😂😂valla bu kötü yorumlar kullanılmaktan falan bahsedenler hepsi özgüvensiz hep terk edilme korkusundalar bildiğin ezikler onlar çok terk edilir bu kafayla
Ya kullanilmak ne 😂 kizin soruyu okusunlar once bu kiz safa mi benzio 😂 hani kullanilmaktam bahsediosak burada kullanilan sen degil adam olurdu aciyan adama acisin avcuna almissin resmen 😂
Severiz bole kizlariii Su an bile senle konusmaya can atiom baksana Bahane bulup yaz dicem ama bahane buldugumu zaten bilio olcan 😂 o yuzden acik acik diyim bari gelsene konusalim 😂
Kullanır kullanır atar merak etme klasik erkek önce ilgili davranır sever sever sonra kıcına tekmeyi kor Sonra siz kızlarda ay geçmişimde hata yaptım dersiniz
O beni biliyor o kendisi kaybeder kızlığıda sorun etmediğimi biliyor çünkü eğer beni bırakırsa diktiririm gider başkasiyla evlenirim bunu oda çok iyi biliyor herkes ayağını denk alsın beni kimse bırakamaz
Haklısın bu zamanda diktiren çok yani kızlıgin pek bir anlamı kalmamış önemli olan sevgi sen onu sevmişsin kendini ona bırakmışsin umarım bırakmaz seni
Bırakırsada o kaybeder beni az çok tanıyor ben depresyona girecek bir kız değilim güzelliğim sayesinde bakire bile olmasam beni alacak çok erkek var onun en yakınları bile
Yaş farkı iyi ya adam işini gücünü kurmuş zengin ve benim ilgimi çok çekiyor beli geniş ya**gi büyük sakalları bollll😶 çokta iyi dikiyor ve ben gerçekten onu seviyorum 😂
Ya şimdi bizim konumuz uzun o benim 4yil önceki eski sevgilimdi ben ondan ayrıldıktan sonra hep kendi yasitim insanlarla sevgili oldum psikolojimi bozdular tedavi gördüm hiç mutlu etmediler 7tane sevgilim oldu ondan sonra hiçbiri onun gibi mutlu Etmedi beni bende düşündüm düşündüm onu elde etmem gerekiyordu gittim altına yattım şu an peşimden ayrılmıyor ve çok mutluyum alışverişe falan gidiyoruz s*kisiyoruz falan çok iyiyim 😂😶
@magnum_black bence siz çok cahil kalmışsınız millet evleniyor sonra boşanıyor onlar kullanılmış olmuyor mu? erkeği elde tutmasını bilmeyeni zaten erkek terk eder
@magnum_black ben evlenirsem bosanirsam yine mi depresyona girip hayatımi kararticam siz kafayı mı yediniz hem adam şimdiden nikahtan bahsediyor ben bekleyelim diyorum ona muhtaç olduğumu belli etmemek için taktik uyguluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
yakinda tekmeyi yiyunce görürsün, simdi cicim günleri 😂
O biraz zor canım
görürüz nasil olsa, burada aglayacaksin 😂
Onu köpek edicem peşimde görürsün
neremle gulsem ki sana bilemedim😂😂😂
Valla gülecek olan benim 😊 beni bırakırsa bende onun en yakiniyla evlenmesem bende ben değilim görürsün
Ben buna karşıyım evlenene kadar olmamalı. Ama sana da bir şey diyemem.
