AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kemal Sunal gibi yap, çikiletanı çiçaanı hazırda tut, aday olduğu vakit istemeye gidersin 😁
Vakti geldimi olur Allah'ın izniyle, kim ne demiş kafaya takma salla gitsin
Hahahaj
Yolda laf at şşttt yavru yalnız mısın, söyle anana akşam görücü gelicez sana diye :D
Hahahah şu devirde yoldan birine bunu demek
Bence uzun bi süre dumur olur :D
Evlendigim zaman eşime dışarda karşılaştıgımda böyle laflar atıcam 😄
Oda yalnizim diye cevap verirse uyuz olma sonra :D
Bugün bende kal o zaman derim😁
Sonra niye evlenemedim ben :D yas kacti senin :D
Niye be eşimize çapkınlık yapcaz işte. 26 yaş
Bu capkinligi Şu an kullanda esin olsun bari :D biz 30 a dayandik gerci biz napalim :D
Yok evlenince yapıcam yanagından makas alıp yakışıklı boş musun diycem
Evlenmeden olmaz
Ahahaha :D hang şehirde yaşıyon sen :D
Söylemem😄
Niye seni mi bulurlar 26 yaşında bekar hatun diyince direkt :D
Yok be ondan degil de ne biliyim😄sanki biri tanıycak gibi geliyor çok saçma ama böyle
Sen adını soyadını söylesen bile tanıyamazlar emin ol :D
Topuguma sıkıyım daha iyi😁
Cidden bulunmuyo öyle :D sen kolay sanıyosun ama neler neler deneyip bulamıyo millet :D
Hahahaj dogrudur
Yolda laf atarsan sapık diye şikayet ederim ama seni söylim :p
Yolda görsen bana suratsız dersin hiç laf atacak tip yok ajajjasj
AHahaha :D muhabbetin güzel ama özelden arada muhabbet etsek desem uyar mı :D
Uymaz gizli
Oradanda ifşa olacak değilsin ya kızım peh
Diyene bak yoruma gizli cevap vermiş aksjjs
E ama sonuçta özelden konuşcaz kimse açıkça ifşa olmayacak 😒
Yok konuşmayalım iyi geceler
İyi geceler.
Bende de aynı durum var. İnsanlar çok şişik kendini beğenmiş geliyor. Yalnızlık daha mantıklı duruyor şu bozuk zamanda.
Çok düzgün insanlar var ama ben gene de korkuyorum biriyle tamamlanmak farklı bişey
Ya aslında bu karşına çıkan kişiye bağlı gerçekten iyi birisiyse ve buna değerse gerçekten aşırı mutlu olabilir insan. Ama günümüzde sıkıntı şu ki güvenilir dürüst insan bulmak gerçekten çok zor. 26 yaşındayım halen kimse olmadı ben seçiciyim ama bu şişiklikle alakalı değil insanlar çok basit geliyor bana benim karşıma çıkanlar öyle geldi daha doğrusu benim için güven dürüstlük edep bunlar daha önemli şeyler. Son diyeceğim insanın gözü kapalı güveneceği birisi ve omuz omuza hayatın zorluklarını karşılayacağı birisi olması kötü olmaz korkmamak lazım ama dediğim gibi o kişiyi yani doğru kişiyi bulmak çok zor. Allah yardımcımız olsun. Tevekkül..
İş aslında nasipte bitiyor ve dua edip iyi biri olmaya çalışmak lazım istedigin gibi biri olmak lazım gerisi nasip güzel şeyler yazmışsınız
Doğruya doğru ben hayatımı zorluklarla geçirdim ama doğrudan da hiç ayrılmadım yaşamım boyunca da ayrılmayacağım. Size demek istediğim hayat zor değil aslında insanlar zor. Düşene tekme atmayı severler akrabalar vs kimse iyi olmamızı istemezler aslında ben öyle düşünüyorum. 26 yaşıma geldim ama kolay gelmedim anne baba gerisi yalan geliyor. Ama dediğim gibi bu örnek kötüleme olmasın benim dediğim gerçekten doğru kişi çıkarsa karşınıza sizi pişman bile edebilir keşke daha önce çıksaydı diye. Tevekkül etmekten başka bir şey gelmiyor elden kader'e inanıyorsanız eğer tevekkül ve beklemekten başka bir şey gelmiyor elden. Dua'm şudur ki Rabbim gerçekten iyi olan merhametli vicdanlı olan insanların yardımcısı olup onların gönlünce eylesin ve haram lokma yemek nasip etmeden dünyadan temiz gitmeyi nasip etsin. Ama bazen insan düşünmüyor değil ben düşünüyorum en azından kendim gibi birisi karşıma çıkmış olsaydı hayatın tüm zorluklarına karşı ona sadık olurdum ama dediğim gibi kader nasip... Belki istediğimiz gibi bir hayat olmayacak ama en azından temiz/iyi birisi olarak gitmek gerek diye düşünüyorum. Çenem düştü gene akşam akşam. Allah iyi insanların gönlünce eylesin inşallah..
Erkeklerden böyle düşünen görmek güzel gönlünüzce olsun sizin de
bende öyle armudun sapı üzümün çöpü kaldık evde
Nolcak böyle bilmiyorum
tek başıma yaşlanmak tan korkuyorum sadece
Nasibin tez zamanda bulur seni umarım
amin arkadaşım senide bulur inşallah
olmuyosa zorlama boş ver milleti
Bul şöyle yakışıklı ve zengin birini kanka
Hah buldun öylesi de zaten beni bekliyordu
dişiliğini ve zekânı kullan
Hahaah ilkini hiç kullanmadım ikincisini ise kullanacak ortamım yok sevecegim biri yok şu an
O zaman evde kaldın kanks
Yapma bee kısmet bakalım
Yaptım, seni kız kurusu ilan ediyorum :)
gel evlenelim
Tamam tamam de geç
Tanisabiliriz istersen
Burdan istemiyorum
Tercih tabiki senin ama senin gibi bende bir insanim tanimadan ön yargılı olmani istemezdim acikcasi
İlerde insanlara burdan tanıştım demek istemiyorm
Evet o da var tabiki ortak birsey bulmak gerekir ona
Bulursun birgün