Teşekkür ederim @nildatt
İnsanların gerçek aşkı ne zaman belli olur?
Teşekkür ederim @nildatt

Dediğine katılıyorum. Özellikle de fedakarlık gerektiren ciddi olaylarda bu belli olur. Bir insan, siz ne olursanız olun, en kötü şartlarda bile, hatta fakir kaldığınızda bile ya da hayati bir olayda hala sizin için ciddi fedakarlık yapıyorsa size karşı gerçek bir sevgisi vardır. Siz de aynı karşılığı veriyorsanız, işte bu gerçek aşktır. Bu kavramları çok karıştırmamak lazım.
Kötü günde belli olur
Cevap
18Cevap
Erkek zengin olunca, kadın fakir düşünce belli olur.
Demek ki ben bu yüzden yalnızım doğru
Bence engeliylede engelsiziylede ask yasayabilirsin bu engelli diye baktığımız insanların yerinde sizde olabilirdiniz onun İcin hic bir zaman o ask güzeldir askı yasayın engelli engelsiz gözüyle bakmayın
Para varsa olur yoksa yalan olur
Günümüzde evet
Gerçek aşk fakirlikte belli olur. Paran varsa her kadın sana aşkım der ve doğru kadın olur senin için.
Belki olan şey olumsuz durum ise onun adına aşk falan denmez zaten. Aşk konumu farklıdır ve onun için insanoğlu onu beceremez artık gibi.
Kötü günde zor günde her şey daha iyi anlaşılır ama illa kötü gün gelecek diye beklemek de kaptırmakda iyi bişey değil
Menfaatler çatışınca, sorunlu anlarda ve bazen zoraki kavgalarda gerçekler dökülür.
Aşk bağımlılıktır bir sebebi dahi olmayabilir
Ömür boyu sürmez sevgi olarak devam eder
Yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum. Yaptığı Fedakarlıklarla
Aşk yoklukta belli olur. Zor anlarda sana verdiği destekte. Zor zamanalrda yanında olması.
Bazı insanların sevgisi kavgada parasızlık durumunda ve hastalık da belli olur
Zor zamanda ilişkiye sahip çıkarsa
Hiçbir zaman aşk yok ki
Ben bu gün daha iyi anladım
Aşkla evlenip maddiyat sebebiyle ayrılan çok
Zor zamanda belli olur.
Davranislarindan belli olur zamanla hemen olmaz
Kendisi bilir ben ne bilim
Araya zaman ve kişiler girince.
Onsuz olunca
Balık kava çıkınca
Balık kava çıkınca