Beğendiğim bir çocuk var ikimizde sporcuyuz basketbol oynuyoruz.
instagramında 2000 takipçisi falan var takip etsem dikkat etmez diye düşünüyorum. Direk mesaj atmaktan da çekiniyorum aslında bilemiyorum ne yazıcam.
Snapten falan eklesem olur mu acaba geri döner mi? Dönerse ne yapmam lazım ya bilemiyorum hiç mesajda nasıl konu başlatırım ne yazarım hiç bilmiyorum. Keşke reelde görsem.
Ya da bir şekilde onun dikkatini çekip bana yazsa falan ne yapmalıyım sizce simdi lütfen söyleyin ayrıntılı agsgjags
Güzel bir kızım bu arada, yani çevremdeki herkes güzelsin tatlısın çok falan der sporcuyum da zaten.
Sadece bunlar var da hiç sevgilim olmadı istememiştim bu yüzden de geriliyorum erkekler ne tepki verir, ne yapsam diye yanlış anlaşılmak da istemiyorum.
Yaşlarımız 18-19
instagramında 2000 takipçisi falan var takip etsem dikkat etmez diye düşünüyorum. Direk mesaj atmaktan da çekiniyorum aslında bilemiyorum ne yazıcam.
Snapten falan eklesem olur mu acaba geri döner mi? Dönerse ne yapmam lazım ya bilemiyorum hiç mesajda nasıl konu başlatırım ne yazarım hiç bilmiyorum. Keşke reelde görsem.
Ya da bir şekilde onun dikkatini çekip bana yazsa falan ne yapmalıyım sizce simdi lütfen söyleyin ayrıntılı agsgjags
Güzel bir kızım bu arada, yani çevremdeki herkes güzelsin tatlısın çok falan der sporcuyum da zaten.
Sadece bunlar var da hiç sevgilim olmadı istememiştim bu yüzden de geriliyorum erkekler ne tepki verir, ne yapsam diye yanlış anlaşılmak da istemiyorum.
Yaşlarımız 18-19
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gercekte hic gormedinmi onu veya o seni gormedimi
Ya birkaç yıl önce daha küçükken ortamda görmüşsüzdür mutlaka da ben o zamanlar erkek sevgili takmazdim dikkatimizi çekmemiştir falan. Adımı duysa tanıdık gelir belki. Ama şimdi ne yapsam ya
Instadan takip et ondan sonra kabul etti veya gt yaparsa en son fotosunu begen onun aklina duşersin. Daha sonra bi hamle gelmezse bi storye cevap verebilirsin dikkatini bu sekilde cek zaten sen gidip sondaki fotoyu begenince bu dusunecek senin profilini falan incelicek mutlaka bi aklina girersin yani bunu hem erkek olarak hemde ilişki psikolojisi okudugum icin soyluyorum.
Ya hesabı açık aslında bu yüzden takip etsem fark etmez diye düşünüyorum, ettim etmedi diyelim öyle fotoğraf paylaşıyor ama story pek bisey de atmıyor. Birde manitası çıkarsa diye korkuyorum ahabsjwjyhd hadi diyelim bisey oldu yanıt ne versem hiç bilmiyorum ahasjwhwjs
Aslında hersey bi oyun gibi psikoloji bilirsen bu oyunu bi usta gibi oynarsin insanlari yonlenddirebilir manipule edebilirsin hoslandig8n kisiye nasil davranman gerektigini veya nasil davranirsan ne olacagini bilirsin kendini bu konuda gelistir ben inan cok faydas8ni gordum. Senin dedigine gelirsek takip etmen gerekiyor bu bi şart cunku zaten etmezsen hicbir fırsat yaratmamis olacaksin kendine diyelim sevgilisi var ya yazmaz ya da sen yazdiysan sana mesaj atar sevgilime yazma vs bundanda bisey olmaz yani benim bile basima geldi bicok kez gelipte seni vurcak hali yok jdjxhd sen bi takip et ona gore ben sana bi plan cizerim yazarsin burdan goursem cevaplarim jsjxhd kolay gelsin
Ahabaaydp peki, ya takip ettim geri dönmedi diyelim o zaman ne yapicam sen onu anlat, çünkü o bir karşılık verse takipte devamı gelir zaten agsbjwgshd He birde snapten eklemek falan olur mu
Direkt snaptende ekleyebilirsin 8nstadan eklemeden. Soruna gelicek olursak bence dönecektir gt yapar yani ama etmezsede ya maniti var demektir yqda ego yapıyor demektir sende yazıp egosunu kirabilcegin bi firsat yapabilirsin
Nedense manita değil de ego ve kesin basketçi falan konuştukları vardır belki diye düşünüyorum aslında, yazınca da daha çok egoları yükselmez mi? Ya da ne gibi bir mesaj atabilirim ki?
