Kavga etmeden saygı duyarak ayrıldıgınız bırıne tekrar gerı dondunuz mu?
Veya aklınıza geldıgı oldu mu?
Veya aklınıza geldıgı oldu mu?
Ben 2008 de başlayıp 2010 agustosunda konuşarak anlaşarak ayrıldım birbirimizi çok seviyorduk sonra ben üstüne düştükçe benden soğudu ve sürekli tartışmaya başladık kendisi atndiktan altı ay sonra benden ayrılmak istediğini benimle evlenmek istemediğini söyledi bende saygı duydum ve konuşup ayrıldık Oysaki çok duygusal günler yasamistik ben onu çok ama çok seviyordum. Ayrıldıktan sonra bazen konuşuyorduk ama hiçbir zaman umutlanma diyordu bazen gizliden ağlıyordum hergün kalbim sıkışıyordu nasıl olurda çok ama çok sevdiğim kız şimdi başkasının ellerini mi tutacak be başkasıyla mı evlenecek düşünceleri beni resmen intihar düşüncesine kadar sürükledi Allahtan inancım imanım kuvvetliydi de böyle birşey yapmadım hiç unutamıyorum o günleri ! altı ay sonra şimdiki nişanlım la karşılaştım bana daha önceki sevgilim yüzde bir bile vermediği ilgiyi sevgiyi yüzde yüz verdi elimden tuttu sinamaya götürdü benim maddi imkanım kötü olmasına rağmen hep beni istediğim yerlere götürdü beni giydirdi cebime harçlık koydu istediğim telefonları aldı kendisi hemsireydi durumu çok iyiydi sürekli beraber olduk bana cinsel olarakta çok güzel anlar yaşattı daha önce kimsenin yasatamadigi anları yaşattı resmen kendini bana bıraktı üç yıldır birlikteyiz şu anda çok mutluyum geçen sene de nişan yaptık bütün ev eşyalarını dahi o aldı ve inşallah kısmetse bu yaz evlenecez bu arada eski Sevgilimi halen unutamadım sonuçta insanım etkisinde kaldığımı da itiraf etmem gerek!
Bizde benim ilk erkek arkadasim oldugunu icim elimi tutmasi ilk sarilmasi opmesi benim icin cok önemliydi ama onun hayatinda cok kisi olmus uzun süreli iliskiden cikti. Aynen bende ona karsi ck ilgiliydim cok seviyordum ama ondan ayni karsiligi alamiyordum sonra birgun opusme isini abartti bende biraz kiskanclikla beni aldalttin mi muhabbetlerine girdim ama eve beni biraktiginda gittim dudaklardan öptüm o da beni optu sonra eve gittin mo diye mesaj attim o dq devam etmemiz lasim dedi bende ona ilk defa onu sevdiğimi ama ayrilmak istiyorsan ayrilalim dedim ve bitis o bitis hala cok ozluyorum
Anladım çok kötü bir duygu bilirim yani!
Evet cpk berbat ama o insanlar kesinlikle bizim gibi güzel duygular besleyen insanlari hak etmiyorlar
Valla hayat devam ediyor bir şekilde alışıyorsun kimsenin ahı kimsede kalmaz bundan emin ol!
Hep kavgasız olmuştur ayrılmalarım ama hiçbirisinede geri dönmedim dönememde çünkü bitiren onlar oldu ben hiç bir zaman ısrarcı olamam zorlama ile ilişkide yürütmemem
eğer saygıyla ayrıldıysanız asla bir daha ona geri dönmeyi düşünmezsiniz, çünkü sevgi bittiği için ayrılmışsınız demektir, he arada bir aklınıza gelir ne güzel günlerdi der geçersiniz
O ayrilmak istedi onda sevgi cok azdi veya hic yoktu bilemiyorum ama bende saygi duydum ve ayrildik deli gibi seviyordum
evet ben cok sevıyordum o sevmıyordu ondan medenı bır sekılde bıttı
Cevap
2Cevap
Aklıma çok gelir de karşıdakinin adam olması seninle aynı fikirde olması şans işi sen kibarca yaklaşırsın o kaba tabir kullanır o anda kavga olur ya da tam tersi de olabilir
Hiçbiriyle kavgalı ayrılmadım
tekrar başladığım oldu
onu sevıyorumkı saygı gosterıyorum saygı sevgı cercevesınde ayrılıyoruz gerı donmeyı cok ıstedım tek taraflı olmadı zor bır durum.
aklıma geldiği oldu ama geri döneceksem nye ayrılayım ki?
Yok Öyle bir Dünya
zordur
Kavgasiz ayrilmak mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar