
#smellsmoke

Beni sevecek insan, herşeyden önce bir neden aramamalı. Ben nedensiz, spontane gelişen şeyleri daha çok seviyorum çünkü.. Bilinmezliklerle dolu iki kişilik bir dünyada birbirimizin hayallerinin nirvanası olabilmeliyiz mesela.. Ben YouTube'dan bir şarkı dinlerken o bana aynı şarkıyı Wp'dan atabilmeli.. Biliyorum çok şey istedim yine. Neyse kaçtım.
Merhaba,
Açıkçası ben kendimi bu kadar fazla övmeyi seven bir insan değilim, beni tanıyan insanlar genelde efendi hoş sohbet bir insan olduğunu söylerler anlayışlı ve karşısındaki insanı hitap eden bir insan olduğunu söylerler ama bunun net bir cevabını hiçbir şekilde veremem. Nasıl her insan dört dörtlük değilse ben de her insan gibi dört dörtlük değilim bazı hataların vardır bazı fesat düşüncelerim vardır, çevremdeki birçok insan beni sevse de birçok insan da uzak durmayı tercih eder belki de sadece doğru ve doğruları konuştuğum için İnsanların işine gelmemesinden kaynaklı olarak böyle davranmayı tercih ediyorlar. Çünkü ben ikiyüzlü davranmayı sevmiyorum içim dışım bir kimseye eyvallahım yok, söyleyeceğim lafı hiçbir zaman çek çekmeden ve korkmadan söylemeyi tercih ediyorum. Çünkü insanlar bu devirde yalaka başkalarının işine yarayacak şekilde davranan insan istiyorlar, ama ben hiçbir zaman böyle olmayı sevmiyorum İçim dışım neyse öyle olmalıyım. Karşımdaki insanın da böyle olmasını istiyorum ve böyle olmadığı zaman da aşırı derecede tepkiler veriyorum, bunun sonucunda ve İnsanlar kendi yaptığı hatalara bakmayıp beni suçlamayı tercih ediyorlar. Yani netice olarak bunun cevabını ben veremem ancak beni tanıyan insanlar bilebilir. Çünkü bazı şeyler tecrübe ile sabittir.
Bilmem şimdi bu soru şöyle olmuş bir insan bu soruda yani kendi kendini ancak över ve ben kendimi övmeyi seven birisi değilim.
Beni neden sevmedi yani beni sevince kıskanmasına gerek kalmaz çünkü ben sadık bir insanım gerçekten çok seversem gerçekten sevgiye birazcık olsun karşılık bulursam hiçbir zaman yani gözüm arkada kalmaz çünkü benim gözümün ya da gönlümün onda olduğunu Çok net bilir.
Neden sevmeli, bunu ben bilemem.
Bu yönlerimi bizzat kendisi belirlese daha iyi olur. Zira kendimde sevilmeye değer gördüğüm yönlerim bir hayli fazladır ancak sıkıcı diyebileceğim yönlerim de mevcuttur. Sevebileceği kadar, sevemeyeceği biri de olabilirim.
Cevap
74Cevap
Samimiyim. Bence bu devirde büyük meziyet.
Eğlenceli, bir o kadar da kötümser olabiliyorum ama.
Baş belası olduğumu düşünüyorum.
Bazen ben bile kendimi anlamıyorum.
Benden bir tane daha yok en büyük sebep bu sevmeleri için 😬😬😂
Selam gadası 🙃
Beni şu bu sebepten sevmeli dersem kendimi beğenmiş gibi olurum. Ama beni ben olduğum için sevebilirler.
#gadası
En çok rahatsız olduğum sorudur: "sizinle neden çalışayım?" Zorlayan yok, ihtiyacı var ki ilan vermiş ve aradığı nitelikleri taşıyan birilerini işe alması, ondan istifade etmesi gerekiyor. E malum, piyasa da zaten çok vasıflı insanlarla dolu -diplomalı vasıfsız da gani gani, x kişi mezun olduğu bölüm ile ilgili hiçbir şey bilmiyor; artık ne diye ve nasıl mezun olduysa...- İş ya da aşk, arz-talep meselesidir; birileri bir şekilde eşleşecektir ve eşleşmek zorundadırlar zaten. Bu kadar açık ve basittir işte.
