+1 yılMerhabalar.. Bu tarz durumları yaşayan insanlara en başta verdiğim tavsiye empati yapmalarıdır.. Karşı tarafın karısının yerinde olmak ister miydiniz ya da yerinde olsaydınız neler hissederdiniz diye kendinizi ve vicdanınızı sorgulamanızı tavsiye ediyorum.. Yargılamak asla kimsenin haddine değil elbette ama görüşümü merak ettiğiniz için belirtmek istedim.. Gencecik bir insansınız ve birtakım duygusal boşluklarınızı doldurmak için lütfen yanlış tercihler yapmayın.. Bunun zararını en başta siz görürsünüz.. İnsanı hayvanlardan ayıran yegane unsurlardan biri, düşünme ve kendini kontrol edebilme yetisidir.. Duygularınızı kontrol etmelisiniz.. Umarım en doğru kararı verirsiniz.. Keyifli günler..
21 Yorumla
Soran+1 yılGörüşünüz için teşekkürler. Bütün bunları düşünüyor ve empati yapıyor olduğum için kötü hissediyorum. Konuştuğum kişiye de karısına bunu yapamayacağımızı ve evliliğiyle arasına giremeyeceğimi söyledim. Eşine karşı hissettiği duyguların bittiğini anlamasına sebebiyet verdiysem mutsuz evliliği yerine beni isterse bir gün ileride bu konulara girebiliriz. şu an arkadaşlıktan öte düşünmüyorum, duygularımı içime gömmeye çalışacağım.
En İyi Cevaplar
Biriyle harika bir frekans yakalayıp hoşlantı beslemek çok doğal ve insanî bir durum, bunun için kimseyi yadırgayamayız.
"Bir daha aynı uyumu başkasında bulamam, kimseyle bu kadar iyi anlaşamam, ruh eşimi buldum" gibi düşüncelere kapılman normal ama inan ki şu an içinde bulunduğun hissiyat geçici.
Varacağınız bir yer yok çünkü zaten o evli. En fazla sanal sevgilisi olursun, o da beklentilerini bir noktadan sonra karşılamaz. Yazış yazış nereye kadar? Senin için boşanmayı düşünür mü, çok düşük bir ihtimal. Söylediklerinin ne kadarına güvenebilirsin? O evliliğin perde arkasında neler yaşandığını sana bütün netliğiyle anlatır mı? Devam edersen bu gibi birçok soruyla cebelleşmen gerekecek.
Ona fazla bel bağlamaman daha iyi olur senin için aksi takdirde daha çok için içini yiyecek...22 Yorumla
Soran+1 yılGörüşünüz için teşekkürler. Bu dünyada ben aldatmam ya da asla biriyle birlikteyken az bile olsa başkasından hoşlanmam diyen biri varsa o yadırgadığı şeyle imtihan alacak ben eminim. Bu durumları hep yadırgadığım için kendi başıma geldi. Buradaki çoğu kişi kötü kadın olduğumu zannetse de benim içim içimi yiyor kaç gündür. Şu anda da en doğru kararın evliliği bitmeden benimle o şekilde bir duruma girmeye çalışmasına izin vermemem olduğunu düşünüyorum. Ki o da istemiyor ve yanlış buluyor zaten. Sanırım sadece arkadaş kalacağız.
- +1 yıl
Senin Beynin yanlış
Kendine Kılıf uydurma Derdine girmişsin.
Oda doğru bulmuyormuş vay bee Piskolojik Oyunlar oynuyor sonra sen hırs yapıyorsun sonrada diyorunki Zanedersem sadece Arkadaş kalacağız.
Neyin Kafası bu Aklını başına al almıyorsanda Yoluna bak boş Fırtınalar estiripde benim değerli ömrümden Çalma.
