+1 yılNe olduğunu bilmediğim bir karın ağrısı girer bazen karnıma, sonra gecer gibi olur.
uzun zaman sonra ilk defa rüyamda gördüm. bir garip oldum. sonra gene o bilindik karın ağrısı. acaba dedim hala ihtimalim var mı? bir yerlerde kaderimizin kesişeceğine dair inancım hala tam;ama nasıl olacağını hiç kestiremiyorum. Ama çoğu zaman şükrettim. Olmaması bana çok şey öğretti. Her gün hatalarımı düşünür oldum o günden sonra. Varlığı beni mutlu ederdi ama bu kadar güçlü kılmazdı.
şimdi yeni bir ililşkiye başlama ihtimalim var. Kız beni seviyor. Bende onun yanında huzur buluyorum ama heyecanlanamıyorum. Heralde o heyecanı hiçbir zaman yaşayamayacam.
hayat kısa ama bazen zaman hiç geçmiyor.
hayırlısı sözcüğünü günde 1000 kere kullanmaya başladım o günden sonra. halada kullanıyorum. her konuda 2 kere düşünmeye başladım. Bunlar heralde bana kar kalanlar. Bide her gece Allah la konuşma çabası.
ölünce Allah a çok soracak sorum var bu konu hakkında.
sağlıklı olduğumuza şükretmek lazım en azından
her şey dilediğinizce olsun.01 Yorumla
Soran+1 yılOkadar haklisiniz ki karsi taraf bizim ne durum da oldumuzu ya onlar anlamiyo ya da anlamak istemiyorlar bni askerdeyken alladi gelmesine 1 ay kala kendimi okaradr caresiz ve kulanilmis hissetim ve hayla da oyle hisediyorum bni aldattigini orenmesem bnmle daha da iliskisini surdurecekti yani bazi asklar yarim kalmali ne kadar sevsekte bn bu ihaneti kaldiramamdim
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim oldu çünkü onu çok sevmiştim yani hayatımda ilk güvendiğim arkadaşım`dı o benim hatta bi arkadaşlıktan bile daha`da öteydi o sanki ona aşıktım lezbiyen değilim ama içimde ona karşı çok farklı duygularım hisslerim vardı belkide hayatımda ilk defa birini bu kadar çok sevmişimdir onu kimseyle paylaşmak istemiyordum onu kıskanıyordum daha doğrusu yani sadece benimle olsun sadece beni sevsin ve sadeçe benimle konuşsun istiyordum çünkü gerçekten o çok farklıydı benim için.
O kızı unutabilmek benim için o kadar çok zordu ki her gün aklım hep ondaydı açeba oda beni unuttu mu veya beni unutmadığsa neden bana ulaşmıyor diye düşünüp durdum her gün onu o kadar çok özlüyordum ki bazen arada bi olsa hâlâ özlüyorum
çünkü onunla birlikte her şey çok güzeldi.
Şimdi ise unuttum artık onu arada aklıma gelse bile eskisi gibi canımı çok acıtmıyor artık ama bazen keşke benim için doğru birisi olsaydı diyorum kendi kendime çünkü o kızla yolum ayrıldıktan sonra ben bir daha hiç kimseyi onu sevdiğim kadar çok sevemedim nede hiç kimse onun gibi olamadı yani hiç kimsede onda hissetiğim duyguları ve hisseleri tekrar bi başka kızda yaşayamadım bu yüzden bu kız benim için çok farklıydı herhalde aşıktım ona bilmiyorum ama onu çok seviyordum.♥️
Umarım hayatıma tekrar o hissleri o duyguları tekrar yaşıyabileçeğim güzel bir kız çıkar karşıma çünkü ben tekrar aynı hissleri aynı duyguları yaşamak istiyorum bunun adına aşk mı deniliyor bilmiyorum ama eğer öyleyse o zaman ben yine aşık olmak istiyorum.😍03 Yorumla
Soran+1 yılAma o bi kiz ve sende kizsin nasil oluyo anlamadim ha bi kiz arkadas gbi deger verebilirsin ama ask diyosun cozemedim🤭
- +1 yıl
Bunun cevabını bende çözemiyorum çünkü benim o kişiye dediğim gibi çok farklı duygularım ve hisslerim vardı hani sanki arkadaş gibi değer vermiyordum sanki ona aşıktım.
Soran+1 yılHm farkliymis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUnutamadığım değil unutmadığım. Unutsam bile aslında bir önemi yok ama hafızamda birer anı olarak tutmak daha iyi.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmuştu bundan 10 yıl önce ama şimdi bir şey ifade etmiyor.. sadece bugün canım çok yanınca herşeyin sebebi onu sorumlu tutuyorum bunu durumu atamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt haklisin herkesin bi unutamadigi biri oluya ve bn bni bi gun bi baskasini sevmek zorunda birakicagi icin onu hic affetmiycem
Soran+1 yılEvt oyle olucak maalesef daha kimseyi hayima almayi dusunmuyorum ama illaki bi gun olucak ve benim canm candikca bn onu hatirliycam
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzun bir süre etkisinde kaldığım oldu ama insan bir süre sonra bıkıyor, özellikle karşı tarafın davranışları etkiliyor.
Hayatımdan çıktı, kalbimden de çıktı.21 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo ihanetle ayrildim askerdeyken aldattti bni ve bn hayla unutamiyorum haksizlik yaptigina ramen
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmadı, belli zamanlarda belli insanlara ilgim oluyordu ama sıkkınlıktan balon şeylerdi. Kendimi oyalıyordum. Bana kıymet vermeyen insanları, bir de davranışları sebebiyle tiksindiğim insanları hemencecik unutuyorum ben
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani aslinda unuttum ama arada mesela boyle soru cikinca hatirlatiyor iste. Ilk defa bir kizdan hoslanti gibi bir sey oldu o hissi ilk defa hissettim, soyleyemeden gitti elimizden kacirdik ustune o da cok koydu kjfgkjfd
08 Yorumla
Soran+1 yılYa bazen erkekler bezen ise kadinlara koyuka gitmeleri karakter meselesi
Cevap sahibi+1 yılya benim essekligim cok oldu ya, ben pek anlamiyordum bu islerden hic sevgilim olmadigi icin, hala anlamiyom ama en azindan az cok tecrube edindim hem o olaydan hem burdan degisik degisik hikayeler ve sordugum sorulara verilen goruslerden, artik bir daha olursa direk acilacam hissettim mi eminmiyim bitti ne kaybedebilirsin bunu anladim iste. Biz 1 sene yakin arkadas dost gibi olduk sanki senelerin seysi neyse ben bu 1 senenin son uc ayi kadar falan bir his hoslanti gibi falan ama onun da bana bos olmadigi belliydi sanki bu siteye gelmemin sebebi de o olayi anlatmakti oylece devam ediyoz iste, neyse bende biraz cekingenim hem arkadas olmusuz ne guzel falan yanlis anlar sanki basindan bu yuzden arkadas olduk o gozuyle bakmisim hep falan yapamadim diyemedim yani alisik da degilim boyle seylere, her gun bir kiza acilmiyom, sonunda bu sevgili yaptim dedi ve cok kiskanc oldugu icin onunla gorusmemi istemedi falan oylece bitti gitti icimde kaldi iste.
Ya bende yardirdim gidiyom yine pardon, kisa tutmaya calistim da anca bu kadar oldu. Sordugum sorulari okursa roman gibi. Pardon...
Soran+1 yılHata iki taraftada oluyo tabiki bi tarafi suclamamk gerekiyo bn ihananetle ayrildim sana Şu an aanlatasam sok olursun o yuzden bosverelim kismetinde ne varsa odur allah bizi kismetimiz icin yorsun bunj diyim
Cevap sahibi+1 yılInshallah tabi ama ne bilim daha once hic olmadigi icin ve yasim tam o donemde hani ciksa karsima da sevsem rahatlasam diyom, evlenicem direkt demiyom ama en azindan birbirimizi bulmus olsak tanima asamasinda falan
Soran+1 yılHm bilmiyorum insallah oyle biri cikar kasina yanilmassin
Cevap sahibi+1 yılSirf merakimdan soruyom, neyi bilmiyon.
Inshallah. Sirf benim mi, herkesin oyle ciksin
Soran+1 yılHerkesin tabiki kimsenin mutsuz olmasini istemem bnu istemek icin kotu biri olmqk gerek bn oyle bjri deyilim herkes mutlu olsun herkes icin gecerli
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Unutamadığım kimse olmadı şu zamana kadar. Zaman geçtikçe olmasalardı da olurmuş diyorsun çünkü
10 Yorumladoyumsuz ve çılgın bir sevgilim olmuştu hala unutamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHm
+1 yılUnutmak mümkün degil hatırlıyorsun mutlaka ama önemli olan aklına geldiğinde ne hissettiğin…
010 Yorumla
Soran+1 yılCanimin acisi ne hisedebilirim ki
- +1 yıl
😔😔😔😔
Soran+1 yıl@omur3427 erkek gurumu yapar asil kiz gurur yapar nedenmi bni askerdeyken aldatti 1 hafta once nasil aldatti soyliyim istegramdan tanistigi bi kizla bn onu beklerken o bskasinla sevgili olmus bnada bunu soylemedi ayrilalim demedi bn bi sekilde fark ettim ve ayrildim seve seve ayrildim canim aciya aciya mevbur kaldim kalbim kirildi hayaleerim yikildi gururum incildi simdi bn nasil ariyim onu soyle bna yskisirmi pki bn bunu hak ettimi onu beklemekten onu sevmekten basks biy yapmadim
Soran+1 yılBu arda ne o beni engelledi nede bn onu vatsapta enggel yok
Soran+1 yıl@omur3427 evt cok yanlis yapti zaman herseyin ilacidir bnde zamna birakiyorum
Soran+1 yıl@omur3427 insallah pisman olur gelicek artik 22 gunu var biz ayni mahallede oturuyoz bn buna cok uzuluyorum sevdigim adami hep gorucem
Soran+1 yılAma hirkinlikla bakicam hep ona
Evetttttt , kızıl saçlı bir şeydi , bir şey? Yarı şeytan yarı melek.
025 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅 kizil ama aklinda birakmis
Soran+1 yılIz birqkmis hayatinda e tekrar dene sansini
Soran+1 yılBnde oyle diyorum bni askerdeyken aldatti Şu an asker hayla simdi cikip gelse ne diyebilirim kalbimde o var bisy yapamam ki hem cok ozledim hemde kirginim ama yapicak bisy yok bu arada 24 gunu var gelicek ve bn ne yapicami da bilmiyorum bi fikir verin
- +1 yıl
Sandığından daha güçlüsün merak etme , yüzüne bile bakma çünkü bu aşk dediğiniz sadece bir heves , bir aldatmaca benimkide öyleydi ayrı bir mesele gerçek aşkta sadece özlersin onu acı çekmezsin , uzun lafın kısası zaten onu ruhunla sevmedin bu yüzden unutamam , irademi kırabilir deme güzel günlerdi de geç ne kadar kötü olsada.
Soran+1 yılEvt ama bn onu hep gorucem gelicek biz ayni mahallede oturuyoz ne yapicam hem onu seviyorum hemde kirgim ayrildim nasil olucak ki
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılYani ne yqpiyim bnde bilmiyorum
Soran+1 yıl19
Soran+1 yılNe gbi cozum burdan sor
Soran+1 yılYani diyorum yq 15 yasimdan beri bunu istedim bunu sevdim sonra 17 yasimda bi fulortum oldu ayrildim yapqmadim sonra 18 yasinda birdaha oldu onlada olmadi enson bunula sevgili olmadan once bikere daha sevgilim oldu ama oda mahlledendi onuda istemedim yani bn hic kimseyi istemedim bundan baska
Soran+1 yılHayir ailen 1 dedimi iki etmez bni cocuk gbi severler
Soran+1 yılUmarim oyle olur
+1 yılNe ben seni unutabildim, ne de gönlümü avutabildim..
03 Yorumla
Soran+1 yılKorqy aci guzel sarki
Soran+1 yıl@kurtum34 bn ondan dinledim
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılkimseyi unutmadım ama gereksiz yere aklıma gelmiyorlar, geldiklerinde de bir duygu uyandırmıyorlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılHm demeki gelcek sevgi deyildi
- +1 yıl
:) sen 15 yaşında mısın?
Soran+1 yılHayir ne alaka
- +1 yıl
gerçek sevgiymiş değilmiş falan. birini senin dediğin anlamda unutamamak onu çok sevmekten değil ondan iyisini bulamamaktan kaynaklanır.
Soran+1 yılInsan bulmak istemiyo o kisiyi istiyo ve o yuzden kaybediyo
- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha iyisini gördüğüm anda eski sadece çöp olur. Hem de anında.
02 Yorumla
Soran+1 yılInsanlar cop deyil yanliz?