"Herkes sevilmek ister evet ama karşı tarafa ne verebilir?" Sevgi karşılıksızdır, karşı taraftan bir şey bekleyerek seviyorsan ilişkin devam etmez zaten. İlişkide yapılanlar karşılık olsun diye değil, içten öyle gelindiği için yapılır.
İlişki bir iş değildir, umarım karşı tarafa bu soruyu sormuyorsundur.
Karşı cins ifadesi çok cinsiyetçi olmuş, dünyada LGTB bireylerin olduğu unutulmamalıdır.
Karşı taraf beni ya da herhangi birini iyi, nazik, yardımsever biri olduğu için; din/dil/ırk ayrımı yapmadığı, küfürbaz olmadığı, karşısındakini olduğu gibi kabul ettiği, samimi olduğu için sevmeli. Bunlar aslında herhangi birini sevgili ya da arkadaş olarak sevmemiz için gereken temel özelliklerdir.
Aşk adamıyım, sadakatliyim, duygusalım, eğlenceli birisiyim, zekiyim, manyağım, her türlü fanteziye ve yeniliklere açığım. Sevmek ve sevilmek isterim.
Güzelim, seksiyim, zekiyim, komiğim, becerikliyim, merhametliyim, güler yüzlüyüm, anlayışlıyım, sahipleniciyim, korumacıyım, şurdaki küçük dağları da ben yarattım djdj
Sevilecek bir yanım yok yalnızlık kafidir
Ben 8 sene yalnız yaşadım bir ailemde yok hepsi vefat etti ama çok sosyal bir insan olarak tecrübeme dayalı konuşayım sana, her insanın sevilecek yanı vardır. Bir bakışı, konuşması, haraketleri v. s yalnızlık biz insanlara göre değil ayrıca bilinçaltı olarak dengesizleştiren birşeydir yalnızlık. Taki bunu farkına varman için bu tecrübeyi yaşamamışsan kendini yalnızlığın ile mutlu sanıyorsun :)
@Barıscorpion eyvallah reis çok teşekkür ediyorum
Beni şundan dolayı, bundan dolayı sever veya sevmelidir diye bir kriteri ben koyamam.
Beni sevecek kadın bulur bendeki seveceği şeyleri. Belki de benim en önemsiz gördüğüm hatta belki farkında bie olmadığım bir yanımı sever kim bilir?
çünküüüüüüüüüüü neden sevmesin :D :P

:P :P
😘🥰🌹
Yalan söylemeyi sevmiyorum. Sanırım bir insan için en önemli şey sadakat. Bu zahmet sevsin.
Ama işte bazı insanlar da şerefsiz seviyor oda ayrı bir şey.
Samimi, doğalım, güvenilirim ve eğlenceli biriyim, bu yüzden olabilir...
İki insan aşık olmamalı çünkü heves uğruna olur, tam tersi sevda ile birbirine bağlanmalı ki kalıcı olsun. Yinede sevdalansan da farketmiyor gidecek olan her türlü gider
Belli bir nedeni olmamalı bence herşeyimi sevmeli.
Ama illaki bir şey söylemek gerekirse
Sonsuz dürüstlük ve sadakatimden dolayı diyebilirim ve daha çok şey sayılabilir
Bulunmaz Hint kumaşı olduğum için?
Enerjik ve sevimliyim. Çok severim gözüm ondan başka bir şey görmez.
Sevmemesi içinde biraz kısıtlarım ve aşırı kıskancım 😂
Ne kadar da güzel 😊🥳🥰😘
Sevmek için bir nedenin olmasına gerek yoktur. Sevdiğin için sevmeyi istediğin için seversin karşındakini
Başına bela almak istiyorsa bir dakika bile düşünmemeli sevmek için.
Tatlı bir bela sanırım 😋
Ona özel ayırdığım zaman, verdiğim değer, gösterdiğim hassasiyet için...
Çünkü, bir iş görüşmesinde bile bu üçü aslında istenir.
Hoşgörülü, empati kurabilen ve bir kadının psikolojisinden anlayıp bu yönde mutlu edebilecek biriyim.
Yetmez mi? 🙂
Başarılıyım, özgüvenliyim, geleceğim için sürekli eğitimimi ileri taşıyorum. Kalanını merak edene özelden yazarım ancak :) ahahaha
Değer vermeyi bilirim. Güzel severim bunlar vb...😀
Eğlenceli, anlayışlı ve tutkulu bir insanım. Beni tanıyan çoğu insan sever beni zaten ama kendini tanıtmak zor.
