Boyum 154 ve kilom ise 43 kg.
kadınsı değilim çok, göğüs ölçüm 75A böyle birisi ile sevgili olur muydunuz veya evlenmeyi düşünür müydünüz?
kadınsı değilim çok, göğüs ölçüm 75A böyle birisi ile sevgili olur muydunuz veya evlenmeyi düşünür müydünüz?
niye evlilik veya sevgililik veya her neyse işte bir ilişki yaşamak için fiziksel özelliklere takılıp kalıyorsunuz anlamıyorum. önce kendinizi sonra karşınızdakini sevmeye çalışın.
Boyum 155 ben boyumu çok seviyorum. Normalde daha uzun olmam gerekiyordu bakımsızlıktan büymedim :'). Bunu kafaya taktığım zamanlar oluyordu ama rusya da yaşamıyoruz türk kadınları genel olarak kısa olduğundan bu durumu kabullenmeye başladım
Aşkın sevginin fizik ile alakası yok.
Seni gerçekten seven biri bunları dert etmez
Size katılıyorum ama sorun edebilecek kişiler de var yorumlarda da belirtmişler.
Tabii ki ölçülere takılmamak gerekli ama itici bulunabilir. Bunu öğrenmek maksatlı sormuştum.
Anladım 👍🏻🙂
Sen çok fena özgüven kaybı yaşmışssın ama :( neden yükleniyorsun ki kendine sence her şey fiziksel özellik mi. Cidden sana moral olsun diye demiyorum, bak kalbin güzelse ben seni başımda taşırım hiçbirşeye bakmam
Cevap
21Cevap
Evlilik düşüncem yok sevgili işi boşş ama öyle bi minnoşla seks partneri olurum 75a 😍😋
Küçük olması sorun olmaz mı diyorsunuz?
Minyon olmak da keza.
Hayır ya en güzeli küçük olandır😉 minnoş olmamda çok çekici
Çoğu kimse balıketli/dolgun vs yazmış ama. Siz gibi düşünen azınlık var.
Evet onlar klasik türk erkeği koca meme koca popo balık etli sevenler😂 benim giblerin zarif zerafet sever olmamızdır😎
Bizim farkımız bu
Çoğunluk öyle seviyor ama.
75a seviyorum yazanların bile sevdiğine tam anlamı ile inanmıyorum ben.
Yapacak bir şey de yok zaten. Görüşünüz için teşekkür ederim
Rica ederim çoğunluğu boş ver sen kaliteye inanıyosan azınlığın görüşlerini dikkate al ayrıca bu durum özgüvenini düşürmek yerine yükseltecektir😎
Bilmiyorum beğenilmez, hoşlanılmayabilir gibi düşünüyordum.
Görsel açıdan tatmin etmeyebilir gibi geliyor, zevk ve estetik algısı farklı herkesin tabii o ayrı da bilemedim 🤷♀️
Zariflik ve zerafet güzellik budur işte boş ver gersini sadece bunu bilen anlsyanlar beğensin😉
benden sana gelsin
Nerelere gidem... gittiğim zaman büyürse, uzarsam gideyim 🤣
I love u I need u diyor hani gidiyordum 😂
Bone man-human.
Link ekleyemedim seviyem yetmiyormuş 🤣 ona bile seviyem yetmedi. Erkeklere memem link atmaya seviyem yetmedi.. garibanlık..
Tüm küçük meme sevmeyenlere gelsin
:((
Anlamına göre attım işte ayrıca çok da güzel bir parça.
Sen ne ayaksın?
Neredeyse senin ölçüler ile aynı olan biri ile haftaya ravdevum var. Henüz aramızda bir şey yok ama bu bile beni heyecanlandırıyor. Tabiki evlenilir:)
Anladım sizin boyunuz kaç peki? Çoğu erkek daha dolgun vücut ve orta/büyük göğüs seviyor okuduklarıma göre.
167
Sizin de boyunuz biraz kısa olduğu için kısa olan kızlardan hoşlanıyor ya da kendinize daha uygun buluyor olabilirsiniz belki. Ben genelleme yapıyorum.
Genelleme yapıyorum ne ya sjsjsj boyum kısa mi? Genelleme yapıp beni genelin dışında tutman da komik 😃😃
Genel durumdan bahsediyorum, siz ve sizin gibi olanlar istisnai oluyor. Sizin boyunuz kısa olduğu için kısaları tercih etmeniz/çekici bulmanız olağan bir durum.
Bak mantıklı bir açıklama değil. Öyle bir tercihim yok. Tamamen denk geldi diye. Genelde kendim kadar ya da daha uzun kız arkadaşlarım oldu. Demek istediğim dikkat ettiğim bir şey değil boy mevzusu. Peki sen benim boyumda birini kısa bulup reddeder misin?😃
154cm boyumla birisini boy yüzünden reddetme haddini kendimde görmüyorum.
Ama ben 170-178 sınırını daha hoş buluyorum. 178 üzeri bana fazla, 170 altı da çok estetik gelmiyor.
Ama genel olarak başka bir sorunsalım yok ise sen benim boy filtremde 3 cm kısasın olmaz demem yani.
Yani elinde mezura ile gezmiyorsan o kadar farkı anlaman mümkün değil bence :)
Anafikri o değildi yorumumun ama genel olarak böyle düşünüyorum.
Anladım ne demek istediğini de arada çok fark olunca bakarken rahatsız etmez mi?
Max 178 min 170 dedim zaten ben de 180-190 demedim ki.
15-23cm fark oluşuyor. Bu da anormal bir fark değil bence yeri geldiğinde ben 154 değil 160 olurum çünkü.
Yok sürekli yukarı bakacak olsam boynum ağrır benim. Haklısın arada devasa bir fark yok. Tercih meselesi saygı duyuyorum.
İşte 180-190 gibi bir arzım olsa haklısınız boynum ağrır ama olağan ve mütevazi davrandığımı düşünüyorum.
Yok tabiki anormal bir durum yok :) dediğim gibi tercihlere saygım sonsuzdur. Kimin ne düşündüğü değil tercihi yapanın ne hissettiği önemli.
Seni seçenek haline getiren insan insan değil zaten bırak seni seven oldugu gibi sevsin sen seks objesi değilsin..
Öyle tabii fakat kimse çekici olduğunu düşünmediği ya da etkilenmediği birisi ile o noktaya gelemez. Herkesin bir estetik algısı var neticede. Bu amaçla sordum.
Birisini düşünerek sormadım, kendimle alakalı.
Bir kızla evlenme kararı alacaksam bunu göğüs ölçüsüne göre almam
Çok mantıklı bir şey söylediniz fakat itici geliyor ise size bu durumlar zaten o aşamaya gelmez. Bunu merak ediyorum.
Tatlım bir erkek seninle göğüslerin küçük diye görüşmeyecekse gorusmesin de zaten her kadın güzel ve özeldir Boyun kilon seni çirkin yapmaz ozguvensiz olma
Önemli olan boy, kilo veya ölçü değil. Önemli olan kalp.
Sen kendini sevmezsen kimse sevmez. İki seferdir aynı gönderiyi atıyorsun:)
İlk defa böyle bi paylaşım yaptım. Farklı biri olabilir aynı ölçülere sahip tek kişi ben değilimdir diye düşünüyorum
Fazla kısa olduğunu mu düşünüyorsun yoksa yeterince kadınsı görünmediğini mi düşünüyorsun?
Her iki de. Hem kısayım, bu mutlak gerçek zaten.
Hem de çok kadınsı olduğumu düşünmüyorum.
Yüz güzelliğine güveniyor musun peki? Ya da çevrendekiler sana çok tatlısın falan derler mi arkadaşların falan. Kısa kadınların yüzleri daha sevimli olur genelde.
Yüzüm güzel. Yeşil gözlüyüm ve burnum estetik gibidir (çok şükür). Yüz hatlarımı, kaşımı vs beğenir çoğunluk sorun yok yüzümde.
