Bu kişinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilirim?

Normalde kendi arkadaşları dışında kimseyle samimi değil soğuk bir yapısı var yakın ortak arkadaşımız var onun sayesinde bir kaç kelime konuşabiliyorum o da olmasa hiç konuşmayız sanırım çünkü buz gibi birisi ve bende buz gibi birisiyim karşımdaki sohbet başlatmadan konuşmam girişken değilim mesafeliyim ama bu çocukla konuştuğumuz zaman ya inatlaşıyoruz ya birbirimize laf atıyoruz keşke normal sohbet edebilsek bir de benimle konuşurken sürekli gülüyor gözlerimin içine bakamıyor baksa da hemen başka yere bakıyor, kızlarla hiç muhatap olmaz hatta kaşar tarzı kızlara iğrenerek bakıyor hiç sevmiyor yanına bir kere kız oturmuş arkadaşına kendimi çıplak gibi hissettim demiş ama gecen gün telefondan oyun oynarken yapamadigim bir yer vardı şurada napcaz dedim yanıma geldi oturdu bir de o kadar yakınıma geldi ki omzu omzuma değdi belki benim kuruntumdur ama bir kıza karşı öyle diyip neden bana bu kadar yaklaşıyor, normalde hiç kimseye iltifat etmez ama gecen gün bana sweatin güzelmiş dedi, genel olarak çok durgun soğuk suratı beş karış ama bana özel olduğunu sanmıyorum çünkü herkese karşı öyle davraniyor o an, düşünceleriniz benim için önemli ve bundan sonra nasıl davranıyım ben o soğuk davrandığında soğuk sıcak davrandığında sıcak davranıyorum.
Bu kişinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilirim?