Elbette yani Benim bu hayatta tanıdığım ve anlaştığım beni seven insanların olduğu doğrudur, ve birçok insan hakkımda böyle şeyler söyleyebilir. Ama bunun yanında hakkında kötü yorumlar yapan insanların da olduğunu söylemek isterim çünkü ben dört dörtlük bir insan değilim herkes gibi hataları olan yanlışlar olan bir insan olduğum kesindir, ama aynı şekilde hiçbir zaman bir insanın içine girmeden yani başkasına söylemesi ile o insanı tanımak mümkün değildir. Belki başka insana göre ben çok iyi olabilirim ya da anlayışlı merhametli ince düşünceli bir insan olabilirim, ama aynı zamanda bir başka diğeri insana göre bir bencil kendini beğenmiş kibir sahibi bir insan olarak adlandırılan bir insan olabilirim. Ben genelde her zaman için bu durumun şöyle olduğunu düşünüyorum hiçbir insanı mutlak olarak iyi demeyeceksiniz ancak bir insanı zaman geçtikçe ve fikirlerini duygularını sizinle kurduğu iletişim boyunca size uygun olup olmadığını anlayabilirsiniz. Her şeyden önce insanların belli kriterleri olması gerektiğini belli bir fikir sahibinde olması gerektiğini düşünüyorum, elbette her insan bize uygun olmayabilir bizde her insanı uygun olmak zorunda değiliz ama burada en önemli nokta bizim kişilik haklarımıza herhangi bir saygısızlık olmadığı sürece diğer insanları fikirlerinden dolayı yargılamak doğru bir yaklaşım bundan mütevellit beni tanısan çok seversin ya da çok iyi insandır demesi yani başkasının veya kendi adıma yorum yapmak karşımdaki insanın beni tanıması açısından doğru bir yaklaşım olmaz. Mesela burada çok fazla bir önyargı olduğunu düşünüyorum bir insanla konuşmayı çalışıyorsunuz iletişim içerisinde olmaya çalışıyorsunuz ama zaman içinde bakıyorsunuz ki insanlar sizi önyargılı bir şekilde yaklaşıyor özellikle kadınlar önyargılı bir şekilde yaklaşıyor. Yani sanki benim sırf bir kadınla ondan belli menfaatler üzerine iletişim kurmam gibi algılanıyor. Maalesef toplumda kanı bozuk insanlar olduğu için ama diğer insanların da aynı kapasitede insanlar olacağı düşünüldüğü için ön yargılı yaklaşım çok fazla geziyor tek sorun bizim bu hayatta kendimizi hatasız olarak görmemiz den kaynaklanıyor yani kimse kendisinin hatalı olduğunu ya da suçlu olduğunu kabul etmek istemiyor.
Benim için bi tanısan çok seversin diyen vardır evet.. Eğer birileri de hakkımda kötü bir şey diyorsa bence enerjimi kıskanıyorlardır ya da hayatımdan çıkardığım içindir net.. Aslına bakarsak kimse umurumda değil.. Kimin ne dediğini umursayacak biri değilim.. 😄 Bir de şu var.. Beni tanıyan kişi kim ve bana nasıl yaklaştı ki hangi tepkiyi alıp hangi yanımla tanıştı.. Keyifli geceler..