Kızabilirsiniz tepki gösterebilirsiniz ama durum bu. Fiziksel bir aldatma değil. Ama duygusal olarak birileriyle hep konuşuyorum. Sevgisiz ve baskıcı bir ailede büyümenin etkisi belki bilmiyorum. Bunu nasıl aşabilirim?
maalesef bu icinde varsa ozaman bunu degistire bilecegini sanmiyorum. Umarim seni cok mutlu eden ve her alanda ilgiyle seven biri cikar karsina ve sende degisirsin. 😊
Öncelikle bu bir ayıp değil yargilanacak biseyde değil duygusal bir boşluk yaşıyor olabilirsin ilgi görmek istiyosundur kadın oldununhissetmek. istiyor. olabilirsin normal yani evlimisin oeki
instagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur hemde ücretsiz zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir -
Diyorum ki birşeyler eksikse insan tamamlar. Birşeyler fazlaysa insan sarhoş olur. Eksiği tamamlama çabasında olsan sadık kalmıyor. Fazla olan da sarhosluktan gözü başka bir şey görmüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
maalesef bu icinde varsa ozaman bunu degistire bilecegini sanmiyorum. Umarim seni cok mutlu eden ve her alanda ilgiyle seven biri cikar karsina ve sende degisirsin. 😊
Değişebilirsin. Evliysen eşin daha çok seninle vakit geçirirse sadakat duygun değişir.
Öncelikle bu bir ayıp değil yargilanacak biseyde değil duygusal bir boşluk yaşıyor olabilirsin ilgi görmek istiyosundur kadın oldununhissetmek. istiyor. olabilirsin normal yani evlimisin oeki
Bekarım
Yaş kac
evet yanlış bişey bence ama evli misin? yani karşı taraf yeti kadar ilgi gösterse belki olmaz böyle şeyler
yani o zmn konuştuğun kişiler sana yeteri kadar ilgi vermediği için bağlanamıyorsundur
Bende bunu yaşadım baban annene şiddet gösteriyor muydu ya da sana kötü davranıyor muydı?
Fiziksel şiddet değil. Ama psikolojik şiddet. Herkes herkese. Yok sayma, küçümseme vs
Bendede aynı şekilde bundan olabilir belkide cinsellik yaşamak değilde flört etmek zorunda hissediyorum kendimi tutamıyorum
Aşkım bu biraz kişisine göre oluyor bende de vardı. Sonra birisi için herkesi sildim o da beni sildi 😅
instagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur hemde ücretsiz zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir
-
Nolucak ya adam mı öldürüyorsun sanki
Yavru seni görmeden bir şey diyemem ki
Değişmezsin alışan olmaz
Alakası yok bence kendi kişiliğin ve kişilik değişmez
Aşabileceğini sanmıyorum
Adamına göre
Anlayamadım
Diyorum ki birşeyler eksikse insan tamamlar. Birşeyler fazlaysa insan sarhoş olur. Eksiği tamamlama çabasında olsan sadık kalmıyor. Fazla olan da sarhosluktan gözü başka bir şey görmüyor.
Eşine mi sadık değilsin
Sevgilime
Küçük bir ihtimal ama olabilir @
Pğüü sana
Elimde değil