Sen bi takip et ona göre ayarlariz hani cocugu bilsem gorsem biseyler mutlaka cikartirim ben hani bi story atsa vs net bulurum biseyler ama bu sekilde imkansiz sen en iyisi takip et sonra yazarsin bana burdan bildirim gelmiyor genelde gelirsede seve seve yardimci olurum
Story genelde maçı olursa onu paylaşıyor saat vs gibi takımın, onun dışında ara ara fotoğraf paylaşan biri 35 fotosu falan var o konuda aktif, genelde maç içinde olan fotoğrafları falan var normalde var. Öyle biri yani sosyal falan bir tip herhalde zaten. Ben yine bisey olursa yazarım bundan ya offf gerildim ahsgsjsgd istek atmak bile geriyor
Özgüvenini hicbir zaman düşürme kendinden emin ve güçlu ol çünkü insanların arasinda bi enerji var hislerden bahsediyorum birine ezik gibi gidersen onu hisseder özellikle siz kizlar bunu iyi biliyosunuz erkekleri ayirt ediyosunuz size yazanlari vs bunu sana anlatmama gerek yok zaten hani duşuncen mentaliteni etkiledig8 icin rahat ol o bir ilah degil kral degil senin gibi bir karşi cins ozguvenini koru iyi geceler
Teşekkürler iyi geceler
var mı gelişme
Snapten ekledim 1 gün oldu bir geri dönüş yok, görmemiş olabilir mi bilmiyorum ya snapte tehlikeli herkes birbini ekliyor aydhsjyd napsam şimdi
Bence şu an kaybettin
Gorup gormemesi sorun degil instadan zaten dönmemiş problem o
Instadan atmadım ki snapchat, ama instadan etsem de fark eder mi bilmiyorum hesabı açık ya fark etmeyedebilir. Denemeli miyim? Çünkü sürekli takip edenleri ya da fotoğrafını beğenenler var herhalde birkaç gün önce foto atmıştı hep bildirim giderse hepsine bakar mi
Pardon yq ben seni karistirdim bi kisi daha danist8 buna benzer bir olayda dur bidk
Swn Instagram ekle snap boş ver
Eklerim ama hep bildirim gidince fark etmeyeceğini düşünüyorum takibi çünkü ara ara takipcileri artıyor dikkat etmiştim beğenisi falan Fark edip baksa iyidir keşke yoksa napcam bir şekilde dikkat çekmek gerek
Her insan bakar kim takip ediyo diye
Çok bildirim gidiyorsq herkese bakmaz ki tek tek kim takip etmiş kim fotomu beğenmiş diye :((( edersem bu saatte mi takip edeyim? Ya da hem takip edip hem foto mu beğensem off
Sen ette nezaman istersen et
😅😅 2 saat önce story atmıştı keşke o zaman etseydim görürdü daha kolay belki of ahsjae yanit verebilsem keşke storye
Bekle istersen yarını aslinda hesabi gorsem ne yazabilcegini soyleyebilirim
Yarın beklesem ne olacak ki, ya da ne zaman istek atayım off bir an önce fark etse beni ya valla akıl hocam oldun ❤ story de manzara atmış basketçi diye maça gitmişler Ankaradayım agsgsjagajs
Yeni bi story zamani beklersin diye yarin dedim goreyim derkende biraz insan sarrafıyim ondan story ne qttigi muhim degil jsjxh
Çok story atmiyo ki aysajhes onu sa şansa 10 saniyede falan gördüm birdaha olmaz kesin öyle aahsjqhs ay şu an atsam ve keşke gt yapsa valla beklemek yorucu
Burcun ney senin
Oğlak:)
Normal jsjxjd
Ney normal ya of agsgsajgahe
Aşk hayati karmaşık ve düşünceliler hsjxhbd
Ahahahahw öyle valla, çok düşünüyorum ve hep ayrıntılı her detayı :( anı yaşayamıyorum ve bireyler yapıp yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum sürekli. Bu yüzden birinden hoşlandım ama ne yapacağımı bilemiyorum yazmaktan çekiniyorum be yazsam olur diye falan. Akıl alacak biri olmayınca su an o kadar iyi geldin ki vallaa teşekkürler ama hala ne yapmam gerek bilemiyorum ahabshjgsh
