Dün hastalandım gece acile gittik dar bir kazak giymştm serum takmak için erkek hemşire kazağımı çıkardı sütyenle kaldım. Kocamın rengi attı kıpkırmızı oldu ama bir şey demedi. Bir sürü insan vardı tamam ama bu da sağlık serum takıldıktan sonra üzerime çeketini örttü. Zaten ateşim var kıskançlığın zamanı mı sizce cahil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ya boş konuşma mk çogu canım inanmış
hastanede mavi kod kırmızı kod kısmı yerler var bu yerelere hasta yakınları alınmaz nedeni acil durum seviyesi yüksek ayakta tedavisi olmayan acil müdahale edilmesi gereken hastaların yeri anca orada o dediğin olur...
eşin yanında ise ilk yeşil kod olan yani yeşil alanda tedavi görmüşsün bu da müşahede alanında sadece serum kan alma gibi işlemler yapılır
serum takılması için ilk başta kol da damar aranır bulunmaz ise bilek bulunmaz ise el üstü bulunmaz ise en zor durumlarda ki bu milyonda bir ayak bilek kısmından
KARDEŞ KUSURA BAKMA DA BULUNDUĞUN ALANDA CİLDİNDE SORUN OLMASA ÜSTÜNÜ ÇIKARACAK DURUM OLMAZ YANİ SÜTYENLE KALINACAK DURUM OLMAZ AYRICA KALABALIK DEMİŞSİN PERDE İLE ÇEKİLİYOR İÇERİSİ KAPALI KARDEŞ SEN KİMİ KEKLİYORSUN ÜZERİNİ ÇIKARIP MÜDEHALE EDECEK DURUMDA İSEN YEŞİL KOD ALANINDA OLMAZSIN KIRMIZI VEYA MAVİ KOD TA OLURSUN Kİ KIRMIZI KOD TA MUHTEMELEN ÖLMÜŞ OLURSUN Kİ YEŞİL KOD ALANI DIŞINDA DİĞERLERİNE HASTA DIŞINDA KİMSE ALINMIYOR
inanan aptallara sesleniyorum malsınız...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kusura bakma ama her erkek sevdiğini kıskanır. Bence sen biraz rahatsın. Sağlıkta olsa bir kadın olarak sen kendini korumalısın. Yani serumdan önce üstüne bişey isteyebilirdin.
00 Yorumla
Normalde kazak çıkarılmadan serum takılır çünkü ben hemşire olduğum için biliyorum fakat kazanız çok dar ise tabii ki kazak çıkartılıp takılabilir eşinizin bunu yapması saçma olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen yukarıda ki cahil hemşireye de bunu anlatsana
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
37Cevap
+1 yılPerdeyi çekmedi mi hemşir veya hemşire eğer çekmediyseler bu hasta haklarını ihlal anlamına gelir. Diğer hastaların sizi bu şekilde görmesinden dolayı huzursuz olmakla haklı eşiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılPerde çekilidi ama üç kişi aynı müşade yerinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani hasta gizliliği diye haklarımız var bizim, kocanız cahil olmasa da onuru zedelenmiş olabilir. Belki ateşiniz olmasına rağmen asıl siz rahatsız hissetmiş olabilirsiniz. Uygulayıcıların buna dikkat etmiş olmasını dilerdim. Bu noktada kocanızla tartışmadan sakin ve güzel bir dille tepkisinin sizi örselediğini, düşündürttüğünü belirtemenizi tavsi ederim. İkinizin içinde kalmasın bence
00 Yorumla
+1 yılNeden serumu memelerinemi taktilar ustunu neden cikardilar kolunu acman yetmedimi
Basliga bak kocam cahil ne basit kadinsin asagiladigin kocanla yasama bosan bence10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYorumlara bak ya. Kimin cahil olduğu şu yorumlardan belli? Sanki bize hiç serum takılmadı he. Sorunun da trol olduğu belli. Olmayan kocan ile mutluluklar. Soru trol değilse de Allah o adama sabır versin.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes senin gibi değil ya. Aynaya bak, biz kendimizi soydurmuyoruz. ;)
Soran+1 yılEvet sağlığım için soyunurum ben hasta isem bedenim değil sağlığım önemli sen yarın artık doğum yaparken bebeğin ölsün ama erkek doktor olmason dersin tamam mı. Bedenimle var değlim ben nasıl nir erkek soyununca anormal değişse bu da değil.
