Ya knk sana sadece tavsiye sen o kızı boş ver çünkü m@l çok istiyorsa gitsin birinj beğenip ameliyatla boyunu uzatsın onun istediği boydakilerde ona bakacakti sanki senjn boy zaten uzun daha ne kdr uzun olcak en Nedret ettiğim kız tipi ya
Herkesten aynı siki^k laf 147 kız da en az 180 istiyor 157 kız da en az 180 istiyor 167 kız en az 180 istiyor Bizi kimse sevmez zaten mk inşallah bir araba çarpar da ölür giderim
Karakterli kişilik sahibi duruş sahibi insan ol önemli olan o. Biz burada boy konuşuyoruz ama bakma. Ki her şeyden önce Allah'a iyi bir kul ol boy ne ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya knk sana sadece tavsiye sen o kızı boş ver çünkü m@l çok istiyorsa gitsin birinj beğenip ameliyatla boyunu uzatsın onun istediği boydakilerde ona bakacakti sanki senjn boy zaten uzun daha ne kdr uzun olcak en Nedret ettiğim kız tipi ya
Zamanında 1.90 çocuğu çok uzun diye reddettim şaka mı ya abartmasın skdjsjjsj
Niue kaç boyunda olmalı ki
Yani bende 1.60 ım bana göre fazla uzun senin boyun ideal yani o yüzden abartmasın dedim
Benim boyum mu ideal
Boyumu nerden biliyorsun
Hoşşştt köpek de geç..
dalga mı geçiyosunuz ya
Cidden gercek 181 arkadsism red yedi 157 kizdan, kiz 2 metre erkek istiyor
Ketçap mayonez de olsun mu deseydin?
Neeee sanki kendisi 175 180
Kısa kizlar inanılmaz 181 arkadssim da boydan red yedi kiz 2 metre istiyor
benimde boy takıntım var evet ama 167 168 im ondan dolayı. Kısa kızlar neden uzun erkek istiyormuş anlamıyorum tuhaf
Sen çok uzunsun ya 😀
167 aman yarabbi bu ne uzun buymuş böyle
Standarda göre uzunum. O yüzden en az 180 istiyorum
Sen kaçsın böyle konuştuğuna göre 170 sin
:D dont fight my friends
Herkesten aynı siki^k laf
147 kız da en az 180 istiyor
157 kız da en az 180 istiyor
167 kız en az 180 istiyor
Bizi kimse sevmez zaten mk inşallah bir araba çarpar da ölür giderim
Yok ya ölmeee. Öyle söylemee
@Djjdjsjshs boş ver olum 1.80 im de geç boyun kaç bilmiyom ama 1.70 adam bile 180 felanım diye geziyor
Olamk istiyorum asla sevilmedim
Karakterli kişilik sahibi duruş sahibi insan ol önemli olan o. Biz burada boy konuşuyoruz ama bakma.
Ki her şeyden önce Allah'a iyi bir kul ol boy ne ki
Bırak allah aşkına ya
Nedenn
Kızlar asla kısa erkekle olmaz burdaki burun kızlara soruyorum hepsininde hoşlandığı erkek en az 180
boş ver kendisi 2 metre ya sanki
Ne kadar saçma bi bahane ya
Ne kadar değişik kızlar var
Yuh yani
BAHANE. NET
M*l *mk
Çüş deve deseydin
Turk kızı işte
bahane
Çak tekmeyi.
Ver yolu gitsin