Bu süreci biliyorum yaşamış biri olarak ben duygusal biriyim aslında baya baya ama kendini degistirmen gerek ben bunu 2 3 yılda başardık bilincli olarak bir hedef koydum ve kendimi surekli okuyqrak gelistirdim surekli psikoloji kadın beyni erkek beyni nasil calisir iletisimde neler olmali nasil olmali bi insan kendisini nasil egitmeli birine nasil davranirsan ne olur ne yapmarsan ne karsilik alirsin daha dunyalarca detay var aslinda hayat bi oyun sadece kurallari bilmek gerekir ve belirsizlik yani senin yasadigin en sorunlu noktalardan birtanesi. Bunlari duzeltmen aşman gerek ve inan herseyin farkina vardikca hersey mucize gibi değişmeye basliyor ve neyin ne oldugunu bildigin icin insanlarla iletisimdeyken kendinden emin oluyosun ve bu harika bişey ama yalniz kalmanda olasi cunku sen bilincli olunca insanlarin nekadar canım oldugunu gorebiliyosun ve bu yqlnizliga itebiliyor ancak basarili ve bu sekilde kendini bilen insanlarla takilmaya basliyosun ve bu inanilmaz guzel bisey hepsi hedefi olan ve mantikli dusunebilen insanlar emin ol bir cok sey sacma geliyor bu seviyeye geldikten sonra iliskiler artik oyuncagin oluyor oyle kaygiydi vs yaşamıyorsun saglikli bi iliskinin ne oldugunu biliyorsun cunku neyse bayq uzadi cunku cidden genis ve harika bir konu oyle soylim. :)
Valla güzel anlattın bir yanda her şeyi bilmek kötü bir yanda da iyi tabiki :) Birde benim daha önce sevgilim olmadı anlatmismiydim hatırlamıyorum. Sevgiliyi bırak böyle flort gibi konuştuğum da pek olmadı bu aralar son zamanlarda oldu birkaç tane falan. Özellikle bu yüzden bu konularda ne yapmalıyım erkeklere karşı diye tedirgin oluyorsun. Hele hoşlanıp beğendiğin biriyse çok kasıyorsun farkında olsan bile. Etrafıma bakıyorum biri birini beğenme hemen takip ediyor yaziyir story yanıt veriyor ki bazı arkadaşlarım hep bunları yap dedi bana ama ben nedense yapamıyorum o cesareti alamadım daha doğrusu sonuçtan korktuğum için belki de süreci de bilmiyorum bunları yaşamadığım için. Güzel bir kızım sporcuyum bende biri duyunca sevgilim yok hep şaşırıp oha güzelsin falan neden yok diyorlar böyle olunca beğendiğim birinin dikkatini de çekemeyince insan ister istemez komplekse giriyor en azından fark etsin konuşalım diye :(( valla bilmiyorum hala ne yapmam lazım neden baslamam lazım, daha önce birine yazdım ve sevgilisi falan çıktı ilk defa yaptım o zaman öyle bişey o da öyle oldu aysauysjshs birde kız olarak yazınca erkekler nasıl anlıyor acaba direk ya bu beni çok geriyor aslında
Tecrubesiz olmandan kaynakli işte ama illaki bi sevgilimiz olacak diye bir kaide yok ben birine aşık olmadigim surece mesela sevgili arayisinda olmam zaten sahte sayiliyor o tarz iliskiler. Ama hic yasamamis olmanda merak etmeni sagliyor oda bi problem hsjdh qma olur zamanla rahat ol
Ayrica spor yapiyor olman harika bisey kesinlikle bende sporcu biri olarak bunu soyleyebilirim sadece fiziki degil dusunceleri bile asiri saglikli kiliyor
Aynen öyle ya, birde 2 gün eğleniyim bireyler yaşıyım diye de sevgili olmak istemem zaten ama erkeklerin hepsi aynı şekilde mi bilmiyorum artık. Etrafımda olan erkeklerden bildiğim kadarıyla akılları fikirleri hep o olaylarda birsuru kızla konuşmak ama bağlanınca da kalabiliyorlar. Beğendiğim çocuk da çapkın gibi zaten takipçisi ve hesabından belli falan bende ne yapsam da farklı dikkat çekerim diye düşünüyorum bilemiyorum. İkimizde sporcuyuz falan o da ortak yönler ama işte