Cevap sahibi+1 yılYa uza be. Allah'ın cahili.
Cevap sahibi+1 yılVerdiğin örneklere koyayım senin.
Soran+1 yılVallahi cahil dediğin kadın 2 üniversite mezunu 6 yabancı dili var. Jdjdjd senin gibi evde sünepe sünepe Ouran kadın değilim Allah'ın evde kalmış yanık orpepuy su annen de Orpepuu senin gerçi baban pazarlıyor demi seni fjdjdj
+1 yılSırf soru sormak ilgi çekmek için soru sormak ayy vallahi kimsede ar edep haya kalmamış herkesler sapık herrkesss
05 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu. Beyin hücreni eksik sanırım
- +1 yıl
Bu kadar saçmaladığına göre senin bayağı beyin hücren ölmüş...
Soran+1 yılVallahi iki diplomam var altı yabancı dilim var. İşim var senin gibi bokk sineği değilim
- +1 yıl
Demekki diploma insani feraset ve basiret yapmıyormuş kalite diplomayla ölçülmez yazık kafana..
Soran+1 yılBokkk sineğii konuşma
Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Öncelikle çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir. Bu durumda kıskançlığın lüzumu yok sonuçta tipda ayıp olmaz. mecbur kalınmış bir şey. Fakat uzerini montla örtmesi dogru bsy.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol adamsın
Gizli Üye(18-24)+1 yıltabi ki senin kocan tam bir bedevi seni orada tam ciril ciplak soysalar bile sesini cikaramaz, ne demek kiskanma falan o kadar saygisi olur mu insanin kendisine, ewinin bir damar icin soyulmasina tabi ki izin vericek, hatta seni tamamen soymalari gerekerdi kocani test etmek icin
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam hasta olsun. Şeyine kadar gerekirse soyabilirler. Çünkü bu sağlık. Sağlıkta kıskançlık olmaz. Sağlık anladı mı
+1 yılSerum takmak için pantolonunu da çıkarmamış Allahtan
03 Yorumla
Soran+1 yılSerum koldan verilir cahil
- +1 yıl
evet koldan verilmesi için kazak çıkarılmaz
Soran+1 yılKazak dar ve çevrilmiyır yukarı
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Soru muhtemelen sahte... Değilse kocan değil sen cahilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılHasts olmak cahillik mi? Hasta karısının sağlığını değil bedenini düşünen bir adam hasta
Soran+1 yılYa ben orads hastayım ölüyorum onun derdi benim bedenim ya. Saçmalık bu gerçektende
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılE serum takilmis atesin dusecek uzerine ince bisey almanda bir sakinca yok. Sanki kocanin yaptigi isine gelmemis gibi bir imaj cizmissn
00 Yorumla sağlıkçıların umrunda değil, çıkarsanız ne olur çıkarmasanız ne olur. adam işini yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte adam. Aferin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kıskanıyorsa serum takılacak yerin makasla kesilmesini isteseydi.
01 Yorumla
Soran+1 yılOna soran olmadı. Ayrıca ben kazağımın kesilmesine zaten izin vermem
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. ...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu cahillik değil EDEP tir... Ama sen böyle düşündüğüne göre asıl cahil olan sensin demek ki EDEP nedir bilmiyorsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılEdep ne alaka ben ölüyorum ölüyorum
+1 yılKocan cahil değil. Erkek hemşire terbiyesiz. Ve sen cahilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kocan bir şey yapmamış ki ne var ceketini koymuşsa sen kompleks yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılSağlıkta kıskançlık olmaz, ayrıca orada kimse o an cinsellik düşünmez ki hastane ortamı yani
00 Yorumla
+1 yılYani yapacak bir şey yok, biraz öyle maalesef. İyi tanıyıp evlenseydin keşke.
00 Yorumla
+1 yılkarısını herkese göstermeyebilir o anlık bi tepkidir cahillikle alakası yok kıskanmıs olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Eşin çok cahil. Benim düşünceme bütün kötülükler ve cinayetler cehaletten geliyor.
