Onun kapının yolunu itina ile gösteririm. İlişkimizi inkar eden kişi ile işim olmaz. Ve bunun altında bir iş olduğunu anlarım. Böyle durumlarda ilişkiye devam edilmez zaten. İnkar ediyor ise bunun altında her zaman bir iş vardır. Bazıları bilmesini istemiyorum derler ama. Yok yalandan bir de nazar falan değer derler. Valla bunları kimse yemesin. Böyle bir ilişki olmaz. Herkesin bilmesine gerek yok ama. Öyle herkese de inkar edilmez. Valla ben sayar söverim ondan sonra defolsun. Saymaz isem içim de kalır valla.😀
Öyle bir insana zaten benim hiçbir zaman işim olmaz ki her ne kadar aşıksam seviyorsam da gerçek hareket o işleri aşk ve sevgi bir yere kadar ağızdan çıkan 2 söz ya her şeyi bitirir ya her şeyi yeniden başlatır diye bir laf vardır Buna herkes inansın
Borç ver lan o zmaan derim Halı sahaya geç kalma 22.00-23.00 arası derim. Naber la devrem derim Hacı akşam gelde batak atak derim. Bu saatten sonra ona gerçekten arkadaşımmış gibi davranırım.
Bu tarz durumlarda sebep önemli, ki bugüne kadar denk geldiğim en geçerli sebep iş ortamı olmasıydı. Çok sorun yaratacak bir durum olması gerekir, haricinde normallesemediğim bir dünyada kalmam. Ayrılırım.
Ya ben de üniversite de sınıftan birinden hoşlanıyorum ama sevgili olursak sınıfın bilmesini istemem yani o yüzden bilemiyorum ama normal çevreme tanıtırım sevgilim diye