Bu kınama mıdır?

Arkadaşlar ya benim kız kardeşim var ve hacettepe üniversitede çok güzel bi bölüm kazanmıştı. Fakat sevgilisi okumasını istemiyormuş, okusa bile çalıştırmazmış. Neyse işte o dönem çook uğraştım kayıt için Ankara 'ya kadar gittim, vazgeçirdim önce bi dene ortamı gör sonra alışırsın, unutursun dedim. Öyle yaptık işte okula başladı, ama şimdi neymiş okulu bırakcakmış o cocukla nişanlancakmis. Annem söyledi ve annemde çok üzgün, ağlıyor. Bende sinirlendim dedim ki bırak ne yapıyorsa yapsın, o terbiyesizle çok evlenmek istiyorsa evlensin. (Çocuk bana o ara mesaj attı, sen ve annen işte Buse'yi dolduruyorsunuz zorla benden vazgeçiriyorsunuz gibi şeyler yazdı) işte bende çok sinirliydim çocuğa baya saydırdım, terbiyesiz, pisliğin teki, geri kafalı vs vs demediğim kalmadı sinirden. Sonra nişanlım da bana "boş ver öyle deme hayırlısı neyse o olsun" dedi. O böyle diyince bi sakinledim ve böyle ağzıma geleni saydığım için çok pişman oldum. Sonuçta banane dimi, ailemde bende elimizden geleni yaptk, olmadı. Çocuk hakkında böyle demiş olmam kınamaya girer mi?
Bu kınama mıdır?