Gerçekten çok ilgili, her gün mesaj attıyor kendinden, gecelere kadar konuşuyoruz ama çinsellik konuları falan hiç geçmiyor, üzerimde titriyor, buluşmamız için herşeyi hazırladı tutturdu ben seni evden alıcam falan, ailesinin resimler attıyor bana ve bana çok şey anlattı, hiç kimseye anlatmadığı şeyleri ve mesela ağladığını
Ama çıkma teklifi etmiyor, sevgilim gibi kıskanıyor acaba benden mi emin değil
Ama çıkma teklifi etmiyor, sevgilim gibi kıskanıyor acaba benden mi emin değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bazı konuları konuşmaya çekiniyor bence onu biraz daha cesaretlendirmek gerek
Ellimi tuttu izim verdim daha ne yapabilirim ki, tamam ironik bir insanım ama bakışmalarımız bile farkli
Ikimizde acemi liseli saf aşık modunda takiliyosunuz aranızda belli ki bir çekim var karşılıklı hisler var yarı sevgili modunda takililiyorsunuz olayın resmiyet kazanması için karşındakinin sana çıkma teklif etmesini bekliyorsun bazen olaylar spontane gelişir çıkma teklifine gerek kalmaz diyosun ki elimi tuttu izin verdim daha ne yapayım başka biri olsaydı karşında emin ol elinden başka her yerini tutmuştu ama seninki aşırı saf sıkıntı etme yola getirirsin
Alanır bir çocuktur bence Olumsuz cevaptan korkuyor. Ben de öyleyim her hangi bir konuda olumsuz cevap alırsam kendimi çok kötü hissediyorum kendimi
Benimde korkum kız arkadaşından ayrıldıktan sonra beni boşluğu doldurmak için kullanması, belki o yüzden ilişki istemiyor
Erkek için o adımı atmak zordur... ve ya senin sevginden emin değildir
Ya seviyorumda ama ben hep şakaya vuruyorum
Bazen teklif etmeden de sevebilir o da öyle birisidir
Ama zaten sevgili gibiyiz ama kullanmak ya da boşluğu doldurmak gibi bir durum değildir dime?
Değildir. Biz birbirimizi hiç görüşmeden 4-5 ay konuştuk. Ben sevgili olduğumuzu düşünmüştüm o yüzden onu sevdiğimi söyledim. daha buluşmadan telefonda onu çok sevdiğimi söyledim , şaşırdı. Ben sevdiğimi belli etmek geç kalmamak İçin söyledim. Hoşlandı değil yani seviyor musun dedi beklemiyordum bunu dedi. görüşünce söylersin diye bekliyordum dedi, o gün başladık işte bizde
Çocuk sevgili gibi yaşıyordur şu an , sadece teklif etmemiştir , ben teklif etmedim çünkü çok samimiydik
Ya bak sen yine söylememişsin o arkadaşız dedi sorduğumda sence öyle değil mi diye sordu bende gıcık oldum evet öyleyiz dedim şimdi aramız biraz tuhaf yazıp duruyor ama işte soğuk davranıyoruz birbirimize
Benim korkum sadece hala eski kız arkadaşını sevmesi ve beni boşluğu doldurmak için kullanması; il tanıştığımızda zaten arkadaş gibiydik oda ben sorduğumda bir şey kızın hakkında sevmedim sadece hoşlandıydı ve aslında ama işte çevrem zorladı falan dedi de ama insan emin olamıyor tabi
Bi kere şakadan o zaman eski sevgiline dedim çocuk bir gün küs kaldı benimle sonra kendi dayanmadı yazdı
Seven kıskanır , kıskanıyormuş seni de ne güzel işte , buluşmanızda bişey diyebilir, sende onunla ilgilendiğini endişelendiğini ona göster hissettir
Tamam denerim, bi kere öyle davrandığımda bana bugün en güzel saatleri senin yanında geçirdim hep böyle ol bana karşı dedi ama endişelerim var, çünkü kız arkadaşıyla beni tanıdığında ayrıldı belki hala ona karşı hisleri vardır o yüzden istemiyor diye düşünüyorum