00 YorumlaCahillekle alakasi yok eğer o cahilse neden evlendinki ?
Adam haklı insan hastaneye giderken herseyi dusunmeli bence genis bisey giyseydin03 Yorumla
Soran+1 yılAaa beyinsiz seni. Ben acile ambulans ile kaldırıldım baygın halde keşke uyanıp durun geniş bir şey giyicem deseydim
+1 yılHastanedesin istersen komle ciplak ol kimsenin umrunda olmaz insanlar caninin derdine düşmüş kiskanckigin sirasi mi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhemsirin yaptigi yanlis.. cok ayip.. bir serum icin cikaramaz
13 Yorumla
Soran+1 yılKadın sen hasta mısın. Dar kazak yukarı çevrilmiyor ne yapsın üzerinden mi serum taksın
Cevap sahibi+1 yılÇoģu kişi sana gereken cevabi vermis. Senin bir kadin oldugunu da sanmiyorum konusma tarzina gore. Ayrica unutma sosyal medyadan hakaret etmenin cezasi var, gizli bile olsan ip adresinden bulunursun. Sosyal medya insanlara hakaret edip rahatlayacagin bir yer degil.
Soran+1 yılJxjdjdjd sana göre sadeve erkeklerin hakkı demi küfür etmek
+1 yılBen hemşireyim ve serum takmak için kazak çıkartılmaz hanımefendi. Kola takılıyor ne sütyenle kalması cahil olan kocanız değil sizsiniz böyle boş ve troll bi soruyla gelmişsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet cahil bir hemşirenin tamamen dapdar bir kazak kolları çevrilmiyor. O yüzden kazağı çıkardı bana sordu ben olur dedim. Cahillik okuma bilmeyen okuduğunu anlamayan sende. Dar bir kazağın kolları çevrilmeyen bir kazağın üzerinden mi takardın beyinsiz
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Serum kazak cikmadan da takılıyor... yani kiskanma dışında, kazak cikarma saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılKollarj dar yukarı çevrilmiyordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen cahilsin bnce hastanede üst çıkarıyon bari bayan hemşire çagırsalardı
07 Yorumla
Soran+1 yılAcilde hemşire seçemiyosyn bu bir ikincisi. Beyinsiz çıkarmayıp ölsemiydim
Cevap sahibi+1 yılSeçemiyomusun hiç acile gitmedik sanki rüca ettiğin zaman her konuda yardım ediyolar beyni kaybolmuş
Soran+1 yılNöbetçi kadın hemşire yoktu yaratsamıydık?
Cevap sahibi+1 yılYalana bak nöbetçi bayan olmaz olur mu neyse vaktimi harcamayım senle büyük ihtimal soruda trol
Soran+1 yılUlan Orpepuu evladı sana yalan mı söyliyicem eğer yoksa annenin babanın evladının ölüsünü gör emi orpepuu evladı
Cevap sahibi+1 yılSen ne aşağılıksın be kaliten burdan belli kocana acıdım yazık olmuş elemana
Soran+1 yılKocam ananı skkiyorre sakın acıma
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. kola takılmıyor muydu serum. niye tüm kazağı çıkardı
01 Yorumla
Soran+1 yılDar kazak çevrilmiyır
+1 yılBen olsam o doktorun kafasını gözünü kirardim nerde görülmüş serum için kazak dar die çıkarıldığı
(güzel kardeşim gerek yok)03 Yorumla
Soran+1 yılSen hasta mısın? Dar kazak çevrilmedi. Bana sordu bende çıkarın dedim. Ne yapalım ölelim mi? Ne cahil adamsın
- +1 yıl
Hastayım benim karıma kimse öyle bir şey diyemez benden habersiz de çıkarır sutyenlede durursa hastaneyi birbirine katarim o doktoru parçalarım
Soran+1 yılJdjdjdjd tamam
+1 yılÇıkardılarda üstüne örtmek için vermediler mi? Herkesin içinde öyle durdun öyle mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun sen? Yarı baygın halde heralde öyle durucam hastalık bu ! Nasıl beyinler bu böyle
- +1 yıl
