SEVGİLİMLE YILBAŞI PLANIMIZ İPTAL OLDU NE YAPMALIYIM?

Merhaba arkadaşlar öncelikle lütfen doğrucu ve ciddi cevaplarınızı bekliyorum. Şunu söyleyerek başlayım kısıtlayıcı bir insan değilim gittiği yaptığı şeylere asla karışmam. Sevgilimle daha dün yılbaşı için konuştuk sen gelirsen arkadaşlarımın yanında ne işim var seninle geçiririm dedi bana bu arada 2 buçuk yıllık ciddi giden bir ilişkimiz var ikimizin de aklı başında 24 yaşında insanlarız. Ben de ailemle yaşadığım için babama sormadan bir şey diyemem dedim o da sor sen gelirsen hiç arkadaşlarımla plan yapmayım dedi. Bugün sorduğumda babam olumlu cevap verdi fakat sevgilim arkadaşlarıyla buluşmaya daha sıcak bakmaya başladı bu da benim aklımı epeyce karıştırdı. Haliyle çok üzüldüm hem babama sorduğumla kaldım hem de baya baya kırıldım sen olursan arkadaşlarımla ne işim var diyen adam şimdi de benimle buluşmak istemiyor. Hatta babama sordum diye de bozuldu. Gidecekleri mekanı hiç ama hiç onaylamıyorum nerde saçma sapan bir insan var o mekanda toplanıyor hele ki yılbaşı daha beter olur. Onaylamadığımı söyledim ama umrunda bile olmadı. Benim bu durumda ne yapmam lazım hem ilişkimizin sağlığı için hem de benim sağlıklı düşünmem için şu an bu kırgınlıkla onunla konuşmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
SEVGİLİMLE YILBAŞI PLANIMIZ İPTAL OLDU NE YAPMALIYIM?