Cevap sahibi+1 yılBenim için tarihin sayfalarında çöp olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirini 8 sene sevdim arkadaşımdı platonik sevdim söyleyemedim kaybetmekten korktum unuttum diyorum ama unutamadım. Şimdi o evli ve asla görüşmüyoruz
015 Yorumla
Soran+1 yılBnde 5 yil sevdim sonra soyledim o askerdeyken sevgili olduk sonra askerden gelmesine 1 ay kala bni aldatti istegramda tanisti bi kiz ile bn anlamsam bnmlede iliskisini surdurecekti bn anladim ve ayrildim ondan gene de hicbiy soylemedim gecen hafta oldu bu olanlar bna tek dedigi sey biz imkansiziz dag dagya kavusur biz kavusamayiz
Cevap sahibi+1 yılYazık olmuş aşkına sevgine
Soran+1 yılEvt oyle oldu maalesef o yuzden diyorum unutqmiyorum imkansizimi
Cevap sahibi+1 yılUnutmalisin
Soran+1 yılOlmuyo ama cok seviyorum 1 hafta oldu ayrildigim gozumun yasi dinmiyo bide ustelik bni istegramindan engelledi ozel hayatindan engllemedi vatsapan engellemdi durumlqrima bakiyo hayla
Cevap sahibi+1 yılUnutmam daha kolay olacak emin ol çünkü ne mal olduğunu nasıl şerefsiz olduğunu gördün
Soran+1 yılEvt gordum bni sosyal medyalarindan engelledi ozel haytindan engellemedi sizce neden
Cevap sahibi+1 yılNedenine gerek var mı? Ayrıca sen onu engellemelisin özel hayatında olmamalı düşünceni değiştir unutacaksinn
Soran+1 yılHaklisin yazik etti bize
Cevap sahibi+1 yılKendini toplarsan mantikli düşünürsen daha kolay vazgeçersin
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılVe lütfen gözyaşı dökme üzülme lütfen
Soran+1 yılAma engel olamiyorum ki kendime sanki dunya basima yildi da altinda bitek bn kaldim onlar sag cikti onlar mutlu bn paramparca oldum
Cevap sahibi+1 yılSen hayalinde yaşattığın adamı sevdin ama onun senin hayalinle alakası yok bu yüzdendir ki böyle düşünme dünya basjna yikilmasin bu öküzün bu halini erkenden anladığın için haline sukret ve dediğim gibi düşünceni değiştir
Soran+1 yılDeniycem
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmadı benim hiç bekar sevgilim olmadı zaten hep evli kadınlarla ilişkim oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılOda iyimis
- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılUnutturacak biri karşına çıkınca siradanlasiyo unutulmayan
019 Yorumla
Soran+1 yılHm
- +1 yıl
Önemli olan yeni kişi eskiyi unuturabilecek kadar coook sevsin
Soran+1 yılSevse ne olucak biz kizlar cok seviyoruz ama karsilik alamiyoruz bn mesela okardar sevdim deger verdim de ne oldu askerde aldattibni 1 hafta once
- +1 yıl
Askerde kızı nerden buldu
Soran+1 yılIstegramda nerde olucak
- +1 yıl
kardeşim öyleyse
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılDerken anlamadim
- +1 yıl
Senle çıkıyor sonra aldatıyor sözlük yazıyı değiştirmiş kardeşim dedim
- +1 yıl
Yine değişti yazı
- +1 yıl
Yav şakmiş
Soran+1 yılKime onami bna mi dedin
- +1 yıl
Aldatan kim
Soran+1 yılO benim olacak halim yok o yapti bide bnlende ayrilmadi bn anladim da ayrildim
- +1 yıl
Demekki o yav şak mis elindekinin kıymetini bilememiş
Soran+1 yılAynn oyle bide hayla vatsaptan bni tkp ediyo istegramdan engelledi ozelden engellemedi snce neden
- +1 yıl
Ona dönersin saniyor
Soran+1 yılBn kendilimden donmem hem bni aldatti hem ona bn donuyum oldu ama hayla o kizla kizda bile bile aramiza girdi
Soran+1 yılBb
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen unutamadım da onun aklına bile gelmediğime eminim öyle nankördür
01 Yorumla
Soran+1 yılBnde unutamiyorum 1 haftalik sevgilisini illani ask etti heryere onu koymus malef bz unutamiyoruz ama onlar unutuyo hatta aklilarina bile gelmiyoz maalesef
+1 yılKimse unutulmaz değildir inan herkes unutulur insan yeni ayrılınca unutamıyorum sanır sadece
06 Yorumla
Soran+1 yılHm
- +1 yıl
İnan değer verirsen kaybeden sen olursun
Soran+1 yılOldum zaten sevevseve kaybettim ayrildim
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan biraz konuşup dertlesebilirmiyiz merak etme burdaki erkekler gibi kendini bilmez hadislerden degilim eğer bir hattami görürsen en fazla engellersin
Soran+1 yılOlur tqbiki aksam yazarim
Soran+1 yılEvt konusabilirz artik
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayır unutmak istediğimi unutuyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılIyimis
+1 yılbilmem. bilmiyorsam olmamıştır sanırım
13 Yorumla
Soran+1 yılHm eger cidden asik olsaydin akllinda kalirdi az da olsa
- +1 yıl
aklıma kalan şeyler tabi ki oldu ama imkansız olan aklımdan çıkmayan bir şey olmadı
Soran+1 yılBn oldu ve hayla devam ediyo
Olmuşluğu var o efsaneydi
11 Yorumla
Soran+1 yılHm
Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. evet oldu, bktım olmuyor unutmıyoum kaçırdım
07 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi ne guzel
- +1 yıl
ama kaçırma nıyetımı ailesi ile paylaştım babası anlayışlı birisiydi gönül işlerine olumlu bakışı vardı beni de severdi çalışkan brisi olduğumu da bilirdi kızını verirken içim rahat demişti uygun gördüğü şekilde onun ailesi ile aramızda küçük bir şey yaptık benı aıle bılırsınız ış ortaklığı nedenı ıle başka bırını uygun gormüşlerdi benim için ben istemeyince aileme karşı gelip yalnız kaldım şuanda şükür iyi durumdayım