Yani iste ne seni nede cocugu taniyorum bisey yapamiyorum hdhxb
Samimi birine benziyorsun konuşmalarından temiz oldugunu düşünüyorum. Qyrica erkeklerin hepsi aynimi sorusunu biliyorum qncak sana bunu dolayli yollarla anlatabilirim ve uzun bisey hadi soyleyiver demekle olmuyor herkonuda zaten aşinayım ama işte oyle jsjxhd
Erkeğe göre de değişiyor tabiki, bir kız erkeğe yazsa erkeğin o anki durumu, karakteri ve istedikleri şeylere göre değişiyor valla pfff, ve tanıyan herkes samimisin der keşke o da tanısa bir qhabahagwhs ve seni çok merak ettim lan şu an😅
Beni çok merak etme jsjxhd
Erkege gore degisiyor degil aslinda baska bi durum cok fqrkli
Niye merak etmiyim be agsvjaahs
Anlat bakalım nasıl farklı bir durumum istersen üşenmezsen ahagajsgs
Cok kapsamlı inan burdan yazilacak kadar basit degil
Her hareketin her kqrakterin her insanin fqrkli varyasyonlari var bunlari ogrenirsen herseyi cozmus olursun bu yani burdan yaziyimde bak diyecek kadar kolay degil jsjxjs
Hee peki ahhsauays ben yine kaldım o zaman böyle mal tabi beğendiğim kişiyi stalklarim ahsbsjwgsjss
Mal gibi*
Devam et jdjxhdb
Kac yasindasin bu arada
Yaşın kaç bu arada merak ettim cidden bunları bu kadar araştırmışsın falan
Aynı anda sormamız jsjxhd
Aaaaa görmeden yazmışım ahbssjwhd sen söyle ben net senden küçüğümdür
Bencede oyledir ama sende soyle 99 luyum
Söylemeye utandım... 04 ama 10 gün sonra doğum günüm 18 :) ama tabi bu küçük olduğum gerçeğini değiştirmiyor olsun
Yaşın inan bi önemi yok bunu test ettim onayladım benim yaşımda hala cocukca dusunebilen insanlar var onemli olan gercekten akıl yaşı emin olabilirsin olgunluk cok onemli
O kadar haklısın ki, ben yaşıtlarım göre daha olgun olduğumu düşünüyorum mesela tabi nasılsın gözüktüğü bilmiyorum ama ahsgswjd
Okulun yok sanirim uyumadin ya da sinavami calisiyorsun hdjdh
Yok var okul, sınav yok öyle oturdum kaldım ne biliyim konuşuyoz falan ahsgshwjhe senin okul bitti mi
Ünideyim son senem ama baska islerlede ugrasiyorum
Psikoloji falan mı okuyorsun yoksa başka mi, hmm neyle uğraşıyorsun ki
Hayır sivil havacılık okuyorum ablam psikoloji okuyor müzik uretiyorum ve dj lik yapıyorum
Ohaa çok iyiymiş hee, havacılık birde müzik falan baya güzelmiş. Bizde işte lise son bitmiyor birde basketbol oynuyoruz lisanslı falan öyle adın ne bu arada ahabsjas
Adımı Burdan yazmasam iyi olur hsjxhd takımdamısın
Bende lisanlı basketbol tekvando ve futbolcuydum ancak Şu an sadece fitness yapıyorum jdjxjd birde kayak sporlari falan
Niye bundan yazmıyon tanıyom mu seni lan ahshsajgsjw evet bir takımda oynuyoruum
Yok senlik bisey degil jsjxjjd cok iyi takimda olman
Hmm peki söyleme bakalım, aynen işte karışık off spor yorucu valla
Baskete gitsem yorulmamda fitness yoruyor basketi aşırı seviyorum ama o imkanım maalesef geçti
Nerede yaşıyorsun
Fitness yorucu ya bizde yapıyoruz arada, sen basketbol oynuyor muydun
İstanbul sen
Basketbolun kralını oynuyordum oyun kurucu olarak boyum baskete gore kısa ama bu avantajdi benim icin takimlar cok istedi ama babam sagolsun gondermemeisti ozamanlar Antalya ben