Ne alaka soröuşlar sana sonuşta çıkaralım mı diye üstine bişi örtmeleri gerekirdi hastalıkla alakası yok bunun
Soran+1 yılAteşliydim zaten. Çok ateşli kazağımı attım üstüme
Soran+1 yılÖrtü verdiler zaten ama serum takılırken Felan eşimin benzi attu
- +1 yıl
Hıım anladıım zor bi durum valla ben olsam kesin kazagın o kol kısmını derdim öylede yapıyorlar çünkü
Soran+1 yıl30 TL lik kazak olsa bende derdim ama 300 TL lik marka kazak fjdjdjdj
- +1 yıl
Hıım o zaman iş degişir ama yinede örtüyü tamamen örtemden sadece kolum açık kalırdı
Soran+1 yılSerum dan sonrs örttüm üstümü ama serum takılırken kocamın gelip üzerimi örtmesi cahillik
+1 yılOlabilir olmayabilir de belki üşüyorsun diye örtmüştür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Serumu nerene taktı da kazağını çıkardı
01 Yorumla
Soran+1 yılKoluma ama kazak dardı. Ve kolu çevrilmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyse memeleri gören gördü eşinin kıskanması normal
02 Yorumla
Soran+1 yılGörsün bu hastalık siz nasıl beyinsizsiniz umarım geberirken kanlar içinde ölürsünnn
Cevap sahibi+1 yılKes boş muhabbeti bir şey mi dedik beyin sende yok
+1 yılSerum takmak için kazağını çıkaran seni duydum
05 Yorumla
Soran+1 yılZeka geriliği mi var? Kazak dar kolları çevrilmiyor. Nabsın kazağın üzerine mi taksın fjdjdj
- +1 yıl
Rahat takılacak bişe giyeydin üstün zekalı arkadaş
Soran+1 yılSana bağıra bağıra bir daha diyorum hiç bir bokuuu bilmeyen bir bokK sineğiainnn ben baygın şekilde kaldırıldım ambulansla uyanıp durun ben kazağımı değiştiricem demeliydim beyinsiz bokk sineği
- +1 yıl
İyi olmuş sana az bile
Soran+1 yılBokk sineğii bana bir şey olmadı şu an turp gibiyim kocam bana bakıyor aslanlar gibi yediğim önümde yemedi9im arkamda
Serum İçin kazak çıkarıldığı nerde görülmüş
06 Yorumla
Soran+1 yılDar kazak çevriliyor yukarı
Soran+1 yılYok takabilirdide takmadı canım mısın ja
- +1 yıl
bir kolunu çıkarabilirdin hayatımda hiç serum için kazak çıkarıldığını görmedim
Soran+1 yıl@oykum______88 kazağım çok dardı ayrıca ben çıkarmadım. hayatın
+1 yılNeden ki tük elbiseni cıkardı kolundan alabildi di
10 Yorumla
+1 yılSerumu nereye taktilar senin knk
10 YorumlaSende dikkatli giyinme lisin
00 Yorumla
+1 yılSen rahatsız oldun mu önemli olan bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha uygun bi kıyafetle gidebilirdiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılAmbulansta baygın şekilde hastabeye giderken uyanıp durun kazağımı değişmem lazım demeliydim
Gizli Üye(36-45)+1 yılserumla kazak ne alaka ya, kolunu mu acamadilar
06 Yorumla
Soran+1 yılDar olduğu için çevrilmedi
Cevap sahibi+1 yılarkani acamadilar yani, benim. karim hasta olsa zaten acile degil, direk özel doktora götürürüm
Cevap sahibi+1 yılnasil özel mk, acilde hem de o kadar hasta var, su hastalik dineminde 😂
Soran+1 yıl12 kişi vardı serum takılan.
Cevap sahibi+1 yılgecmis olsun ama kusura bakma oyle yerde karimi durdurmazdim, ozel oda, doktor ne lazimsa, cok kisi hastaneden corona oluyor
Cevap sahibi+1 yılsen normal degilsin gercekten, karim hasta olacak acilde serum yapilacak sey mi, özel muayeneye götürürüm diyorum, adam daha senin kazagina takmis
+1 yılKıskanmış
10 YorumlaCahil
00 Yorumla
+1 yıldeğil tabiki çok p*rno izlemiş
00 Yorumla
+1 yılYuhhhhhhhh saba yuhhhhhh
00 Yorumla
+1 yılCahil degilde ama kiskanmis iste
00 Yorumla
+1 yılCahil.
00 Yorumla
+1 yılSenin zihniyetine.