İlişkimiz yeni ona tam olarak alışamadım birde yapı olarak utangaç biriyim oda biliyor seni herşeyin ile seviyorum diyor sözde dün yazdıkları Her konuşma basında da yanlış anlama diyor dün çok sinirlerim bozuldu uyudum sinirden sizce kim haklı? Sürekli her konuda beni eleştiriyor
Canim birak bu kisi kimse. he0 bana karsi utangac olma demis.. su mesajlari okuyunca direk anlasilan şu " bana karsi utangac olma, acil sacil, zamanla daha da ileri git"... seni kullanmaya calisiyor nude attirmaya, o tava getirmeye calisiyor gormuyormusun bu serefsiz. birak boylesini. daha az once okudum ve yorum yaptim baska bir soruda cocuk kiza nude attirmis, ciplak videolara o tava getirmis, belki daha da ileri goturdu, ama mesafe iliskilerinde durum bu, hevesini almis, ya da dusurmus, simdi de diyorki "ben senden ciplak birseyler istedigimde, benimle bunun icin berabersen s. ktir ol git diyebilirdin", kiz diyor " sevdigim icin yaptin, ve hep daha fazlasini istedin," diyor, oglanda diyorki " bana veren herkese verir". Ve kiz iliskiyi bitirecek bu olaydan sonra tavsiyr yazmis herkes.. ama bakalim daha kotusu olabilir, ya o goruntulerle tehdit ederse, santaj yapip kizi bile satanlar duydum.. bak internette dagitim diye kizlarin ayaklarini kaydirablar cok.. Canim, bi an once bu yazsaktan kurtul. aciklama yapmana gerek yok, direk engelle
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ona asla öyle fotolar atmam görüntülü arama da görüyor o ayrı ama elbise ile beni görüyor biryerimi göstermiyorum uyarıcam yine düzelmez ise yol vericem
aman dikkat et.. sadece dostca bir uyari.. bu devir uyanik olma devri.. o elbiseli videolqrini kaydetti diyelim. ve seni tehdit etti diyelim, videolarini paylasirim diye, sen de utanabilirsin.. o ceza alir ama kendini o duruma dusurme canım .. su konusmalqri gercekten kotu niyetli, seni o kivama getirmeye calisiyor.. utangacsin vs diye.. sonra da demek istedigimi anlamiyorsun demis.. demek istedigi soyun, utanma, kocan gibi hisseditorum, acil sacil.. tipik dusurme laflari bunlar. aman ablacim uyanik ol..
İşte yarın bir gün sana iltifat eden sana gerçekten değer veren biri çıkınca senin tüm fikirlerin değişir aldatma boyutuna kadar gidebilir dikkat et bnce hemen karar verme hatta ciddi yola girmeden önce mutlaka yeni birileri ile tanışıp bu özgüvensizliği aş