Evet güzel şeyler söyle
Reddedilmekten korkuyordur bende bi kere öyleydim
Hmm ama zaten sevgilim gibi davranıyor bazen, benimde ona karşı boş olmadığımı anlamıştır herhalde
Bende anlamıştım ama bazen öyle davranıyor duki tam tersi düşünüyordum kafamızı karıştırıyorsunuz hep
Ya evet biraz ironik bir insanım ve bazi şeyler şakaya vuruyorum ama ellimi tuttuğunda mesela geri çekmedim
Çocuğun kafasını karıştırma en kötü sen söyle ne olacak
Sordum zaten sadece arkadaşmıyız diye oda evet yanlış anlama öyle görüyorum yani ama haklsın davranışlarımız normal değil dedi sonra sence sordu vallah bende çok gıcık oldum sadece arkadaşız bencede dedim
Ama eski sevgilisinde kolayca açılmıştı anlamıyorum 😂
Ya aynısını bi kız yapmıştı bana arkadaşız dedi bende o zaman görüşmeyelim dedim sonra kabul etmişti
Yani hala reddedilme korkusu var diyorsun
Sen daha ne yapıcan açık açık demişsin sadece arkadaş mıyız diye bana dese direk söylerim emin olmak için daha ne olabilir ki
Kullanma ya da boşluk doldurma değildir dime?
Valla olabilir çok dikkat ona ya
İşte benimde korkum bu, sence nasıl ayırt edebilirim?
Ya onu sevgili olduktan sonraki ilişkinde anlarsın ancak ama bu tavırları ona doğru itiyor bunu sen anlarsın duygunla değil aklınla hareket et
Peki ozman nasıl anlarsın? Bilmiyorum onunla birlikteyken bana o hissi vermiyor bakışları hareketleri olsun ama böyle şeyler diyince kuşkulanıyorum çünkü ortada her şey yani niye birbirinden hoşlanmayan insanlar böyle davransın ama açılmıyor
Ya böyle düşünüp duracağına söyle gitsin bence ya o senden bekliyor blkş
Demin ne yazdığına inanamıcaksın 😐
Ne yazdı
Konuştuğu başka biri varmış..
Şaşırmadım arkadaş kalmak derse sakın kabul etme
Ben konuşmamıza gerek kalmadı dedim ozaman dedim, bol şans diledim kızdı hemen zaten sen istedin her kavgada iletişimi keselim diyorsun sürekli bak istediğin oldu bende hiç uğraşmadım numarasını sildim
Ama ne çabuk ya, anlamadım iki haftadadır tanıyor kızı beni 5 ay
Knki boş ver devam et biri gider biri gelir 😅
Kabul etmezsin diye dusunuyordur
Ama ellimi tuttu izin verdim ve niye hoşlandığım biriyle geceleri yarısına kadar yazışıyım ☹️
Bilmiyorum öpme sarılma da var mı?
Yok
El ele tutusuyorsaniz sevgilisiniz işte
Yani bencede öyle ama değiliz dedi
Amacı farklıdır belki
Çinsellik olduğunu düşünmüyorum çünkü çok temas kuran biri değil çok dikkatli ama belki boşluk doldurma durumu vardır bilmiyorum
Aynen eğlence arıyordur zaman geçsin diye belki
Kb ama basit kız olarak da görmüş olabilir aranızda temas varmış ya
Tek temas oydu aslında ve benim hiç bir erkekle birlikte olmadığımı yani ilk defa birinin ellini tuttum
Hiç olmadı mı sevgilin?
Hayır biliyor oda
Benim de olmadı
red edilmekten korkar
Ama zaten sevgili gibiyiz
yinede korkyodiur
Hatta sordum bi kere sence biz arkadaştan öte değilmiyiz diye oda hayır dedi ama haklısın bazen davranışlarımız birbirimize karşı biraz farklı dedi sonra sence sordu bende gicik oldum ve yok haklısın sadece arkadaşız dedim ☹️
hoslaniyor ya