Benim kadar seveni sahipleneni bulamaz ben aşık oldum mu bırakmam kolay kolay naif olurum kiskanirim çok severim bunu belli ederim hep yanında olurum onun beni sevmesi şart bence
Sevdiğim zaman tam severim oyle oto bka ayrılmam birakmam sevdiğimi bu yüzden 😏
Çünkü çekiciyim😀 bide karşımdakine saygı duyarım genelde
Bilmem sevilsi bı yanımda yok ama sevme yeteneğine bağlı denemeyi isterse sevecek biseyler bulur saniyorum
Boyu icin sevmeli başka vereceğim bişe yok ömrümden canımdan başka ,
Karşı cinsin bende bulacağı en iyi detay, kibar oluşum.
Karşı cins beni neden seveceğini kendi bulsun. Artık kendimle alakalı hiç bir görüş belirtmiyorum.
Bencil ve egolu değilim uyumluyum.. sadık merhametli ve korumacıyım..
Zamanında konuşan, çok yorum yapmayan, kafa ütülemeyen, cool olan, libidosu yüksek olan, sahne performansı iyi olan bir adamım :) ;)
Beni sevmediklerine göre sevilecek bir özelliğim yoktur. 😊 Herkese sevdiğiyle mutluluklar, kendime de huzurlu yalnızlıklar diliyorum. 😊 Unutmayın "Black Pill" hayat kurtarır. 😊
Sevmesi için hiç sebeb bulamadım zaten sevmeyeceğine adım kadar eminim.
Karşıt cins olduğu için diyeceğim de bence sevmemeli. 😃
İyi özelliklerim var ve onu mutlu ederim :) İstediği ciddiyet ise bunu sağlayabilirim.
Pek sevilecek bir tip değilim galiba, neden bulamadım :/
Yapı olarak sadık güvenilir sadakatli anlayışlı biriyim sevenim yok daha doğrusu kıymetim bilinmiyor
Çünkü gerçekten gerçek anlamda diyorum sevdiğim insanın iyiliği için her şeyi yaparım.
Yeterki o mutlu olsun...
Onu gerçekten sevdiğim için aldatmadıgım icin mutlu olmamızı istediğim için aile kurmak istediğim için Abaza olmadığım icin ilgili ve anlayışlı olduğum icin
olgun davranırım tatlıyımdır akla gelebilecek her türlü yeteneyim var çok samimiyim asla yalan söylemem. En önemli özelliğim benimle beraber olan insan nasıl biri istiyorsa ona dönüşebiliyorum ve bu benim için bir sıkıntı sorun olmuyor
sevmesi için bir neden göremiyorum ama seks yapacaksa beni istediği gibi kullanabilir, hatta sonra bir daha yüzüme de bakmayabilir.
Karşı cins beni huyumdan dolayı sevmeli. Gençlik, yakışıklılık, güzellik geçicidir. Huy ise kalıcıdır
Benden iyisi yok sadık merhametli sevkatli kistlamayan dürüst biri oldugum icin ama nerde kaypak var ona giderler beni hakeden yok
Hiç bir neden yok full negatifim
Tip 3/10
Penis kısa ince
Tip yok yakışıklılık yok
Konuşkanlık yok
Niye sevsin
her gece başka birisiyle eğlenirken onu tanıdığımdan beri bir daha kimseye selam bile vermediğim için
Sevecek cünkü sevmeden bir ilişki olmuyo sevgi yoksa askda yok yarın gider baskası ı sever sen mutsuz olursun
Komik ve tatlı biri olduğumu söylüyorlar onun için sevebilir herhalde
Çünkü sevilmeyi hissettiğinde bu sevgi biterse diye korkucak.
Karşı cinsin de nasıl yaklaştığı önemli sıcak kanlı olması ricam olur 😂😭
Merhabalar 😊🥳
Nedensiz sevmeli bir insan Çıkar veya karşılık beklemeden
Sadığım uyumluyum sorumluluk sahibiyim. İnadım ve sinirim var kötü diyebileceğim ilk başta
Birini nicin sevdigini bilmiyorsaniz asil seviuorusnuzdur (EIG hakettim ewt)
çünkü düyada ki tek tatlı olan cadı benim :)
Beni kimse sevmesin lütfen
Sevmezse ben de sevmem çünkü
Güvenilir olduğum için
Cevabını biliyorsan sen bana söylesene yaa
Temiz kalpli olabilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?