9aydir bir birlikteliğim var ve herşey gayet yolunda.. 5gun önce burçlardan konu açıldı ve bilemedi burcumu erkek sonuçta ilgilenmeye bilir normal dedim aklıma doğum günümü sormak geldi ve sordum.. Bilemedi 9aydir birlikteyiz vr doğum gunumu bilmiyor ya onemsemiyomsn bni dediğimde kiziyo çok sevdiğini bnlami olcuyisn dyo bu ölçmek değil ama sadece bilmesi gerekmezmi ya
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimin doğum gününü 1 sene boyunca hep karıştırdım Mart 10 mu mayıs 10 mu diye :D Her sorduğunda kekeleyerek söylerdim :D 2 sene oldu hala beraberiz. Sevmemekle alakası yok bazı insanlar böyle tarihlere önem vermiyor. şekil a. :D Takılma o kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılAma keske karistrsa :) bna butun aylari saydi ya :)
En İyi Cevaplar
Valla hatirlicak arkadas. Madem sevdigi kadin o tarihte dogmus unutamaz. Hatta ben ara ara sorardim.
- şşş sole bakim benim dogum tarihim burcum?
-cevabi verirdi.
-Tamam aferin unutursan kafani kirarim.
Bu diyalogu yasardik yani :)06 Yorumla
Soran+1 yılHahah iste tam benim dusuncem şu an bunlar kesinlikle yani bilmesi gereken bir tarih o kadar zaman birlikteysek bilecek bilmiyorsa çekecek :)
Astroloji & Burçlar konusunda 815 cevap paylaştı. valla ben özel günleri pek önemsemem, kendi telefon numaram ve acil durumda aranacaklar dışında ezberimde yoktur :) ama birlikte olduğum süreç içerisinde az-çok değer verdiğim tüm kız arkadaşlarımın d. günü ve tlf. no.'sunu bilirim :/
02 Yorumla
Soran+1 yılNumram ezberinde Allahtan:) konuda bilmese ooo :)
Eğer konusu açılmadıysa bilmemesi normal veya önceden bilip sonra unutmuş olabilir ben şahsen önemsemem çok fazla erkekler sonuçta kadınlar kadar detaycı degil.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok şöyle soyleym doğum gunum olduğu zamanlar hayatimdaydi ama demekkki öylesine kutlamış olmaliki 12ayi bana saydı :(,
Koç+1 yılDetaycılıkla alakası var mı sence
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
25Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılbilmesi gerekmez tabi, neden bilsinki. gereksiz bilgi zaten. siz bayanlar herşeyi erkekten bekleyin. adem babamız bütün erkeklerin diyetini ödemiş zaten daha ne istiyorsunuz anlamıyorum
03 Yorumla
Koç+1 yılSiz erkeklere göre bunlar niye gereksiz olıyor
Soran+1 yılErkek düşüncesi bole bir cevap gelecegini biliyodum.. KarsiniZdaki insani da dusunmek lazim bayan sizlere gore daha ince dusuncelidir yani hatirlanmasini ister.. Bence bunda bisey yok bilinmesi gereken bir tarih ve karsiniZdaki insanin mutlulugu aevdiginiz insanin yuzunun gulmesi cok baasit bisey
Yengeç+1 yılsizi sevgili olarak kabul etmiş daha fazla bişe beklemeyin :)
+1 yılkendi dogum gününü biliyomu bakalım erkekler balık hafızalı olur sorun etme zamanla anlar seni unutaz
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle cidden balik akillik var sanrm :), unutkanlar hatrladiginda bidaha unutacagini sanmıyorum artik :)
Aslan+1 yılbenim eşim bazen bişey olunca benim burcum ne diyo ben dogum günümü kutlasın diye şu gün şu yaşıma girecem diye laf çarptırıyorum mesela yarın nikah tarihi kesin unutur 4 yıllık evliyim bu sene sevgililer gününde çiçek getrdi ilk kez sevmezler özel günleri gereksiz masraf olarak görrler
+1 yıl9 aylık bir ilişkide doğum gününü bilmemek nedir ben eski sevgilileriminkini hatırlıyorum hala
14 Yorumla
Soran+1 yılOnlarınki zaten hatrlyosa bnmkini hatrlamiyosa gebertrm yani
Yengeç+1 yılBunu asla bilemezsin maalesef
Soran+1 yılAllaha havale ediyorum valla
Yengeç+1 yılEt et. Eğer yanlış kişiyse senin için o hemen seni ayırır zaten ondan büyüktür o
+1 yılNe var ki bunda, ben de unutuyorum hep dogumgunlerini. Onemli olan dogumgunun geldiginde hatirlayip birsey yapması. Sozlu yapar gibi sorma sen de
03 Yorumla
Soran+1 yılUnutuyosun ama o bilmiyo diyorum.. Hicc bilmiyo yani.. benim icinde onemli olan o gun geldgnde hatrlamasi ama o gunu bilmiyo iste
- +1 yıl
Ya bir bekle, bunun facei var, telefonda hatırlatması var. Olmadı bir hafta onceden sen hatırlatırsın, bunlar sorun degil iliskini zedeleme boyle Kucuk seylerle
Soran+1 yılYok zedelemiyorum ama hic biyerden hatirlayamaz hersey kapali cunki :) ama bozuldum yani yalan yok insan ister bide 9ay olmus :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn eski sevgiliminkini hatrlıomda gecen annemin doğum gününü unuttum buda farklı bir versiyon valla femediğini bırakmadı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnende çok hakli ama simdi :) terligi haketmissin :);
Cevap sahibi+1 yılValla o gün cok garip oldum koydu bana ama hep bana derdi olm sn odunsun diye :))
+1 yılYahu bu dogum günü bunu hatirlamicak da neyi hatirlicak?