Bende sizin gibi evlenmeden olmaz diyordum ama evlenemedim bu düşünceyle zaten olmuyor evlenmeden yapmadan bile düzgün adama denk gelmedim
yani birliktelik daha çok bağlar ilişkinin en önemli unsurlarındandır bence de
Bencede sexsiz olmaz
Artik nasil siiikistissstiysen adam devamini yapmak icin kacirmamaya calisio 😂
Ama ya**gi çok büyüktü ya çok hoşuma gitti 😂🙈
Gel detaylica anlat ozman hosuna gittiyse anlattikca tekrar kudurursun 😂
Ozguvensizler gitsin bakim bizi basbasa birakin
😂😂valla bu kötü yorumlar kullanılmaktan falan bahsedenler hepsi özgüvensiz hep terk edilme korkusundalar bildiğin ezikler onlar çok terk edilir bu kafayla
Ya kullanilmak ne 😂 kizin soruyu okusunlar once bu kiz safa mi benzio 😂 hani kullanilmaktam bahsediosak burada kullanilan sen degil adam olurdu aciyan adama acisin avcuna almissin resmen 😂
Valla adamin ödü kopuyor onu birakcam diye sürekli mesaj alışveriş ilgi ve ben daha çok baglicam onu kendime sen gör onu köpek edicem peşimde
Severiz bole kizlariii
Su an bile senle konusmaya can atiom baksana
Bahane bulup yaz dicem ama bahane buldugumu zaten bilio olcan 😂 o yuzden acik acik diyim bari gelsene konusalim 😂
Ne konusucaz
Bunu konusuruz az bu tarz seyler yasandiysa baska zaman onlari vs vs buluruz konu ya
Ben senin enerjiyi sevdim deli vakit harcanir seninle 😄
demek ki güzel dakikalar yaşatmışsın:) ama bu tempoyu sürekli koru. yoksa soğur senden:)
Evet çok akıllı davranmam lazım
Kesinlikle öyle. Aynı zevki veremezsen sıkıntı olur. Birde fiziğin bozulursa tabiki. Bunun için de sürekli farklı şeyler dene
Evet onlara çok dikkat ediyorum ve yüzüm güzel zaten onada önem veriyom
Ha iyi o zaman. Renkli şeyler de yaşartırsan sıkıntı olmaz. Artık marifetine bağlı onlarda 😅
boş ver millete takılma 😅
Özgüvensizler ya hep terk edilme korkusundalar
Evet öyle, sıkma canını onlar için keyfine bak 😊
O iş hep öyle yürümez ama neyse, iyi diyelim iyi olsun
Kullanır kullanır atar merak etme klasik erkek önce ilgili davranır sever sever sonra kıcına tekmeyi kor
Sonra siz kızlarda ay geçmişimde hata yaptım dersiniz
Ben kullanılmıyorum onunla yatmak isteyen bendim
Eh benden demesi patlaksın artık
Ona hayatınin şokunu yaşatirim sen daha beni tanimiyon
Trolsün sen
Değilim çok ciddiyim
Trolsün neyse yalan sorularla uğraşmıcam
Yatınca sana karşı ilgili olduysa buna sevin. Herkes yatıyoruz sonra beni arayıp sormuyor diye kan ağlıyor
Benim ilkimdi o
Kaçıncın olursa olsun artık bunun bir önemi yok
Taktik uyguluyorum ben kolay kolay beni bırakamaz o
Helal sanaa
Yani sonuçta beğenmiş vücudunu sana cakmak ona iyi gelmiş shhssjjs
İstediğini alıp şutladıktan sonra yine bekleriz buralara bizi unutma 😀
O kadar özgüvensiz olmayın ya acınacak haldesiniz
Sktr sen kendine bak kevase
S*ktiricem tabiki o düşünsün gerisini
Yav hehe ne b0k yersen ye hadi yavrum selametle
çok sığ. acilen bu kafadan çıkmalısın.
Cikmiyicam sonuna kadar devam edicem alisicak artık
Baglamissin kendine vazgecemez artık senden eğer memnun olduysa yatakta
Geçmiş olsun 1 hafta sonra cenazene geliriz
Cenaze ne alaka
cinsellikk le cozulur hersey😂
Hayır yani şöyle çoğu için evet
Aman ha her erkek icin oyle degil
veren kazanır 😂 sana aşık oldu
Valla gerçekten aşık oldi
güzel ve tatlı olmalısın
senle çok mutlu olduysa seni bırakmaz anın keyfini çıkar
Güzelim evet daha çok güzel olucam
prenses gibi ol
Herkeste yemez o. Memnun kalmış demek ki.