Yaaa keşke devam edebilseymişsin :( boyun kaç ki hangi takımda oynadin
177 Boyum Antalya BB ama biraktim zaten babam yuzunden
Aaa benim de 177 lan ayvsjajasgw keşke devam etseydin belki uzardi yine biraz
Aynı boydamıyız jsjxjdb ama sen belki uzarsin daha
Genle alakalı ya bizlik bisey degil
Yok uzamıyorum ben Bayadır kaldım burada, 180 olsam bari de olmuyor ahsvsjahd neyse idare ediyoruz. Dj falan yapıyorum dedin çok iyi bir ara çok merak ederdim o işleri
Kaldıysan gitmez kemikte plaklar bulunur onlar kapanmis sanirim. burada olsan ogretirdim ama istanbuldasin hdjxhd
Tühhhh bee qhabhwhs belki gelirsin öğret ya
Ay biz Antalya'ya gelcez bir ara maça agsgsjwgd
Nezaman jsjxh
Nisan Mayıs o civarlarbahwvsjqyd
4 5 ay jsjxjdb daha var ya jsjdjd
Hee var ya son maçlar falan denk geliyor tabi virüsten neler olur bilmiyorum, ay bundan yazmak çok zor bana asla bildirim gelmiyor wsvjwgd
Banada bazen gelmiyor jsjxjf
Uygulama zaten kanser o ayri bi meselede
😅girip girip sayfayı yeniliyorum gelsin diye valla
O derece mi oldun hshxhd
Ya şu an adını çok merak ediyorum ahsvswgd buradaki adın lucifer oyle bir şarkı vardı wgsajhd aklıma geliyo
O sarkìı bilmiyorum ama dizi var zaten herkes biliyor. Jdjxh
He diziyi biliyom ama izlemedim whsahss şarkı da hoş gelmisri bana sen neler dinlersin bir dj olarak qhabhgjwvs
Edm seviyorum hsjxj
Vaayyyy farkli güzel qhwvjwg
Ay ben yatsam olur mu ya çok uykum geldiii ;)
Bende uyuyayım
Umarım görüşürüz
Ahaahahag görüşürüz görüşürüz, yarın konuşuruz bir ara yinee iyi geceeer🙃
İyi geceler 😏
Selam 😉
Selam naber
Bildirim gelmiyor üzgünüm 😶
Uyumuştum dun erken yaa selam okuldan çıktım şimdi
Bende şimdi uyandım jdjxj
Oha agsgsjags kaçta uyanıyorsun bee
Sabah 7 de uyudumda ondan jsjx
Yine o kadar geç uyuyorsun kiii aavsjagsg
Gece calisiyorum bilgisayarda o bakimdan hsjxjd
var mı akşam planın jdjcb
Valla ailecek oturuyoz amcamlar falan seniin
Işiklar kaleici takiliyoruz hsjxj
Arkadaşlarınla mısın
Evet
Sen cesaretini toplayamadinmi hala hdhxj
Yaaa ahabaahahag, ne yazacağımı bilmiyorum hatta dedim bugün yazsam ne olur acaba yılbaşı ama bilmiyorum 🤣 ama ne yazabilirim selam vs falan mı daha değişik bir şey mi az ilgi ceksin
Şu an muhtemel bisey yapiyor ilgilenirmi bilmem
Bende öyle düşündüm of bilmiyorum valla, ya bugün olmadı diyelim ne yapabilirim mesaj nasıl konuşma baslatirim
Yapmaktan baska ssnsin yok hdjdj once doğru kişimi buna emin ol
Doğru kişi olup olmadığını konuşunca anlarım birazda ama baya istiyorum tanımayı en azından. Cidden Tek sorunun ilk atacağım mesajı bulamıyorum ben ne olabilir? Bir kız erkeğe ne yazsa tanışmak konuşmak için daha iyi ilgi çekicidir
Onu konusuruz yarın olur mu hsjdh ama bildirim işi cidden problem jsjdjd
Ahahwjjsd bugün konuşalım, bildirimi de ne yapabiliriz :))
Şu an cok musait degilimde belki gece gelince 4 5 jsjdjf
Peki:) iyi eğlenceler
Bildirim işi ne olur bilmiyorum teşekkürler jsjdjf
Görücez agsgsjwgw
Yeni ayıldım zar zor jsjdj günaydın
Selam yeni gördüm mesajı ya girmeyince gelmiyoo
Ilginctir bana Şu an geldi sjdjf
😅 ee napiyorsun
Yeni bilgisayar actim biraz valorant oynarım jsjxj yemek soyledim onu bekliyorum sen napıyosun
Hmm afiyet olsun, napiyim bende öyle telefonda takılıyordum falan