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede katılıyorum sonuçta değer veriuosan bazı şeyleri hatirliycaksin ama diyorum ya hatirlamiyo olsa bilmiyor hic bir şekilde
Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben hiç bir sevgilimin doğum gününü aklımda tutamazdım facede alan doğum günü yaklaştı derdi aaa öylemi der biliyormuş havasına girerdim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah :) oda iyiymis ama face falan olmadığı içi. Bakacak bir yeri yok mecbur kafayı çalıştıracak ya da cenemden kurtuluşu yok :)
+1 yılŞimdi git bir teneke bul o tenekeyi çocuğun g öt üne bağla daha sonra o g öte bir tekme at ve o çocuk tıngır tıngır baksın yoluna
08 Yorumla
Koç+1 yılHahahahajajaj
Soran+1 yılAcımasız değilim ya :) kiyaamamki.. Ama bilsin isterfm banane
Oğlak+1 yılİlerde sevgilisi olduğunu unuturda alem yaparsa o zamanda unutmuştur ya kıyamam falan de :)
Soran+1 yılO sıkar biraz o kadarda değil adamı mahvederim ben valla
Koç+1 yılGizli kıllanıcı mahveder adamı sen ne diyosun kardeşim :D
Oğlak+1 yılHelal sana be :D
Soran+1 yılAhhaah :) yani herşeyin bir sınırı var :)
Oğlak+1 yılTamam ya sen olmuşsun artık :)
Astroloji & Burçlar konusunda 808 cevap paylaştı. Çocuğa üzüldüm şimdi :D Siz kızlar ne fenasınız bilmediğine pişman olacak şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılBnce yaklaşık 1haftadir her gün oluyo :) ne var yani hatirlasa cokmu zor
bence çok takılma böyle şeylere bu seni sevmediği anlamına gelmez ki
08 Yorumla
Soran+1 yılYok sevmiyo degilde bozuldum biraz kirildim:(
Soran+1 yılArtik sakaya vurduk zaten :) her seferinde sen bir dusun ya belki hatirlarsin modundayim :),
Soran+1 yılHaha :), napcan iste ole ya da böle sevince gelmiyo gozune biraz sinirlensemde :)
Soran+1 yılYok söylemedim inat ettim solemicrm o gün geldiğinde senle hic konusmucam dedim bir gün bnden gün boyunca ses kesilirse anlar :) ve bidaha da unutmaz sanırım :)
bilmeyebilir büyütmemek lazım bilsede seni seviyor bilmesede
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgisinden şüphe etmiyorum ama bilmeli yani bozulur insan
Soran+1 yılÖyle kabullendim zaten seviyorum sonuçta ama iste çok sevdiğim içinde çok kırılmış olabilirm onemsemesem hatrlamazsa hatrlamz bnane derdim
+1 yılBelki dogum gününde süpriz yapmak için bilmiyor ayağı yapıyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılHic sanmiyorum daha 4ay var :) cidden bilmiuo yani 12ayi saydi zaten bna bugunmu su gunmi diye diye
Koç+1 yılBence detaylara takılmaz ilişkine zarar verebilir, ilerde öğrenir. Bende sevgililerimin çogunun doğum günü bilmiyordum, sebebide doğum günü kutlamaya vs. karsıyım sacma geliyor
Soran+1 yılKutlamasini istemiyorum sadece hatirlayip guzel ve icten gelen bir mesaj emin olun karsinizdakini cok mutlu eder. oyle hediyeler pastalar falan filan eger gercekten seviyosanz bnlari gormezden geliniyo iatenmiyo yani
oha ben sevigilim olmayan ama hoşlandığım kızın doğum tarihini ve saatini biliyorum 20 kasın 3,48 ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılNüfus cüzdanı numarana kadar bilmesi gerekmiyor herhalde yani kötü bir şey değil tabii bilse iyi olurdu ama bu kadar abartılacak bir şey değil
15 Yorumla
Koç+1 yılSizin basınıza böyle bişey geldi mi
Yay+1 yılHayır ben genelde sevgilime sormuyorum böyle şeyler
Koç+1 yılNüfus cüzdanına kadar blecek hanfendiii !!