Soran+1 yılAnladim yari yolda birakmamissin sevdigin insani
Soran+1 yılCok guzel benm iliskim 1 hafta once bitti 5 yil mahalleden birini sevdim hic kimseye soylemedim askere gigitti soyledim swvgili olduk sonra askerliginin bitmesine 1 ay kala beni aldatti anlamasaydim daha soylemezdi anladim ve ayrildim ama cok seve seve ayrildim bn onu cok sevdim bilmiyorum iste sadece sevdim ona histtimi baskasina hisedemem gbi geliyo bn ona cok deger verdim bilmiyorum ya iste yine aklima geldi
- +1 yıl
üzgünüm. nasıl bir durumda olduğunu anlyabiliyorum kısmen ayrılığın vermiş olduğu acı onu beklerken yaşadığın hayal kırıklığı canının nasıl yandığını anlıyorum. Maalesef o seni senin onu sevdiğin kadar sevmemiş zor olsada çok geçmeden öğrenmiş oldun acı bir tecrübe ile gönlün küsmüştür şimdi dünyaya ınancın kırılmıştır belki de dünyaya. geçmiş olsun
Soran+1 yıl1 haftadir dunya sanki bos gbi geldi ruh gbi gezdim hayla soku urerimde ve hayla canim cok aciyo maalesef ama haylada cok seviyorum
+1 yılOlmadı, hepsini unuttum
03 Yorumla
Soran+1 yılO iyimis valla keske bende unutsam
- +1 yıl
Beni? @leylatekin3434
- +1 yıl
@Borambeyyy çoktannnnnn unuttum seni
+1 yılÖyle biri yeryüzüne gelmedi daha
02 Yorumla
Soran+1 yılAy ne guzel bi soz
- +1 yıl
Öyle diyosan öyledir😉
+1 yılOlmadı diyemem ama insan zamanla unutuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum ama o ne olucak aklim fikirim kalbim onda
- +1 yıl
Unutursun zamanla inan bana
Soran+1 yılInsallah
doguru söylim esir olmam esirim olur
06 Yorumla
Soran+1 yılAaa
Soran+1 yıl😅😅
Soran+1 yılHayir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet biri değil bir kaç kişi var yüreğimde sakladığım hayatımda iz bırakan
16 Yorumla
Soran+1 yılO bikac kisi aklindadir ama 1 kalbinde unutma
Cevap sahibi+1 yılEvet kalbimdeki kişi beni çok yaralıyor ama hep kanıyor çok canim acıyor ismi bile aklima geldi mi ağlama tutuyor beni
Soran+1 yılAy iste gelcek ask bu eger bi insana dokunmadan sevebilirsemn o gelcek ask mis
Cevap sahibi+1 yılEvet ben ona dokunmadım ama o bana dokundu kalbim yarali bırakti ilesmeyen bir yara bıraktı bende ben ona tarif etmeyeceğim şekilde aşıktım görünce ellerim dizlerim titrerdi konuşamazdim
Soran+1 yılEvt bnde oyleydim ona karsi burada bi yorumcuya yazdim nasil aldattigini nasil swvdigimi oyku istersen oyle yaz bana senin gorusunu aliyim
Cevap sahibi+1 yılO kişiyi boş ver baktım göremedim istersen ekle arkadaş olalım yanlış anlama dertlesiriz hem ikimizde anlatıriz birbirimize sevgimizi
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse vaz geçilmez değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılOylemi dersin
- +1 yıl
Öyle derim
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yok hepsini unuttum ben
16 Yorumla
Soran+1 yılYa
Soran+1 yılIyimis ne mutlu sana😁
Soran+1 yılInsallah
giden kimseyi unutmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı. Evet oldu uzun yıllarımı aldı... Kötü bir duygu...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt oyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu Şu an hala unutamadim her gece hayalimde
01 Yorumla
Soran+1 yılNede unutamiyorz ya benim hergun aklimda kalbimde neden ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok olmadı canım. Ya senın 😀😀
013 Yorumla
Soran+1 yılTbiki haylada unutamiyorum
Cevap sahibi+1 yılOzaman birini bulamadın kendine ondan
Soran+1 yılBulamiyo insan kalbi ve akli baskasinda oldugu icin yeni kisiler alamiyo hayatina
Cevap sahibi+1 yılAlmalı ama o kisiden karsılık alamıyorsan
Soran+1 yılOlmuyo ama kqlbim aklim onda
Cevap sahibi+1 yılBi sey diyemıyorum ozaman senın ilacın yok
Soran+1 yılGaliba
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirde yasıyorsun sen ve yasın kaç
Soran+1 yılIzmitte yasiyorum yasim da 19 neden sordun
Cevap sahibi+1 yılDaha gencsin ya aldanma boyle genclik asklarına
Soran+1 yıl5 yildan beri sevgili olmadan sevdim ustune bide sevgili olup sevdim sanmiyorum unutucagimi
Cevap sahibi+1 yılUnutursun canım unutursun senin işin gucun olsun baska seylerle vakit gecir bak ozaman dersin o kimdi ya diye
Soran+1 yılInsallah oyle olur 24 gun sonra gelicek ve ayni mahllalede oturdumuz icin bn onu hep gorucem bni askerdeyken aldatti istegramda tanisti kiz ile ben anlamasam bnmle daha iliskisini surdurecekti anladim bn ayrildim o bisy demedi ve bn bundan korkuyorum gelicek hp gorucem
Oldu ama değmezmiş
10 Yorumla
+1 yılUnutulmayan biri hep vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvt
+1 yılHiç olmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılHm
+1 yılOldu ve bitti
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden bittiyo ya illa bisy cikiyo biri giriyo araya
- +1 yıl
Öyle gerekti. Zaten zamanla öğreniyor insan, kimse vazgeçilmez değildir.
