkaç ay geçince ama teşekkür ederim dilekcim yazmak yerine saol felan da yazıp geçebilirdi daha bi soğudum ben demek olurdu çok kararsız kaldım
Yok ya aklı sende
bir erkek olarak böyle mü düşünüyorsun? en son yaşadığı şehre gittiğimde gelmişsin yazdı biraz konuştuk ama buluşlım diyemedik sonrasında hayırlısı olsun iyi tatiller dedi ve 3 ay sonra ben doğum gününü kutladım her hikayeme bakıyor vs vs ama tavrı şüpheye düşürdü
Dememesi normal sen gelmeden önce geliyorum demişsin ki adam buluşalım desin
yanii doğrusun ben teşekkür ederim yorumun çin. umarım aklı hala bendedir
Rica ederim
Nude niye attın
hem o hem de ben istedim?
Peki nereni cektin
Ve yüzünde gözüküyor mu nudelerde
soru hakkında fikir yürütmeyeceksen oyalanma
Cevap verirsen analiz edecem
valla yüzüm görünmüyordu ama bir erkeğin isteyeceği yerlerin tamamı diyelim
Arka deliğini falan cektinmi
Ve sen daha önce hic ilişkiye girdinmi biriyle
Cevap
Mal ya ya ne canım
anlamadım?
Site küfürü canım olarak yazmış
nude istemeden önce de bi iki cim ekleyerek konuşmuştu araya zaman girince friend zona mı düştüm genel tarzı mı bu anlam veremedim sence ne?
boş ver şapşik
hoşlanıyorum galiba ya boşveremiyorum o yüzden
Nerden attın ona