bağlanmış demek
Evet nikahtan falan bahsediyor
ya öyle derler yaşlar kaç
Ya siz ne özgüvensiz çıktınız ya ben ona muhtaç mıyım evlenmese evlenmesin
İlk miydi
Evet ilk
O sandır ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım ve taktik vereyim ayrılmasın
Ne zaman yattiniz memnun etmişsin demek 😀😀
3gun önce yattık sürekli benimle ilgileniyor gezmeye götürüyor alışverişe gotutorur😂
Çok memnu kalmış bir daha yap 😀😀ilk defa mi yaptın sen
Evet ilkim oldu bidaha yapcam ama çok acıyor ya iyislemesini bekliyorum 🥺
İlkin ise acır biraz ara ver açıldı artık bol bol yaparsın 😀😀😀nerede yaptınız peki 🙈
Arabada yaptık
Olmadı ya ilk ilişkiniz insan bir otele götürür ben olsaydım senin için özel odayı hazirlatirirdim🙈😀😀
Ben arabada istedim
Ciddi misin neden araba istedin ki nasıl rahat ettin sen
boş ver olan oldu işte
Haklısın olan oldu artık geçmiş olsun 😀😀😀
Pişman değilim bidaha yatcam onunla
Canim artık pişman olsanda kızlığın geri gelmez yani bende olsam bir daha yaparım hatta defalarca kez yaparım 😄😄😄
O beni biliyor o kendisi kaybeder kızlığıda sorun etmediğimi biliyor çünkü eğer beni bırakırsa diktiririm gider başkasiyla evlenirim bunu oda çok iyi biliyor herkes ayağını denk alsın beni kimse bırakamaz
Haklısın bu zamanda diktiren çok yani kızlıgin pek bir anlamı kalmamış önemli olan sevgi sen onu sevmişsin kendini ona bırakmışsin umarım bırakmaz seni
Bırakırsada o kaybeder beni az çok tanıyor ben depresyona girecek bir kız değilim güzelliğim sayesinde bakire bile olmasam beni alacak çok erkek var onun en yakınları bile
Güzelliğine çok geveniyon sen merek ettim seni sevgilin nasıl biri yaş farkını gördüm çok değil mi
Yaş farkı iyi ya adam işini gücünü kurmuş zengin ve benim ilgimi çok çekiyor beli geniş ya**gi büyük sakalları bollll😶 çokta iyi dikiyor ve ben gerçekten onu seviyorum 😂
Dikiyor demek😄😄😄seni her türlü etkilemis sen önce parası için mi Kabul ettin yoksa etkilendin mi cidden
Ya şimdi bizim konumuz uzun o benim 4yil önceki eski sevgilimdi ben ondan ayrıldıktan sonra hep kendi yasitim insanlarla sevgili oldum psikolojimi bozdular tedavi gördüm hiç mutlu etmediler 7tane sevgilim oldu ondan sonra hiçbiri onun gibi mutlu Etmedi beni bende düşündüm düşündüm onu elde etmem gerekiyordu gittim altına yattım şu an peşimden ayrılmıyor ve çok mutluyum alışverişe falan gidiyoruz s*kisiyoruz falan çok iyiyim 😂😶
Onu elde etmek için altına yattım diyon umarım hakinda hayırlı hep mutlu olursun gençsin dediğine göre güzelsin bahtinda güzel olsun
Elde etmek istedim çünkü çok başka bir adam çok ilgim var ona aşığım bi nevi 😂 inanki onu görmek için çalıştığı iş yerinin önünden geçiyom hep 😂😂😶
Ne güzel bir şey ask anlıyorum seni inan umarım böyle mutlu olursun arkadaş olalım mı dostca
Neden ki
Merak ediyorum hikayenizi nereye kadar gidecek bende çok sevdim olmadi kabul sizinki nasıl olacak
Nerden yazıyım
Gizliden cikacam ekle burdan olur mu
Takip attım
Yazdim
İlkin mi
Evet
Yaşlar kaç
Ben 20 o 31
Yaş sorun olmadı mı
Benim 7 8tane sevgilim oldu hepsi 23 24 25yaslarinda ama hiç değer görmedim
Olgun erkek her zaman iyidir bence şuanki sevgilimden çok memnunum maddiyat olarakta yardımcı oluyor😂
Ben de büyük seviyorum
Nikaha bile oturtmayı düşünüyorum onu çok zengin kendisi birsuru evi arabası var ama taktik uyguluyorum şu an
Başkasını da yapıyordur o
Yapamaz o hep gözümün önünde çünkü
Patronun mu 😂
Adam bas baya kandırıyor
Hayır ama biliyorum her an naptigini
@magnum_blck adam neyimi kandıricak onunla yatmak isteyen bendim ben hiçte pişman değilim bidaha yatcam
İlerde anlarsın ne demek istediğimi şu an her şey toz pembe
@magnum_black bence siz çok cahil kalmışsınız millet evleniyor sonra boşanıyor onlar kullanılmış olmuyor mu? erkeği elde tutmasını bilmeyeni zaten erkek terk eder
İstesemde anlamak istemeyeceksin boş ver başına gelince anlarsin
@magnum_black ben evlenirsem bosanirsam yine mi depresyona girip hayatımi kararticam siz kafayı mı yediniz hem adam şimdiden nikahtan bahsediyor ben bekleyelim diyorum ona muhtaç olduğumu belli etmemek için taktik uyguluyorum
biraz