Ölene dek beraber olan çift var ama ölene dek süren aşk falan yok. Eski insanlar boşanmazdı sadece hepsi bu. Ayrılmak ayıp karşılanırdı. Kadınlar çok korkardı dul kalmaktan. Aşkın zaten ömrü 2.5 yıl. Ömürlük aşk dedikleri süren sevgi ve fedakarlıktır. Aslında tek gerçekten var olan şey sevginin ta kendisidir.
Ahirette de birlikte olmak dileğiyle demek istiyor sunanda insan ama ne çare. Günümüzde insanlar daha doğrusu canlılar sevgiye ihanet ediyor. Gel de birine güven. Ortalık viran yeri gibi. Dizinde dediğiniz gibi boşanmalar daha fazla. Hem madden hem de manevi değerler yok oluyor. Bir taraf iyi niyetli olsa diğer taraf yetinmiyor. Oda başkasını bulsa ona yeni gelecek onda yetinmiyor. Bir sarmal gibi işte. Ne ekersen onu biçersin... insanlar menfaatleri üzerine ilişki kuruyor artık gibi.
Selamlar.. Öz hakiki aşk zaten bunu yaşatır bence insana.. Şu an her şehvet duygusu aşk olarak nitelendirildiği için maalesef duygular basitleştirildi.. Evet ne insanlar var, kavuşamadığı için ömrünü yakan.. Ne insanlar var başkasıyla evlense bile gönlünden silemeyen.. Ne insanlar var 90 seneyi beraber aynı duygularla tamamlayan.. O kutsal duygudan nasip olsun dilerim hepimize.. Keyifli günler..
Selamlar, Aşk gerçektir ama insanlar ne sevmeyi ne sevilmeyi biliyor. Sevginin ne anlama geldiğini ve nasıl bulunabileceğini bilmiyorlar. Bunun gerçekten ne olduğunu bilenler de kendileri gibi hissedenleri bulma umuduyla yanıp tutusuyorlar bu dunyada..
Ask bir süre sonra sevgiye ve alışkanlığa dönüşüyor. Bazen araya özlem girdiğinde ona aşık olduğumu onu sevdiğimi hissediyorum. Adı ne olursa olsun ister aşk ister sevgi ister alışkanlık ben hep onunla olacağım ve ona ait kalacağım.
Gözdemlediğim kadarıyla Evli olupta kocası vefat eden kadınlar çok zor evleniyor Aşık evliliği yapmasalar bile çoģu eşinde bağımlı kadınların Kocası öleli yedi yıllı geçmiş kadınlar hale fecebook gibi yerlerde eşinin hayaliyle yaşıyor öldüğünü kabulen miyor resmini kotor ölüm gününü anıyor doğum gününü anıyor
Erkek tam tersi parası varsa eşi vefat edeli 6 ayı geçmede yenisini buluyor ya da evleniyor heme bide ikici eşte bir kaç çocukta yapıyor
Kimisi bu tip şeylere hikaye bunlar der, kimisi bu tip şeylere kendini fazla kaptırır ama bence vardır ya, neden olmasın ki? Olur yani, iki insan birbirine ölümüne aşık olabilir, çok doğal. Çevremde de var böyle örnekler.
Benim sonsuz aşka inancım yok. Her aşk bir gün biter. Aşk bir yolcudur bazılarına uğrar bazılarına uğramaz. Uğradığında ise sonsuza kadar kalmaz. Ben öyle düşünüyorum valla
Benim için var, ölüm bizi ayırana kadar hastalıkta sağlıkta her türlü mutlulukta sıkıntıda birlikte olacağım insan çıkana kadar bu böyle olmayada devam edecek
Günümüze bakarsak en çok aşk evliliği yapanlar boşanıyor diyelim ki ölümüne sevdin emin ol ki birisinden birisi ölsün çok değil en fazla 1 ay sonra başka birini bulur bu böyledir.