Kadınlar aşırı ilgiden sıkılır mı?

2 3 aydır birlikte olduğum kız arkadaşım aşırı ilgili olduğum için rahatsız olduğunu söyledi. Kendisi böyle bir şey sevmiyormuş. Uzak ilişki yaşıyoruz yanına ay da bir kere gidiyor ve 3 5 gün vakit geçiriyoruz.
Benim hergün mesaj yazdığımı, onu sevdiğimi söylemem ve yüzyüze geldiğimiz de onu öpmemden dolayı rahatsız oluyormuş. Rahatsız dediğim yılışık, vıcık vıcık ilişkiden bahsediyormuş.
Bende kararına saygı duyduğumu artık hergün mesaj yazmayacağımı, sık sık aramayacağımı söyledim. Normal ilişki çerçevesinde nasıl davranmam gerekiyorsa onu yapacağımı söyledim. Benden artık çiçek, romantik bir an veya yakınlaşma görmeyecek. Kendisi benimle yakınlaşmak istediğinde çekileceğim.
Kadınlar ilgi ister hoşuna gider benim de gidiyor diyor lakin benim davranışım aşırıymış. Peki onun dediği gibi olsun.
Kadınlar aşırı ilgiden sıkılır mı?
Cevapla