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Unutma!
Gidene dur dersen zarar edersin. Herkes kendi kaderini kendi çizer, kendisi yaşar.
Soran+1 yılEvt yni ayrildim bni askerdeyken aldatti 1 hafta once bn bunu orendim bi sekilde ayrildim ama ayni mahllede oturuyoryz 23 gun var gelicek bn ne yapicam
- +1 yıl
Bu sana kalmış istersen devam edersin
Herzaman ilk göz arıları uunutulamaz
051 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılEvt nasil unutabilirim ki
Soran+1 yılBnmki cok yeni
Soran+1 yılHayir hic kimse yok ayrilmak zorunda kaldim severken
Soran+1 yılHayir anlatiyimi
Soran+1 yılMahalleden birini sevdim 5 yil boyunca kimseye soylemedim sedece sevdim uzaktan sonra askere gitti bn bi ceraret edip soyledim ona mutlu oldu sevgili oldum cok guzel gidiyodu sersey bi anda bozuldu bna bi soguk bi sicak davraniyodu bnde supeleniyodum * blli etmiyodum sonra bu bana mesj atti dediki telefonlar toplanacak emir gldi bnde tm dedim dikat et kendine seni seviyorum oda bnde sni seviyorum sonra bun herseyi silindi batsabi bip telegrami istegrami herseyi silindi bn bunu 2. 3 gun ulasamadim sonra aradim cok merak ettim konustuk azda olsa nebetteydi o arda sabahsi aradi dedi geldimi evlenelim dedi bnde tamam dedim sonra dediki istegramini sil benim yok seninde olmasina ne gerek yar dedi geldimi hesp acarim ortak kulaniriz dedi bn gene tamatm dedim ama silmedim fotografi kaldirdim bi arastirma yaptim bi kiz onun adi kizin adi bide onun soy adi kizda da o simdi asker yaziyodu bn anladim artik bnde bi hesp actim ikimizin fotografini koydum herkesi ekledim kizada istek qtim mesj attim kiz hicbisekilede cevqp vermedi sonra bu bni aradi dedi ne yaptin bnde ne yapmisim dedim hesp acmisin dedi evt dedim neden bna sormadin dedi bnde sn bna sordunmu hesabi geri getirirken dedim hayla bni kandirmaya calisti dediki arkadarim kulaniyo bnde dedim sus artik o kiz kim dedim hayla tanimamzliktan geldi en son da itiraf etti iste ayrildim ama cok kotu oldun
Soran+1 yılYazdim artik
Soran+1 yılBu olanlar gecen hafta oldu hakkaride yqpiyo askerlik 23 gunu var gelicek artik ve bn en cok bundan korkuyom gelicek ve bn onu hep gorucem
Soran+1 yılEvt cok kotu oldu benim anlamadigim beni istegramindan engelledi ama ozel hayatindan engellemedi neden durum koyuyorum dakikasinda bakiyo ve bni madem istemedi neden cikartmiyo hayatindan
Soran+1 yılSevdini nasil anladin bn anlamiyorun
Soran+1 yılGuvenim kirildi tbiki
Soran+1 yılTakip ediyo tabiki engellemedi bni ozel hayatindan o kizla birlikte Şu an ama kizi hic tqnimiyorum ve artik gelicek 18 ocakta bn ne yapiyim unutamiyorum da
Soran+1 yılBni gordumu pisman olur mu sence okadar cok bekliyoduk ki kavusmayi bi gelicek onu bekleyen biri yok
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılNe alaksi var eger cirkin olsaydim ilk basta istemezdi hem kendi ayrilmadi ki bnden bn ayrildim kizin da bi ustunlu yok gordum
Soran+1 yılDemeki amaci fark demekil o kizla
Soran+1 yılOnu bnde cozemedim onu farkli amacla istedi gbi geliyo askerlik bitene kadar o yuzden bnden ayrilmadi
Soran+1 yılBnde hemn soyledim ayrildim canım gbi
Soran+1 yılS... gbi
Soran+1 yılOlabilir yqni artik
Soran+1 yılYani kiz iyi biri olsaydi zaten iki sevgilinin arasina girmezdi bunu bile bile
Soran+1 yılUzak durmaya calisacam bni cok uzdu cunku
Soran+1 yılOyle yapicam ama nasil yapicam onuda bilmiyorum gordugumde
Soran+1 yılInsallah gelicek ve yuzume bakacak yusuz gbi
Soran+1 yılNe diyim pki swviyorum adami
Soran+1 yılKaldirsaydim onu seve seve ayrilmazdim
Soran+1 yılAma cok seviyorum
Soran+1 yılTbiki istemiyorum bni birdaha aldatsin uzak durucam ondan geldiginde bunu deniycem
- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
03 Yorumla
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Unutuluyor
Soran+1 yılZor ama olabilir
+1 yılOlmadı
017 Yorumla
Soran+1 yılOlur bi gun unutamasin
- +1 yıl
Belki olur evet güzel bir aşk..
Soran+1 yılAsik olucagin insani duzgun sec olur mu sonra canin cok yanar
- +1 yıl
Aşk bu seçme şansı yok ki
Soran+1 yılEvt insan asik olucagi kisiyi secemiyo maalesef bazen diyorum neyini sevdim diye bnde anlam veremiyorum yazik oluyo ya bize bana cok yazik oldu yeni yeni kendime geliyorum
- +1 yıl
Neler oldu anlatmak istersen dinlerim
Soran+1 yılPki anlatiyim ama baya uzun
Soran+1 yıl5 yil mqhalleden birini sevdim kimseye soylemedim ona bile ne kizlarla gezdi kimlerle gordum gene de soylemedim korktum kqybetmekten sonra askere gitti bn bi cesaret topliyip ona soyledim bunu ona cok mutlu oldu sevgili olduk hersey cok guzeldi hersey guzel giderken bu bna bi soguk bi sicak davrqnmaya basladi kac defa kavga ettik ama ayrilmadik baristik hep sonra istegramaina cennetim yazmis bnde fark ettim sordum kim o cennetin oda annem dedi sonra kaldirdi onu sonra bu bana mesaj atti dediki telefonlar toplanaycak bnde neden dedim oda emir geldi dedi bnde tm dikt et kendine seni seviyorum dedim oda bnde seni seviyorum dedi sonra bunun herseyi silindi vp insqt bip telegram bn buna 2.3 gun ulasamadim en son aradim acok merak ettim o arda nobetteydi fazla konusamadik tuslu telefon varmis elinde sonra sabahsi bni aradi iste konustuk baya dedi geldimi evlenelim bnde tam dedim sonra dediki istegramini sil benim yok seninde olmasine ne gerek var dedi geldimi bi hesap acariz beraber kulaniriz dedi bn gene tamm dedim ama silmedim istegramai fotografimi sildim bn bi arastirma yaptim bi kiz onun ismi kizin ismi ve onun soy ismi kizdada o simdi asker yaziyodu bn fake hesabimi normal hesap yaptim ikimizin fotografini koydum herkesi ekledim kiza da istek atip mesaj attim ama kiz hicbisekilde cebvap vermedi sonra sbah bi baktim onun hesabi geri gelmis ve bn engelenmisim bu bnui ardi dedi ne yaptin sn bnde ne yalmisim dedim hesap acmisin dedi evt dedim bna sormadan niye yaptin dedi bnde sn bana sormadan hesabi geri getirdin dedim hayla bni kandirmaya calisti arkadasim kulaniyo dedi bnde artik yeter sus dedim o kiz kim dedim hayla tanimamazliktan geldi en son itiraf etti iste bn sok oldum ve hayla atamadim ustumden
- +1 yıl
Kötü olmuş ya :/ sevmeye değmeyecek biriymiş ama aşk işte secemiyorsun
Soran+1 yılEvt oyle oldu sen olsan seni bekleyen kisiye bunu yaparmiydin
- +1 yıl
Yapmazdım tabiki niye uzeyim ki
Soran+1 yılBn cok uzgunum pki o kizi hayla telefonunda tutarmisin
- +1 yıl
Seni mi? Telefonunda tutuyordur herhalde seviyorsa ya da gerçekten sevdiyse yoksa silmiş olabilir üzgünüm
Soran+1 yılO onun telefonuda duruyorum sosyal medyadan englliyim onunla konutugum hesaptan benim kendi hesabim var ordan bn engellledim diyerinden o benim vatsabimda duruyo durum koyuyorum dakikasinda bakiyo normqlden englli deyilim ne yapmaya calisiyo
Soran+1 yılO tutuyo bni yani neden engellemedi bni snce
- +1 yıl
Bilmiyorum onun ne yapmaya çalıştığını anlamadım ben ama sen onu sil hayatından çıkar biran önce sana tavsiyem bu
Soran+1 yılHaklisin
Herkesin olmuştur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasa gelmesiniz oldu tabiki hayla cikmiyo aklimdan da kalbimdende
+1 yılVar maalesef 😞
011 Yorumla
Soran+1 yılOluyo demi
- +1 yıl
Oluyor aklımdan çıkmıyor bazen 😞
Soran+1 yılEvt bnimde cikmiyo
- +1 yıl
Nasıl unutucam bilmiyorum
Soran+1 yılBilmiyorum bilsem kendim uygularim
- +1 yıl
Ne kadar oldu tanışalı?