Yaa ben o çocuğa yazmaya karar verdim mesaj ama ne yazcam akıl ver wysshsgs
Ya dedigim gibi aslinda ne seni ne çocuğu gram tanimiyorum bu sekilde bi taktik vermem aşırı sacma ve hatalı olur hsjdj
Ya aahbjagswhgs taktikten kastim tanışmak konuşmak için ne yazabilirim işte karşımdaki kişiyi boş ver o kadar şey yapma erkeksin sonuçta sende bir kız ne yazsa cevap verip konuşursun? Selam vs. Gibi klasik bir mesaj mi yoksa daha farklı mı farkı ne olabilir
Bana kalırsa cok kasma yaz erkekler cevap verir o genelde kizlarda mevcut her erkege cevap vermem cunku kizlarin dm kutularinin icerigi belli bişey sorabilirmiyim selam merhaba veya duygusuz boş iltifatlar ama erkekler boyle mesajlar almadigi icin cevaplama olasilıklari yuksek. Sen mesela takımla alakalı bisey sorabilirsin veya o konularda baska bisey veya veya direkt merhaba seni eskiden şurdan tqniyorum nasilsin falan dersin biseyler yaz yani cevaplamazsa manitasi falan vardir yoksa cevaplar zaten
Kızlar her erkege cevap vermez *
Ayy teşekkürler, büyük ihtimalle yine klasik bir selam nasılsın falan yazicam herhalde ya aklıma bir şey gelmiyor, cevap verirse nasıl devam ettiririm onu bilmiyorum ama yaa offf bu konuları bilmemek kötü
Birde şu an bu saate yazsam olur mu acaba
Olur neden olmasın
Sen yaz bakariz birlikte
Off geriliyorum ben çok ya heyecanlanıyorum, tanımadığı biri yazıyor yazıyor falan onlara göre normaldir belki ama ben alışkın değilim off shshsjwhs
Öncesinde bir takip edeyim birde bence sonra bir 10 dk vs sonra yazarım bence senceee
Çok sorgulama bas gitsin artık şuna rahat ol guvencen var bsjxj
Senin hesabın nasıl
Ne güvencem var agsghagw
Ben yardimci olurum hsjxhd
Bende de bir 8 foto falan var yani one çıkarılanlsrda var kendim güzel fotolar falan yani bence güzel bilmiyorum öyle bir or*** kız hesabı değil ama güzel bir kız olduğu belli gibi bence qgsjahshw of gerildim neyse takip edelim bakalım bari saat 10 oldu aysuagwg
Et artık hsjxh
Mesajda yaz bence
Ettim bir dur wgwhqw az bekliyim heyecanlandım çok zateb
Bak heyecanlanmayı kes cunku enerjini ona yansıtırsın yapma jdjxj benimle nasil rahatsan onunlada oyle ol herkes bir insan ust duzey birisi yok relax
Heyecan ama güzel bir heyecan agshsas takip ettim de fotosunu falan beğeniyim mi birde sadece takip mi olsun çok çocuğa kosuyir gibi gözükeym mi ahabshahsgs
Begenme şuanlık sadece bekle ya da mesajda gonderebilirsin
Okey bekliyom az ahabshgwgwg
Tamam jsjxh senin sınav senen demi bu sene
Heee qgwvwhwgwhs
Dersler nasıl?
Orta yani kolejde okuyorum spor bursu falan öyle
Okul hedefin varsa hic bulasma Şu an sinavdan sonra ylne yaparsan yap ama yoksa bisey diyemem hsjxh
Yok ya öyle düşünmüyorum bu konunun onu etkileyeceğini zaten hiçbir şey belli değil şimdi ben yazayım mı gt falan yaomadi görmüş müdür bilmiyorum zaten de bu saate yazayım mu
Yani kesinlikle tqvsiye etmem yaşamış biri olarak eskiden hsjdj yaz bence
Ay neyse o konuyu düşünemem su an aysuwyw yazmak istiyorum sadece şimdi selam mi diyim napiyom selam nasılsın mi
Frikik ver surekli
Ya öyle işler de bana göre değil ki hsbsjwgs, bir konuşsak reelde görsem keşke. Nasıl tanisicam
Tanistirayimmm
Keşke ahsghsw
Konusalim.. yukarda
Yorum yerinin siniri dolmuş sanirim sana ordan yazamiyorum onun icin bu aptalın yerine yazdim bana mesaj at normal mesaj