Nişanlımla aramızda 1.5 saatlik mesafe var ve işi gücü olan birisi. Buna rağmen yanıma en fazla ayda bir veya iki ayda bir geliyor, evet işi biraz yoğun olabilir ama akşam 5ten sonra ve pazar günleri boş. Ben erkek olsam aksam 1 saat görmek için bile gelir giderim o kadarcık yolu. Arkadaşlarının bir düğünü nişanı vs olsun koşarak geliyor ama. Sizce ne düsünmeliyim bu durumda, ben mi çok abartıyorum?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunu yapmak için erkek olmaya gerek yokki 1.5 saatlik yolu gitmek bir kiz icin zor bisey mi?
Sen kac kere gittin nişanlinin yanina?
Sonucta nişanlın ve müstakbel esin sayılır hadi sevgilindir ailen bilmez gitmekte zorlanirsin dicem ama nişanlın karışacak kimse de yok gidebilirsin yani madem bu kadar çok görmek istiyorsun niye karşı taraftan bekliyorsun
Bekar evinde kalıyor, onun aileside hos görmez
1 saat görmek için bile giderdim demişsin sonucta yatıya kalmazsın olur biter
Gel demiyor dese giderim canım. Ne gel diyor ne geliyorum diyor
Sen nasıl onun geliyorum demesini bekliyorsan belki oda senin geliyorum demeni bekliyordur? Hiç gelicem dedin mi eğer gelicem diyip gelmeni istemediyse haklisin hadi bir kere olur bir kaç kez olduysa sonuna kadar haklisin zaten
Dedim otobüsle geleyim diye otobüste ne isin var saçmalama dedi. Ne diyeyim ki buna diyen birine
Neyle geleyim görmek istiyorum falan deseydin
Napayım yoğunum diyor, pazar günü boş olduğu halde. Yani sanki ben oraya gitsem bile benimle ilgilenmeyecek gibi
Abartmıyosun kıymetsizsin gozunde. Aktif bi cinsel hayatınız olsa kosa kosa gelirdi yvsak
Hic yakınlasmıyoruz
Biraz yakınlas bakalım her pazar kapında bitmiyo mu.. sonra da at yuzugu
Öyle mi diyorsun 😔
Maalesef
Abartıyorsun.
Normal olan bu zaten, hayatı sadece senden ibaret değil.
Kadın milletine faz yüz verilmez doğrusunu yapıyor nişanlın
Bizim iliskimiz çok taze ama insan basta biraz ilgi gösterir değil mi?
Ayda bir geliyormuş işte yetmezmi
Ayda bire ses çıkarmıyordum ama bu defa iki aya yaklaştı :(
Daha iyi işte özlem ve heyecan oluşur
Allah senin evliysen eşine değilsende gelecekteki eşine yardım etsin abi 😂
Öylede ama burada bir sorun var ilgisi nasıl 1 ay olsada 2 ay olsada o önemli eğer aşk sevgi ilgi yoksa burada bir şüphe ararım ben
Nerden anlayacagım ben sevip sevmedigini ki, yüzünü zor görüyorum. Güya ilk görüşte aşık oldu
Davranışları nasıl seninle buluşunca donuksa hiç oralı olmuyorsa yaramaz
Buluşunca normal yani güleryüzlü, biraz yakınlasmak istiyor gibi ama ben pek izin vermiyorum. İ
Niye ben olsam nişanlıma nefes aldırmam :)
Ben olsam en az haftada 1 giderdim
Bazıları sen git diyor ama benim bekar evinde ne işim var ki, siz ne düsünüyorsunuz bu konuda? Ailesi bile hos karsılamıyor
Sen gitme senin gitmen hoş bi şey değil.. gelmesi gereken o nişan şart değil ben sevgilim için bile giderim gittim de
Mesela ayda 4 defa o gelse bende bi defa giderim. Bir defa bile gelmeyen birine ben neden gideyim diye düşünüyorum
Gitme tabi ki o dört defa gelse senin gitmene gerek kalmaz zaten
Ne düsünmeliyim sizce kafam karıştı, evlenince beni yalnız bırakır diye korkuyorum
Neden ki? İş i farklı şehirde mı
Yani benim yanıma gelmemesini biraz benimle vakit gecirmekten hoslanmıyor gibi anlıyorum :( sürekli arkadaşlarıyla dışarı çıkar diye korkuyorum yani
Söz konusu onlar olunca 6 saatlik mesafeye bile gidiyor, gecen ay arkadasının düğünü vardı 6 saat yol yaptı gece geri döndü. 12 saat yol yani, benim icinde 3 saatlik yola bile gelmiyor
Şimdiden böyleyse evlenince daha kötü olur
Bı sıkıntı var o zaman seni sevdiğinden emin mısın
Lafta sözde seviyorum diyor, aileler arasında bi sıkıntı oldu syrılma noktasına geldik. Hüngür hüngür ağladı oturup ama bilmiyorum
Sevmiyordur alıştığı için ağlamıştır
Sevmiyorsa ne yapacağım
Benim demem doğru olmaz. Sen seviyor musun peki önemli olan bu
Seni sevdiğinden emin misin bu adamın?