Kuzum sen bir genç kizsin,22 yaşındasın.. bu kişi hem internet üzerinden.. her zaman icin sen ilk kendini saf al ve düşün.. bu boşluktan kaynaklanıyor ve inan olan olduktan sonra kimse olmaz yanında. o insan da.. buna cok benzer bir olay çevremizde birinin başına geldi.. ve o kdr pişman oldu ki.. sonradan hayatına biri girdi ama geçmişini duymasiyla bunu problem etti ailesi ve kendisi de.. şu an yanlış olan şey cazip geliyor.. inan bana. Gelecegini sonra aileni düşün yanında yakınında sana kalpten samimi gelecek birini bekle.. gelir elbet Allah'ın ilmine akıl, sır ermez.. ona ilet tüm hissiyatini, endişeni.. kendine bir iş bir meşgale bulursan oyalanmaya çalış.. benim görüşüm bu yönde.. dilerim çok mutlu huzurlu olursun ♥️🍀♥️
20 Yorumla
Zor durum. Hayırlısını dileyin. Evliliği konusunda bence yanılmıyorsunuz. Belkide onların sevgi, saygı açısından evlilikleri bitmiş olabilir. Burada sizin etkinizin olduğunu da düşünmüyorum. Eğer başka bayanlarla duygusal bir iletişimin içerisine girmeye yatkınsa, muhtemelen öncesinde de birtakım evlilik sorunları yaşıyor olabilir. Şahsen kırılacağınız için tavsiye etmem böyle bir ilişkiyi devam ettirmenizi, fakat duygularınızın baskın olması durumunda da yargılayacak konumda olamam. Benzer durumları tecrübe eden anlayabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni anladığınız için teşekkürler. Gerçekten anlatmak istediğim şeyleri anlamışsınız. İlişkimiz sadece arkadaşlıktan ibaret devam edecek. Duygulara kapılıp gidersek işin yolu kalp kırıklığından başka bir şey olmaz sanıyorum ki.. duygularımızı bastırıp bu güzel arkadaşlığımızı bozmadan birbirimizin hayatında kalabilmeyi umut ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
+1 yılÖncelikle güzel soru ve en başta şu ön yargılı olanları fazla takmamayı öğrenmelisin bırak insanlar istediğini düşünsün, cevaba gelincede samimi herşeyi paylaşacağın cinselliği dahil bir dost istiyosan ve evli olduğunu kabullenip duygusal beklentilere girmiceksen sorun olmaz, ama duygusallık girerse işin içine mutsuz olursunuz, sana bu konuyla ya da başka konularla ilgili diyebiliceğim şey şu yarını fazla kafaya takma çünkü olacakları değiştirme gücümüz yok her şey olacağına varır, yani demem oki mutlu olduğun iyi hissettiğin şeyi yapmaktan çekinme yaptığın şey başkalarına hata olarak gelebilir ee biz insanız ve hatasız olacaz diye bir iddaamız olamaz zaten, hataysa hata hatanın arkasında dur ben hatalarımla varım de ve hayatın tadını çıkar.😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılEvliliği kötüyse ayrılır canım benim bunlar hep kendini avutma şekli insanların... evli birinden hoşlanmak kötü değil, insan bu beşer şaşar ama duygularına boyun eğip iletişime devam etmek kötü olan... uzuun süre konuştuğum biri bana başka ciddi bi ilişkim var dedi, kendisi nispeten ünlü sayılırdı internetten adını araştırdım evli olduğunu gördüm. Bana devamlı yazdı devamlı aradı, hissi var mıydı bilemem ama evli olduğunu duyunca çektim elimi eteğimi... hatta dolaylı yoldan evliliklerini bile kurtardım devamlı karın çok güzel bak ayrılırsan kaparlar bile dedim... en son mutluydular çocukları dahi oldu neyse yani hislerini kalbine göm yoluna bak, evli adamlar mutsuz olsa ayrılır ayrılmıyorlar çünkü mutlular, yemeklerini yapan ütüsünü yapan biri var arkalarında... genç kızlarla gönül eğlendirme hepsi, başı sıkışsa koşarak eşine döner, bu hep böyledir...
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de kurdukları düzeni bozmaktan korkuyorlardır. Bu sadece erkeklerin korktuğu bir durum da değil üstelik
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın çoğu kişi için geçerli cinsiyet fark etmeksizin
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Evet ne sebeple olursa olsun evli biriyle konusmak cok yanlistir. Sen kendince gecerli sebepler bulmaya calisirsin, esiyle mutsuz olmasa benle konusmazdi dersin ama sende bigun evlenince daha iyi anlarsin. Esin sevse bile heyecan biter evlilikte ve baskasina cabuk ilgi duyabilir. Esini sevmese sana baglanmaktan korkmazdi. Sadece ona iyi gelmissin, unuttugu heyecanlari yasatmissin ama farzet ki senle evlendi, bi zaman sonra yine baskasi onu heyecanlandirabilir. Yani basindayken bitir sende ve neden deme. Şu an saniyosun ki onla evli olsaydin bi omur mutlu olurdun ama kesinlikle oyle degil.
10 Yorumladüşünsene sen evlisin ve eşini seviyorsun ama eşin bi kadınla konuşuyor ve bir bakıyorsun eşin senden ayrılmak istiyor. sebebi de başka bir kadın onu kandırmış. işte burdaki kandıran konumunda oluyorsun ve bir evliliği yıkıyorsun.
diğer açıdan bu adam evli ve büyük ihtimal severek evlendi ama eşinden sıkıldı senle bi heyecan buldu ve belki ondan boşanıp senle evlenecek. peki senden neden sıkılıp başkasıyla evlenmesin. çünkü sevdiği eşine yaptı bunu. nasıl güvenebileceksin. eşi de bana yalan söylemez diye güveniyordu ama senle görüşüyo.017 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok. Sadece erkeklere tavsiyem olur.
Bu ülkedeki kızlarla YETİNMEYİN.
Saçma yere değer vermeyin.. gereksiz.
Bi de boşu boşuna parasını harcayan erkekler var tek kuruşunuzu bile harcamayın.
Bu ülkede kızların içi BOMBOŞ. Ve sadece zaman kaybı. Diyeceklerim bu kadar.
Soruyla uğraşmayalım - +1 yıl
Hiç öyle bi niyetim olmadı. Yardım isteyene yardımcı olabiliriz. Onun dışında herkes yaptığı aptallığın bedelini ödesin. İsteyen kendini kullandirabilir
1 delik uğruna zamanını, paranı harcayacak kadar aptalsan. Sırf kadın denen düz, BASİT bi varlık için bunları yapıyorsan
Benim sana yapacak biseyim yok. - +1 yıl
bence sen gaysin bu kadar kadın düşmanı olmanın başka açıklaması olamaz... işte senin kafana göre kadınlar sadece bi delikten ibaret ama düzgün aklı başında erkeklere göre onlar hayatı paylaşılacak hayat arkadaşları. sana senin gibi kızlar denk gelmiş olabilir ama bu kafa yapısında olan bi erkeğe düzgün kızlar bakmaz zaten. sen neysen karşındakine de öyle bakarsın anca...
- +1 yıl
emin ol sen nasılsan öyle insanlar çıkar karşına. karşına kötü insanlar çıkmışsa acaba bendemi sorun var diye de bi gözden geçirmek lazım... neyse fazla uzatmayalım. umarım aradığın nasıl biriyse sende bulur ve mutlu olursun. kadınlara bakış açını değiştirecek mutlu olabileceğin biri çıkar inşallah karşına...
- +1 yıl
O acının değişmesi için, kadının değişmesi lazım.
Sizin bir doğanız ve tabiatınız var. Bu değişmez.
Yaşımdan dolayı evlenmemi bekliyorlar bu da imkansız gibi bisey. Bu devirde ne evliliği.
Kadın olma yaşı ortaokula kadar düşmüş. Temiz kız olacak, iyi anlaşacaksin, kariyer çok önemli iyi bir okul ve eğitimi olacak, huyu suyu iyi olacak, anlasacagin biri olacak.
Daha bunun ailesi var. Sorunlu bi aile anne baba kardeş vs olmamalı. Ailesi de temiz ve düzgün olmalı
Bunlar işi imkansız yapıyor. O yüzden geçelim kadın erkek mevzularını
Beni bozar
+1 yılBunu sorman bile o kadar saçma ki. 16 yaşında çocuk değilsin ki etrafından dolaşarak anlatınca masum olamaz bu düşünce. Senin kocandan hoşlansınlar bakalım ilerde hoş ve normal karşılıyor musun öyle kadınları.
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bulmuyorum zaten, kendim yapmak istemem kendime de yapılmasını istemem. Başınıza gelmeden de anlayamazsınız, asla ben yapmam demeyin çünkü ben de demiştim.
- +1 yıl
Kendinle çelişiyosun. Yapmak istemiyorsan bunu sormana da gerek yok. Kötülük olduğunu basbayağı biliyosun işte.
+1 yılBence bitirmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Evliliği biter, boşanır ve sizinle tekrar iletişime geçerse o zmaan bir şans olabilir. Diğer türlü bu büyük hata olur. Karısı yakalarsa kocasına suç bulmak yerine size suç bulur aynı zamanda. Vicdan olarak rahat edemezsiniz. Şu an onunla huzur sadece bir hayalden ibaret. Gerçekler affetmez tokat gibi vurur yüzünüze. İçinizden söküp atın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötüdür. Evli birinden holay kolay hayır gelmez.
Evliliğindeki boşluğu seninle dolduruyor. Sen de garibam gibi inanmışsın zaten eşiyle araları kötü, boşanacaklar falan filan. Asıl sen şu an o boşluğu doldurduğun için adamın başka bir sıkıntısı kalmadı yani seninle raylar tam oturdu.
Evliliğinde heyecan yoktu, sen varsın. Cinsellik yoktu, sen olacaksın. E bu adam tüm eksik yanını seni kullanarak halletti. Bu devirde niye boşanma yükünün altına girsin.
Bu sitede de baya evli erkek var. Kimse enayi değil. Çoğu da karakterli değil. Kendini kandırma. Net ol, net. Boşansın, belgeyi göstersin, madem hoşlanıyor senden o zaman başlayın. Gelecek zamanlı eklerle kendini kandırma.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEdit : Bitir sen de.
+1 yılEvli insanlar eğilimlerindeki hataları bilir ve bir kenara not alır aslında karısının ne istediğini neyi yanlış yaptığını iyi bilir ama erkeklik genleri kadınların isteklerine terstir ve yapmayız her kadın aslında aynı şeyleri ister ve o senin ne istediğini çok iyi biliyor bu yüzden kafa yapınız aynı zannediyorsun ama emin ol onun olduğun gün şu an karısı ile ne sorun yaşıyorsa seninle de aynı şeyleri yaşayacak istersen özelden yaz ayrıntı vereyim
12 Yorumla
Soran+1 yılKarısıyla yaşadığı sorun aslında çocuklarının olmaması ve senelerdir bu uğraşa tedaviye rağmen sonuç alamamaları yüzünden birbirlerinden soğumaları. Yani aynı durumu benimle yaşayacağını sanmıyorum. Yine de yazdıklarınız ilginç geldi.
- +1 yıl
Belki sorun adamda nereden biliyorsun b3lki ayni sorunu sende de yasayacak ya da sende de sorun cikmayacaginin garantisi var mi
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , şu an biz ne desek boş aşık olmuşsun bir kere sana doğru gelen yanlış bir eğilimin oluşmuş. Af buyur ama hep şey derler işte mutlu değilim boşanıcam seninle evleniriz vs vs derler böyle erkekler. Sonra işini gördükten sonra kapı önüne koyar. Benden sana tavsiye hem duygularınla oynatma hemde yuva yıkmaya vesile olma derim karar gene sizin saygı duyarım. Saygılar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Karşındaki insanın en başta evliyken seninle konusmasi hata zaten ama arkadasca konusuyoruz demissin yanlis bir seylerin oldugunu sezmis bu durumdan rahatsiz oldugu icin de iletisimi kesmek istemis demekki eşiyle ayrilmak gibi bir dusuncesi evliliginde bir sikintisi yok duygularini bitirmelisin oluru yok gibi ve gercekten de bu hoş bir durum degil
00 YorumlaEvliliği çoktan bitmiş olsa bu şekilde konuşup gitmez devam ettirirdi konuşmayı. Belliki ilişkilerinde heyecan bitmiş ama sevgi devam ediyorki yanlış yaptığını hissetti seninde daha fazla kalbini kırmak istemediği içim güzellikle bitsin diye güzel şeyler söyleyip uzaklaşmış. Centilmenlik yapmış adam. Seni kötü bir insan yapmaz ümit vermiş adam sana boş yere ama uzatıp ısrarcı olursan tüm fikirleri değişir silip engeller büyük ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden diyoruz sürekli üstüne basa basa çiftlerin karşı cinsle muhabbet etmelerinin arkadaş olmalarının doğru olmadığını
Cevreden yaşanılanlar gösteriyor verdiği hasarın büyüklüğünü ayrıca hoşlanmak kötüden de ileri bir durum yanlış yoldasınız her ikinizde...00 Yorumla
+1 yıliki gün sonra sendende hoşlanmasa veya aranızdaki ilişki bitse veya boşansa ama eski eşini özlese ve aynısını sana yapsa ne olur. İşte bundan rahatsız olmuş ve doğru bulmadığı için bırakmış. Devam edip etmemek sana kalmış. Sanki sende bitirsen senin için daha iyi olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBak erkek yalanları bunlar. Evlilik bitti, mutsuzum vb laflarını çok kullanırlar. Halbuki biz evin içinde ne oluyor, ne bitiyor bilemeyiz. Kendinizi kandırmayın Allah için ya. Biraz empati kurun, evli olduğunu düşün ve eşinin bunu yaptığını düşün. Ne hissedersin? Onu unutmaya bak. Evli birisini sevmeyin. O kadar bekar erkek varken neden evli ya? Eşi ile arasına girmek istemem yazmışsın ama bal gibi de giriyorsun. Uzak durun evlilerden.
00 Yorumla Adam 32 yaşında genç biriyle olmak heyecan veriyor. Evliliği iyidir ya da kötüdür bilemem. Ama şunu çok iyi biliyorum. İnsanlar yanlış ve çirkin şeyleri güzel görmeye bayılırlar. Sonunu düşünmeden dürtüsel ve duygusal hareket etmek kısa vadede huzur verebilir ama uzun vadede size getireceği tek şey pişmanlık olacaktır. Hazır adam uzaklaşmışken tekrar bulaşmamanı tavsiye ederim. Ne kadar niyetimiz kötü değil vs desen de diğer tarafta hiçbir şeyden haberi olmayan bir kadın var. Ve sen de bir kadınsın. Sen de bir gün evlenip orta yaşlara geleceksin. Eşinle problemlerin olacak. O zamanları düşün. Yerindeki kızın ne yapmasını isterdin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. çok iyi ve basit bir taktik genel olarak çoğu kadınlar düşer amacı zaten baştan beri belli seni etkileyip elde etmek o kadar istiyorsa boşanır seninle evlenir bazen düşünüyorum kadınlar aslında çok zeki lakin böyle şeylerle karşılaştığımda hayal kırıklığına uğruyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcaba kötü müdür ona sen karar ver? Tabi ki kötüdür karısından gizli başkasıyla konuşan yarın bir gün aynısını sana da yapar düşünsene karısı ona güvenerek başını yastığa koyuyor o da ondan gizlice seninle konuşuyor senden hoşlanıyor bu adam seni kullanır kimsenin arasına girme dünyada erkek mi kalmadı bekar olan birini bul kimsenin yuvasını da yıkma o gelir bir gün döner dolaşır seni bulur senin de yuvan yıkılır
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla sizin gibi kadınlardan dolayı evlilikten korkuyorum ya benim eşim de beni sizin gibilerle aldatırsa diye.. ayrıca emin ol eşiyle arası kötü felan değil o yalanı bütün erkekler uyduruyor evli olup da karısını aldatan hangi erkek gördüysem zaten aramız kötü eşimle boşanıcaz tarzında konuşuyor
Soran+1 yılEşimle aram kötü diye hiçbir zaman söylemedi zaten. Bunu ben anladım ve sonra “seninle konuşmama bahane değil ama böyle böyle durumlar var” dedi. Ve hep evli olduğu için benimle sınırlı konuşuyordu, dikkatli. Ayrıca evleneceğim bu adamla demedim, sadece konuşmaya nasıl devam ederim diye fikir alıyorum!!
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaya devam edemezsin o yanlış olur evlilikte başka insanlar araya giremez seninle sınırlı konuşsa bile karısının haberi yok
+1 yılSiz evli erkeklerden hoşlanan kızları anlayamıyorum. Ha birde gitmişsin yabancı bir evli erkekle konuşmuşsun. Ulan sanki ülkede hiç bekar düzgün bir Türk erkegi kalmadı da gidip yabancı ve evli bir erkekle konuşuyorsun. Türkiye'de 41 milyon erkek var. 41 kere maşallah :) Bu erkeklerin yarısı bekar olsa, 20,5 milyon erkek diyelim. Bu 20 milyon erkeğin içinde hiç mi sana göre bir erkek yok da gidip yabancı ve evli bir erkekle konuşuyorsun? Tc kızlarıyla işimiz iş.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca adam evli olduğu halde başka bir kızla konuşuyor. Sen buna rağmen adama hala çok düzgün ve iyi birisi diyorsun. Bazı kızlar kafalarında ne yaşıyor, düşünce ve beyin sistemi nasıl işliyor bunu çözmek çok zor. Soruyu soran kız sende bu duruma örneksin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBitirmelisin cunku anlık hislerle sana yazıyor karısına cok farklı bir bağlılık hisseder evli erkekler. ilgisiz bir dönemine denk gelirsin ona güzel gelirsin ama sonunda bir yerde biter. İşin içinde cinsellik olmadığı için tamamen bu şekilde gerçekleşir.
20 Yorumla
+1 yılYok kız ne kötüsü gayet doğal ve normal. Şu başlığı gerçekten attın mı ya.. şu evli erkeklerin g. tünü kaldırmayın. Sonra heyecan heyecan diye yuvalarını yıkıp pişman oluyorlar.
20 YorumlaKötüdür aslında, duygularına ket vurmak zorundasin. Kaldı ki yurt dışında, şehir dışında bile olsa sorun olur.
Empati kurmak gerekiyor kimi zaman karısının öğrendiğini düşün. O zaman vahim bir çukura girmiş olacaksın.
Bir de şöyle düşün, annen ve baban evli babandan birinin hoşlandığını ve annenin bunu öğrendiğini düşün. Bence büyük sorun. Bu yüzden uzak durma da fayda var. Kendi ailen üstünden bak. ;)00 Yorumla
+1 yılİnsan hisler ve duygular la hareket ediyor diyer canlılardan ayıran en önemli etkenlerden budur insan birine duygu beslemesi sevmesi hoşlanması normal bir şey fakat şartlar koşullar ve mantığında bunu kabul edecek bir durumda olması gerekiyor bazen sevmenin sevilmenin yaşı zamanı ve mekanı yoktur hayırlısını dilemek istemek doğru olandır arkadaşım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. burada seni yargılayanlar olacaktır. Öncelik hemcinslerin ama hiç bir zaman büyük konuşmamak ve empati yapmak gerekiyor böyle bir şey benim başıma gelse ne yapardım diye... Anlattığın durum işin içinden çıkılması zor bir durum.. düşüncem ise gelecek beklentisi var mı yoksa bunu sadece amaç uğruna mi yapıyor (çünkü senin günü birlik düşünmediğini düşünüyorum) ve mesafeli ilişkiler her zaman gerçeklere gebedir
02 Yorumla
Soran+1 yılYargıladığınız ne varsa kendi başınıza gelebilir hiç unutmayın.. benim geldi. Bu zor durumda yardımcı olacak fikirler arıyorum. Biz bir ilişkide değiliz, sadece arkadaşlığımız sırasında birtakım duygular oluşmuş anlamamışız ve bu duygular patlak verdiği için şu an mahvolmuş durumdayız. Keşke bazı şeyler varsa bile içimizde tutsaydık ve söylemeseydik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilicek en önyargısız net ve kısa bir cevap.
Bekarlar varken evliden hoşlanmak kötü değil rezil birşeydir.
Eşini bırakıp sana gelmez asla bunu sakın unutma bu bir.
İkincisi sen evli olsan ve başka bi kız senin eşinle konuşsa birşeyler olsa hoşuna gider mi?
Üçüncüsü ise
O eşini bırakıp sana gelirse, yarın başkası içinde seni bırakır gider NET.10 Yorumla
+1 yılSimdi empati yeteneğini kullan ve kendini o iťoglu itin esi yerine koy. Kadın bütün gün camasir bulaşık temizlik çocuk yemek akşam kocayı bekler. Koca başka bir kadınla olur. O çocukların ahını alma. O kadının ahını alma. Erkek. milleti. Şeref yoktur çoğunda. Gurursuzdur. O kadın için vazgeç. Aklini başına al...
