1 yila yakin olucak neredeyse 3 ay sonra 1 yil olucak servis elemaniyim 24 yasindayim aileme yuk olmamak icin calisiyorum hayati ogreniyim diye vs bu sürece kadar aralarda cok izin kullanmistim tek tük fakat bir kac hafta hatta aydir kötüyüm sirtimda morluklar vs cikmaya basladi yorgunluktan vs bende izin hakkim varsa erken kullanabilir miyim? yoruldum, diye izin aldim yoneticimden. Yoneticimde patronumla konusup bana donucekti saatlerce konustular 5 gun kullanabilecegimi soyledi ama patronum sorun yapti gibi oyle hissediyorum sonra cok pisman oldum ayip etmisim gibi hissediyorum hem benden gorup izin alanlarda olucak sizce yoneticime mesaj atip isterse kullanmiyacagimi yaziyimmi ayip ettim sanki
Güncellemeler
+1 yıl
Acil yardim edin lutfn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abartma bence hiçbir şekilde kullanamayacak olsan o izni vermezlerdi merak etme
Ama aralarda cok izin kullaniyordum ve patronum bunu sorun etti gibi
Benden gorduklerini edicekler diger elemanlarda
Yoruldum diyip izin almak biraz kotu oldu gibi
Yoneticime mesaj attim zaten
Özel sektörde ayıp olmaz bi 10gun dahavql
Patronum sorun etti
Simdi bana tavir alicak
Prestijlerini bozuyorum gibi
Zaten yoneticiye mesaj attim
Hangi pozisyonda calisiyorsun
Sirket ne şirketi
Kac yildir oradasin
9 ay oradayim estetik uzerine bende servis elemaniyim temizlik kahve cay vs bunlarla ilgileniyorum
Ama aralarda cok izin kullaniyordum ve patronum bunu sorun etti gibi
Sen izin kullaninca yerine bakan varsa sıkıntı olmaz ama yerine bakan yoksa temizlik cay vs tabi rahatlari bozulacaktir her defasinda cay aldiginda aklina geleceksin, ama unutma her şey den önce senin mutluluğun gelir bence sen ne istiosun iyi gelecek mi kullandigin izjn
Yerime bakan yok ve icim icimi kemiriyor keske hic konusunu acmasaydim simdi mesaj attim yoneticiye
Ezik gibi durmustur mesajin bence hic yazmicaktin almissin izni konu kapanmisti geri açıldı şimdi
Geri sildim mesaji gormedi
Ben dert edicem simdi kafama takilicak icim rahat etmiyecek patronum bana tavir alicak
Cok takintili oldugumu naif oldugumu herseyi cok fazla dusundugumu ince dusundugumu soyluyor yoneticim
İyi yaptın silmekle :) almaz tavir ya bir şey olmaz korkmaaa, yoneticin dikkat et sana yazıyo olmasin 😂😂
Ben niye calisanima çok naifsin çok ince dusunuyorsun diyim ki 😅
Ona aşık oldum zaten bu iştede onun icin kaliyorum bahanedende yazmak istedim ama hic geri donmedi ne yazdin sildin diye
Evli mi bekar mi aşık oldugun kişi
Bilmiyorum basta benden hoslaniyordu ilk zamanlarda ama brnim ona karsi duygum yoktu sonra benim ona karsi duygum olustu o geri cekildi abi agzi yapmaya basladi vs bir kac hafta once bana mesafe almisti elemanlar bile anlamisti ona karsi ilgimi sonra aksam bu izin icin mesaj attim israrla aramak istedi aradi konustuk 2 gun once bana dediki sen niye surekli ksura bakma diyiyorsun mesai saati disinda da yazabilirsin sen biraz rahat olsana aile gibiyiz abi dedi orada bocaladı sonra aile gibiyiz dedi sonra kardesim diyiyor yani kafami allak bullak etti benden hoslaniyormu hoslanmiyormu anlamiyorum patronumdan cok kiskaniyordu birkac gun once o konusmasinda yinr kafam karisti
Bekar 30 yasinda bende 24
Benimle yasitmis yoneticin, valla biraz kafani karistirmis evet ama bence ayni şirkette öyle seylerden uzak dur birsey yasadin ilerde diyelim bu sefer ayrilsaniz işin bozulur ortamin bozulur durduk yere, anlıyorum ki bir baskasindan da ben dahil cok rahat hoslanabilcek bi potansiyel in de mevcut 😂 kasma sirkette bence derim ben tavsiyem bu yönde
Cok rahat hoslanabilecegim kanisina nasil vardiniz
Haklisiniz bende zaten uzak duruyordum kendi halimdeydim dikkatimi cekti
Tepkilerine bakılırsa şıp sevdi birine benziyorsun çok, gizli kullanici olmasan seni 1gunde tavlardim
Rapor al bence
Neden
İzin hakkını kullanmazsın dokrora git göster sırtını rapor versin kimse bisey diyemez sana