Soran+1 yılSonuçta herkes ister ama sevgilisinin dogum gununu hatirlamasini o gun geldgnde herkes kutluyacak ama en sevdiginden ses yok. deger veriyosan gosterceksn bence karsindakine bilinmesi gereken bisey bnce o yuzden hii bu verdigi degeri bunla olcemem ama iste yinede gonul isterdiki bilsin
Koç+1 yılDoğum günü gibi önemli günü en sevdiğin insanların kutlamasını bekleriz , seni seven bir insanda bu konuyu atlamamalıdır , çok doğru söylüyorsunuz soruyu soran hanfendi,
Artık insanlar sevdiklerinden çok gereksiz insanlar kutlasın istiyor şaşıyorum en yakınındaki aşık oldugun adam bunu unutmamalı
- Astroloji & Burçlar konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim İnsanla 9 Ayda Değil 3 Ayda Gebete'sini Çıkarırım l*n :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda bişey mi 10 senedir evliyim hiç bir özel günün tarihini bilmem. Beyin belleğe atmiyo gereksiz bilgi diye siliyo ben napm
04 Yorumla
Soran+1 yılİste bazı erkekler boyle ama karşınızdaki insan isterdi hatirlamanizi emin olun..
Cevap sahibi+1 yılHatırlamayi ben de istiyorum ama emin ol olmuyo
Soran+1 yılNot edin takvime hatirlamaniz için ne biliyim özel içten bir mesaj bile çok mutlu eder hediye diye algilamayin olayı inanın olay bu değil bence
Cevap sahibi+1 yılBasit geliyo öyle şey ler
O ne ki 6 yıllık sevgilim doğum günümü söyleyemedi. O an terkettim zaten başka şeyleri de vardı bu son damla oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo senin anan değil eben değil erkek arkadaşın. bırakın şu işleri artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim insan.. Yeri geldiğinde herseyim diyebiliyosan bilmeli hatirlamali.. ufacık bir mesaj bile mutlu eder insani
+1 yılErkeklerden cevap gelmedi ;)
02 Yorumla
Koç+1 yılBnce cok önmli değil mesela benim bir sevgilim olsaydı eğer ve gercekten seviyorsan onun herşeyi görmemezlikten gelir her fedakarlığı yapardım belki hiç sevgilim olmadıgı için böyle düşünğyorum
Hemen ayrilmasin şu an sok oldum yani..
08 Yorumla
Soran+1 yılBencede coook haklisin
Soran+1 yılBende dalgasına ole demstm ama anlasilamamisim buyutmedim zaten olayi ama bozuldum
Soran+1 yılHahah :) hemen kusmelisin annnene :p anne ama o ya o hic bisey hatirlamasin varlığı yeter
Koç+1 yılHemen anneni reddetmelisin bence
Çok takma bence yazık ona da
03 Yorumla
Soran+1 yılTakmiyorimda bozuldum doğrusu , yani çekti Zaten cenemden yavrucazim :)
Soran+1 yılValla uçup giden boyle şeylerden gidiyorsa gitsin zaten , ama hic sanmıyorum gitmez :) ama fazlada takilmamk lazim dedgn gibi şakaya vurduk olayı o derece :)
Söylememişsin adama ondan bilmez.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1. ayimizdaydi doğum günüm face vardı ozmnalar gördü kutladı ama sonrası yok demekki öylesine kutlamış
Yok artık. Hemen ayrıl
17 Yorumla
Koç+1 yılCiddi misiniz bu konuda :)
Soran+1 yılCiddimisin :)
Soran+1 yılMaybe one day hanimefendi :) lutfen sukunete davet ediyorum sizi :),
+1 yılİnsanlık hali büyütme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBuyutmedim ama bozuldum yaniii yalan yok
+1 yılunutmuştur sonuçta doğum günü bu yani
01 Yorumla
Soran+1 yılHic bilmiyo gün ve ay olarak
+1 yılaman hemen ayrıl bari
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadarda değil tabi :)
Koç+1 yılee herhalde :)
+1 yılnutkum tutuldu şu an.. nası yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaa oyle oldu isteee
Koç+1 yılHahahahahahaha
allah eniştenin yardımcısı olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBasinin etinini yedigim evet dogru :)
Soran+1 yılZorunda :),
Astroloji & Burçlar konusunda 778 cevap paylaştı. Bu çoçuk polat alemdar bunun peşinden gidin :):):)
00 YorumlaBüyük bir sorun derhal ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende onunkini bime kutlama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence özel günlerde saçma birşey.
00 YorumlaVay öküz
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) biraz odunluk yapti evet
yolla gitsin. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYukselenimide bilmezse yapcam evet :p :)
Bilmeliydi :/
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
hemen bırak onu ))
03 Yorumla
Soran+1 yılBasustune :)
Soran+1 yıl:), valla o gun geldiğinde bilmesin vay haline çok kotu bir durum valla kızda olsam erkekte olsam mahcup olurdum
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Sevgilim doğum gunumu bilmiyor.. 9aydir birlikteyiz sordum ve bilemedi :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım