Evli birinden hoşlanmak kötü müdür?

Merhaba, önyargısız düzgün fikirlere ihtiyacım var. 22 yaşındayım, yabancı biriyle internet üzerinden konuşuyoruz kendisi evli benden 10 yaş büyük, son günlerde arkadaşça konuşmamız başka hisler doğurmaya başladı. Kafa yapılarımız ve konuşmalarımız, düşündüklerimiz bile çok benzer. O çok düzgün birisi, bu yüzden kötü hissettiği için benimle konuşmayı kesti bugün. Ama keserken bile benimle konuşmanın karnında kelebeklere yol açtığını, bana doyamadığını ve ikimizin de kalbinin kırılacağını yazarak sustu gitti. Hiçbir zaman böyle bir şey söylememişti duygusal. İlk defa böyle konuştu ve böyle söyleyip gittiğinden beri içim içimi yiyor ve onu özlüyorum. Asla karısıyla arasına girmek istemem fakat sanırım çok yanlış hislerde boğuluyoruz. Belki de evliliği aslında bitmişti ve benimle konuşması onda farkındalık yaratmaya başladı bilmiyorum. (Çocuğu yok) Bitirmeli miyim içimdeki duyguları, yoksa bu kadar uyum sağladığım birini kaybetmek istememem beni çok mu kötü bir insan yapar?
Güncellemeler
+1 yıl
Yargılı-yargısız fikirleriniz için sağolun. Ben arkadaşça devam etmye ve içimdeki duyguları saklamaya karar verdm. Çoğunuz çk düzgünse karısını aldatmaz demişsinz fakat biz yanlış hiçbir şey yapmadık, hep arkadaştık. Türkiye’de bir erkeğin, kadın bir arkadaşı olmasının bu kadar cahilce karşılanmasına şaşırmıyorum, keşke hepiniz eşlerinize/sevgililerinize güvenebilsenz. Korkmayın konuşurkn bir şeyler hissediyorsa ilişkiniz çoktan bitmştir zaten
Evli birinden hoşlanmak kötü müdür?