Soran+1 yılYani tanisiyoruz zen qyni mahallede oturuyoz bn 5 yildqn beri seviyorum bunu ona askerdeyken soyledim oyle swvgili olduk ve askerligin bitmesine 1 qa kala bni istegramdan tanidigi bi kizla aldatti bn sok oldum tbi burada anlatsam vay szler sok olursunuz neyse uzun lafin kisasi bn ne yapicam unutamiyorum
- +1 yıl
Yaptığı ihaneti düşün seni aldatmış senin yerine başkalarını sevmiş bu şekilde çabuk unutursun
Soran+1 yılDusunuyorum evet ama sevmeme engel olmuyo gitmiyo aklimdan
- +1 yıl
Bende zamana bıraktım sende öyle yap yoksa unutamıcaz
Soran+1 yılTam unutucagim zaman cikip gelicek maalesef unutamiycam yine
+1 yılHayır
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur bi gun unutamasiniz
- +1 yıl
Okey
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok olmadi
09 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin olur bi gun
- +1 yıl
Olmaz maalesef kimseye o kadar deger verebileceğimi sanmiyorum
Soran+1 yılBnce buyuk konusmayin
- +1 yıl
Niye başimiza mi gelir? Insallah 😂
Soran+1 yılEvt gelir neden gelmesin ask cok guzel ve co aci biy ve herkes tatmali bnce
- +1 yıl
Çok güzel ve çok aci öyle mi 😂 acı olan bir şey niye guzel olsun derdimiz mi yok 😂
Soran+1 yılAllahim ya tamam vazgetim yasamayin ya yasamayin kendiniz bilirsiniz sanki git suna asik ol diyorum ask guzel evt ama bi okadarda kotu
- +1 yıl
Ben boyle iyiyim ya kafam rahat acisıyla falan ugraşaman
Soran+1 yılPki
+1 yılEvet oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur tabiki
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Olmaz. Mi
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur tabiki oldu iste
Soran+1 yılEvt keske sni hic tanimasaydim demi😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Olmadı demem.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlusar sa gorursun cidden asik olursan
Soran+1 yılHm pki
- Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇabuk unuturum
01 Yorumla
Soran+1 yılKimi insan cabuk unuta biliyo evt
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. olmadı ama olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyo maalesef
+1 yılHerkesi unuturum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur olr hic unutqmiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer unutamam dediğimi unuttum
01 Yorumla
Soran+1 yılBnde oyle diyorum olmuyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet
08 Yorumla
Soran+1 yılOldu demi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYas kaç senin
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılEvli falan mı sevdiğin
Soran+1 yılHayir 21 yasinada bni askerdeyken aldatti istegramda tanidigi bi kizla bunu askrligini bitmesine 1 ay kala yapti bn anlamasaydim bnmle iliskisini surdurecekti bn anladim ve ayrildim ama aklimdan cikmiyo kalbimdende
Cevap sahibi+1 yılSalla gitsin o zaman
Soran+1 yılOyle de olmuyo gelicek arik bn onu hep gorucem ve kendimden korkuyorum duygulqrimdan
+1 yılEvet oldu
10 Yorumla
+1 yılOlmadı şu an için
03 Yorumla
Soran+1 yılHm
- +1 yıl
Avrupa'da buna gerek kalmıyor zateb
Soran+1 yılQnladim
+1 yılevet
03 Yorumla
Soran+1 yılOfff ne olcak bzim halimiz ya
- +1 yıl