Eşimle karı koca gibi değiliz uzunca zamandır her yönden ve beni beğendiğini düşünmüyorum?

Bana karşı çok soğuk ilgisiz ben yokken evde izlediği şeylerden beni hep karşılaştırmalarından (benim 6. hissim) bıktım hep onun istediği aşırı arzuladığı kadın olmak için çabaladığımı farkettim (yani mesela buram kötü şöyle yapim düzelsin eşim beğensin diye kadınsal yerden bile opere oldum!) ben ne yaparsam yapayım o hep kusur bulacak onun gözü bende değil anladım ki ilişkimiz kopmuş inanın bu saatten sonra onun için çabalayacak değilim zaten normalde bende ona karşı Köpek gibi davranıyorum bu yaptırdığım şeyler psikolojik olarak maalesef.. sadece üzülüyorum hayatıma aldığımda gözü benden başkasını görmeyen bütün ilgi odağı ben olan adam dansözlere bilmem neleri seyretmekten büyük ihtimal hep bi kıyas yaptı ve beni beğenmiyor üzülüyorum sadece ama kendimi düşünmeliyim diyorum hayatıma bana karşı arzulu birini almalı mıyım
Eşimle karı koca gibi değiliz uzunca zamandır her yönden ve beni beğendiğini düşünmüyorum?