Kumral-açık kumral saç rengim ve beyaz temliyim. Tipik göçmen tipi işte ama boyum kısa ve göğüslerim küçük.
Bu kadar güzelsen boy uzunluğuna veya göğüs boyuna niye bu kadar takılı kaldın anlamadım pek. Daha önce arkadaşlarından veya yakın çevrenden aklınca dalga geçen falan mı oldu ki?
Yüzüm güzel, bedenim değil.
Evet oldu, kız arkadaşlarım genelde göğüslerimi gördüklerinde ay çok küçük ama diyor.
Boyum zaten kısa bu mutlak gerçek. Eee ne kaldı zaten fiziki olarak bir şey kalmadı.
Yüzün bu kadar güzel olduğu için seni kıskanıyor olamazlar mı? Boyun kısaysa kısa ne olmuş? Boy kısa olunca ne oluyor :d. Ben 183 üm boy benim için hiç önemli değil ama boyu 175 adam vardır uzun kız sever. Napacaksın insanların ne sevip sevmediğinin ne önemi var? Sen kendini sevsene ve bence o arkadaşlarınla da bağını kopar. Öyle arkadaş mı olur.
Yakın arkadaşlarım dedi ya seviyorum sanmam kıskandıklarını. Yüzümün güzel olduğunu da söylüyor.
Zaten artık değişmeyecek bir durum kaldı böyle yapacak da bi şeu yok :(
Bi özgüvensizlik var sende. Sohbet etmek istersen özelden yazabilirsin
Teşekkür ederim sohbet kanalını kullanmıyorum sitede.
Yorumlarınız için de teşekkürler
Rica ederim iyi akşamlar dilerim.
Görmek lazım ama ben 183 boyla minyon kadınları seviyorum zaten
Sizden çok kısa 150-155 cm arası bu sizi rahatsız etmiyor mu? Ya da neden kısa seviyorsunuz?
Küçük göğüs sorun olur mu sizin için?
Çok küçükten kasıt nedir? Küçük ama yok gibi de değil. Benim elim küçük, elimi dolduruyor ama eli büyük birisinin elini doldurmaz belki.
Küçüklük ölçünüz ne?
Maalesef böyle bir şey yapamam. Değer yargılarıma uygun bulmuyorum
Tahta gibi değil, dümdüz değil ama orta büyüklükte de değil.
Küçük yani. Mandalina-limon boyunlarında diyebilirim.
Bana göre durmuyor işte, o sebeple sordum zaten küçük duruyor yani. Ama tahta gibi düz de değil.
Siz yazın okuyup silerim ben ban yemezsiniz. Bilmiyorum büyük biraz daha çok daha güzel olabilirdi estetik olarak.
Bu yüzden biraz endişe duyuyorum yalan yok.
Yapacak bi şeu de yok zaten
Maalesef ekleyemem, buradan yazarsanız okuyup silerim ama.
Ya dış görünüş s*kimde değil, tek istediğim bakımlı ve zayıf olsun. Bir kadını çekici yapan da itici yapan da karakteridir ak
Önce kendini sev ki dışarıya da onu aksettir.
sana bişi söyleyimmi harika eşsiz bir beden ve her anında her şekilde mutlu olmayı hakeden bişi demeliyim
Göğüslerim küçük ama bu erkek için itici olur mu?
zaten boy ve kilon nerenin nasıl olduğunu gösteriyor ama küçük olan dokunulduğunda avuç içinde sana daha çok zevk veriyor değil mi
bazı şeyler yazılması uygun olmayan yerde
Zannetmiyorum daha önce büyük memem olmadı nasıl kıstas yapabilirim ki? Bilmiyorum
nasıl artısı nasıl neler yapılması daha çekici yazamadığımı anla ve böyle bir beden nelere açıktır artıları vardır
En az 1.70 diye düşünüyorum
Sizin boy kaç?