Düsünüyorum da bazıları abartma diyor, bazılarıda çok haklısın diyor. Yaşı da sizinle yaşıt
Ben olsam ve sevdiğim bu kadar yakın mesafede olsa onu her gün görürdüm hatta geceden plan yapardım yarın işi çıkışı ne yapalım diye, ve emin ol onu mutlu etmek için elimden gelen herşeyin en güzelini yapardım insan belli bir yaştan sonra hele benimle yaşıt ediyorsunuz sevgiye çok değer verir ama sizinki kıymet bilmiyor olabilir ya da sizi sizin sevdiğiniz kadar sevmiyordur.
Lafta sözde çok seviyorum diyor ama ben hissetmiyorum. Hergün değil ya en azından pazar günü gelip gitsin istiyorum ama o arkadaslarıyla oturmaya tercih ediyor
Oturmayı*
İşi var işte abartma.
Daha fazla getirmek senin elinde knk
Arabası yoksa gelmek sorun olur
Arabası var. Maaşıda iyi
Peki gelince neler yapıyorsunuz
Canı isterse baska birinin bir seylerine 6 saatlik yola gidiyor
Sohbet muhabbet. 23 yasındayım, o da 30. 1.78 boyunda çevrede çok beğenilende bi kızım anlamadım ben
Senin boyun 178 mi maşallah
Kac kilosun peki
Buluşunca neler yapıyorsunuz anlamadım
Kahve iciyoruz, alısveris yapıyoruz. Şeyi soruyorsan fazla yakınlasma olmuyor ben izin vermiyorum fazlasına.
Evet onu sordum hiç çıplak sevistiniz mi
Cevap
Asla öyle bir sey olmadı, izin vermiyorum
Peki isterse ne yaparsın
Ve siz görücü usulü mü evleniyorsunuz
Bazen lafını açıyor ama evlenince diyorum. Biz bi davette birbirimizi gördük, aileler tanısıyor aile dostu. O bana yazdı o sekilde tanıstık ama hemen ailelerin haberi oldu. Görücü usülü gibi bir sey aslında
Peki ne kadar süredir berabersiniz ve ilk sevgilinmi bu senin
Biraz acemi davranıyorsun da ondan sordum
İlk sevgilim değil ama her sevgilime karşı tutumum böyleydi, yakınlasma olaylarına karsıyım
Kaçıncı sevgilin bu
Ve ne kadar oldu bununla
3. bu. 4 ay oldu
Daha çok yeniymiş evlilik için acele etme bence
Düğün ne zaman
Yazın olacak gibi. Böyle devam ederse zaten düğün olmaz adwm yüzünü göstermiyor
Aşk evliliği değil mantık evliliği galiba ama mantıkta yok bu ilişkide
Lafta sözde çok seviyorum diyor ama anlamadım ben
Yalan bence mesleğiniz ney
Belkide senin paranı seviyor
Niye sustun
Mühendisim. Çok zengin bi ailenin kızı değilim, normal.
Ama gelirin var sonuçta
O ne is yapıyor
O da mühendis
Hm anladım hangi sehirde yaşıyorsunuz
Cevapp
Bunu söyleyememm
Ozele gel ozaman