Anacım kafa yapısı benimle uyumlu, karakteri düzgün olsun da Rus, Türk, Japon vb farketmez. Rus manyak olanına da denk geldim, Türk manyak olanına da denk geldim. Olay hangi milletten olması değil yani.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İtalyan erkekleri tabi ki İtalya da Erasmus yaptım İtalyan sevgilim bana prensesler gibi davrandı sonra Türkiye’ye geldim erkeklerin tek derdi yatmak falan cidden ezik bizim erkekler özgüvensiz ve azgınlar
@Fefc03 Az önce başka bir soruda biri daha buna benzer bir soru sormuştu. Sana da kopyala yapıştır yöntemi ile orada yazdigimin bir kısmını yazayım. Durum şu:
Müslüman nüfus en çok Kuzey Afrika ve Uzak Doğunun iki üç ülkesinde var. En yakınımızda bulunanlar da siyahiler. Erkekler nasıl ki sarisin renkli gozlu beyaz tenli Slav kızlarını begeniyorsa biz kadınlar için de koyu tenli esmer erkekler çekici oluyor. Slav kızlar o özellikleri nedeniyle ortalama esmer Türk erkekleri için daha feminen algılanır. Ben de ortalama esmer bir kız olarak siyahi erkeklerin gözünde daha feminen ve çekici olurum. Kadin erkekten daha beyaz erkek kadından daha esmer olmalı ki denge otursun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Anacım kafa yapısı benimle uyumlu, karakteri düzgün olsun da Rus, Türk, Japon vb farketmez. Rus manyak olanına da denk geldim, Türk manyak olanına da denk geldim. Olay hangi milletten olması değil yani.
İtalyan erkekleri tabi ki İtalya da Erasmus yaptım İtalyan sevgilim bana prensesler gibi davrandı sonra Türkiye’ye geldim erkeklerin tek derdi yatmak falan cidden ezik bizim erkekler özgüvensiz ve azgınlar
avrupa ülkelerinde yatmayan erkek bulamazsın. varsa bile
Çoğu Rus kızı der ama bulamadıkları için Türk kızlarına kalıyorlar 😂
bulanlar da var
soru mu bu
ya kardeşim haçu ruskaya devuçka ❤❤❤❤
Türk, ama Ukrayna mı dersen değişir. Rus ile Ukraynalılar arasında dağlar kadar fark var
Rus kızları konuştuğum Rus kızlarına göre daha çok hoşuma gidiyolar anlayış vs vs
Hiç düşünmeden Türk kızı derim çünkü düşünürsem rus kızı derim 😂
Kusucam artık bitsiiiiiin
Türk. Derdimi anlasın diye.
bir kız olarak ben de rus kızları diyorum :D
Rus kızlar kuru totolu oluyor Türk kızı alayım
Hangisi daha insan ise onu seçerim
Italyan erkeklerini sevmem. Siyahi musluman olsun.
neden siyahi?
@Fefc03 Az önce başka bir soruda biri daha buna benzer bir soru sormuştu. Sana da kopyala yapıştır yöntemi ile orada yazdigimin bir kısmını yazayım. Durum şu:
Müslüman nüfus en çok Kuzey Afrika ve Uzak Doğunun iki üç ülkesinde var. En yakınımızda bulunanlar da siyahiler. Erkekler nasıl ki sarisin renkli gozlu beyaz tenli Slav kızlarını begeniyorsa biz kadınlar için de koyu tenli esmer erkekler çekici oluyor. Slav kızlar o özellikleri nedeniyle ortalama esmer Türk erkekleri için daha feminen algılanır. Ben de ortalama esmer bir kız olarak siyahi erkeklerin gözünde daha feminen ve çekici olurum. Kadin erkekten daha beyaz erkek kadından daha esmer olmalı ki denge otursun.
anladım beyaz ten seven kadınlarda var ya.
@Fefc03 ben genel eğilimi soyledim
Ben beyaz ten seviyorum
@katarina_78 olabilir azda olsa öyle tercih edenler var
Ruslar çünkü erkeklerine çok sadık bizzat gördüm
Aman canım sağlıklı olsun da
İtalyan erkekler 😍 çok karizmatikler
Orta Asyalı Türk kızları
Rus tabiki
Russian
Değişir
Rus kızları derim.
Tabiki rus kızları