Aşk gerçekten biter mi?

2 yıllık birbirimize aşık olduğumuz. evlilik düşündüğümüz bir ilişkimizi bitirdik. bana artık sevmediğini soğuduğunu. istemediğini söylüyor. gerçekten beni severken birden nasıl sıkılabilir. bunalmıştır diceksiniz evet bunalmaışlığı vardı. çok sıkıyordum. ama sıkmayı bırakmıştım en azından daha sıkmıyacağımı söylemiştim. sırf bundan sebep gerçekten bitebilir mi ya. senden başkası ile olmak istemiyorum iğreniyorum diyen bi kız. böyle sevmiyorum artık diyip unutabilir mi. sizce zamanla geri döner mi. pişman olur mu ya da tekrar sever mi. eskisi gibi sevmiyorum diyor. ama bu böyle olmaz ki çok saçma. bende sürekli bunaldım. sürekli kavgalardan bende sıkıldım. ama seni artık sevmiyorum demedim hiçbir zaman. çocuk oyuncağı mı bu sevmek. şu an seviyorum 2 gün sonra sevmiyorum. ne bi aldatmam oldu ne başka bişey. birbirimize sadıktık güveniyorduk. bu bunaltmadan ötürü biter mi gerçekten sevgisi. sürekli biz olamayız diyip duruyordu. ailelerimiz çok zıt düşünce olarak ama benim ailem farklı düşünüyor diye istediğimle evlenemez miyim. zamanla sizce bişeyler olur mu. bana 1 adım gelse ben 10 adım gelirim. lütfen yardımcı olun. zaman geçtikten sonra sanki karşılaşmışız gibi bişeyler yapmalı mıyım. aynı mekan gibi bişeyler hisseder mi özler mi.
Aşk gerçekten biter mi?