Boyumu söylesem evet sende haklısın uzun istemekte diyeceğini biliyorum onun için birbirimizi yormayalim.
Şu an 3 haneli bir sayı yazmaktan daha çok yoruldunuz 😂
1.88 oldu mu
Yoruldunuz Teşekkürler 🤣
Rica ederim minik hanım
Aynısını ben sorucam 1.77 boyumla sevgilim yok gelenler hep kısa ben napıyım
Evet siz de benimle aynı durumdasınız maalesef ki ama zıtlık içerisinde..
ülke ortalaması yüzünden olabilir
Merak etme sen bulursun çok kafaya takma
Evlenilir neden evlenilmesin benimde yasim26 ve ciddi anlamda evlilik düşünüyorum ama ciddi düşünen yok maalesef
Evet bunda ne sıkıntı ki
Göğüslerim küçük ve çok kadınsı değilim fizik olarak zayıfım biraz. Bu sebepten soruyorum yaşım 24 ama 17-18 gibi duruyor.
Zannetmiyorum, azınlıktadır seven de.
Çoğu erkek orta-büyük göğüs daha iyi yazmış okudum. Küçük seven nadir.
Çoğunluk küçük sevmiyor. Daha dolgun vücutlardan hoşlandıklarını belirtmişler başka sorularda. Bu sebeple sordum.
Çıkar zaten o değil konu, ben görüş almak ve erkeklerin bu konu hakkındaki görüşlerini merak ettiğim için sordum.
O zaman neye sahip olursak olalım tatmin olmayız ben genelden bahsediyorum.
Seviyorsam neden olmasın.
olabilir sonuçta kafa dengiisen
Sizin için ideal olan nedir?
Kafa dengi olan birisi için görmezden gelinebilecek gibi anladım çünkü.
espilerimi anlayan kafa dengi yüzü gülünç biriside olabilir sonuçta anlaşabilidigim birisi isterim hayatımda
minyon da zayıf da küçük meme de severim olurdum
Görüşünüz için Teşekkürler. Hiç yoktan iyidir gibi düşünerek mi yazdınız yoksa estetik algınız mı böyle?
Her türlü neden olmasın
Neden olamayacağını açıklamaya yazdım işte, erkek beyni ile baktığınız zaman küçük göğüs ve Minyon olmak, çok fazla kadınsı hatlara sahip olmamak sorunsal mı? İtici mi? Tercih eder misiniz?
Göğüs yani meme nasıl büyüsün? Bence yanlış bşr sav söylediniz. Kalçam nasıl büyüsün?
O zaman evli olan herkesin büyümesi lazımdı, çok kişi var büyümeyen aynı kalan.
Doğum deseniz neyse, katılırım ama
Teşekkürler ben büyüdüğünü düşünüyorum eklemekle büyüse küçük memeli kadın kalmazdı 😂
Hayır
Peki sebebi nedir? göğüslerimin küçük olması ya da boyumun kısa olması mı?
Bayılacam birinin memee ölçüleriyle evleniyorsan senin beynine yazik hic evlenme knk sen
@salvatore_ Yani itici buluyor olabilir herkesin zevki var bilmiyorum hoşlanmayabilir 🤷♀️
pekala Teşekkürler beyefendi size de görüş bildirdiğiniz için.
@salvatore_ Yani şu hayatta bir zevkimiz var ona da laf etmesen sevinirim 😌
Off hepsi göz zevki kalben sevdiklerimi var da Allah için. Aman ne yapıyorsa yapsın cok var bunlardan bi sure sonra ugrasamiyorsuj
Sen once kendini sev
Hayır tabiki de
Gel deneyelim
süper bence
Zayıf ve kısa olmak mı? Göğüslerimin küçük olması beni biraz rahatsız ediyor ve özgüven eksikliği yapıyor. Erkekler için sorun olur mu?
bence öz güvenini kıracak bi durum asla yok ortada
Bilmiyorum benim hissiyatım bu yönde. Teşekkürler görüşünüz için 🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?