15 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu yok diye belirttim. Ayrıca şahıs türk değil yabancı. Sanırım evlilikleri pek yolunda değil çünkü hiçbir erkek sevdiği biri varken başkasından hoşlanamaz sanmıyorum. Eşiyle arasına girmek istemem ben de zaten ama nasıl bu duruma geldik bilmiyorum.
- +1 yıl
Çocuğu olsun olmasın. Sonuçta hala evli. Yaşattığını yaşamadan ölmez insan. Bu Allahin kullarına en net dersidir. Bosandilar farzet. Sen o adamla birlikte olursun eşine bunu yapan evlendikten sonra seninle mi olacak sanıyorsun. Huylu huyundan vazgeçmez. Sende yaşarsın bunu emin ol. Gerisi sana kalmış. Yuva yıkanın yuvası olmaz...
- +1 yıl
Erkeklerin doyumsuz olduğundan haberin yok sanırım. Cinsel ihtiyaçlarını seninle konuşup karısıyla yaşayacak ayrıca sorgulaman gereken dünya da bu kadar kız varken neden sen? Her kadın karakter yoksunu değil de ondan. Kişiliği gelişmemiş sizin gibi insanlardan nefret ediyorum. İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş umarım yaşarsın !!!
- +1 yıl
Bazı kızların erkeklerin geçici hevesleri için kendini kullandirmasini anlamıyorum. Bir kadının en büyük düşmanı kadındır. Ve en büyük kötülüğü insan kendine yapar.
- +1 yıl
@Deniz-suskun dimi.. söylemek istediklerimi daha açık yazmışsın.. Allah bunlari ıslah etsin ne diyim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok etik değil ama Gönül ferman dinlemez.
Dilediğin hoslan. ❤️20 Yorumla
+1 yılTürk bitti yabancımı kaldı hemde evli tabiki yanlış. hakikaten hazırcısınız muhtemelen tercih sebebin maddiyat değilmi bu kadar çaresiz çıkmazlara nasıl giriyorsunuz hayret ediyorum neden kendi çevrenden birini bulmadın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Neresinden bakarsan bak saf kötülük bu. Onun için ''Çok düzgün birisi'' demişsin, ama düzgünlüğün yanından bile geçmeyen bir davranış bu. Senin amacına hizmet ettiği için sana iyi geliyor olabilir, ama baya bir omurgasızlık aslında.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılAdam karısını sevse başka kızlarla konuşmazdı burada tek suçlu var o da erkek. Sen gitsen başka kız gelir yani olay şu ki erkek yuvasını kendisini korur ya da bozar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de gerçekten seven insanın gözünün kayacağını düşünmüyorum. O içinde bir şeylerin bittiğinin farkında değildi fakat benimle konuştukça fark etti. Şimdi de bunun kafa karışıklığını yaşıyor bence. Ben olmasam başkası olur bu saatten sonra ama o evlilikleri yürümez yalandan..
- +1 yıl
Senin suçun yok yani bunu söylüyorum sen olmasan adam o kadını istemiyor ki bi başkasını bulur piyasada kız mı biter sen gitsen adam başkasını bulacak. Karısını sevmiyor sorun adamda
Dünyada o kadar bekar insan varken şu evlilere kanca atmaktan ne anlıyorsunuz cidden.
Sen yalandan kendini kandır evli olan anca eğlenir sizinle kendiniz kullandırmayın şu evli olup eşini aldatan karaktersiz erkekler için.00 Yorumla
+1 yılSen bu saflıklaaa.. Kesinn çok düzgündür sen zannediyor musun ki ilk kez seninle konuştu? Bir sürü kızla konuşmuştur o. İnsanların sana iyi davranıyor olmasına aldanma. Gerçek yüzünü gizliyor az uyanık ol. Ayrıca kendine layık göre göre evli birini mi layık gördün?
12 Yorumla- +1 yıl
Sonda ki cümlen herşeye bedel tebriks 👏
Soran+1 yılBeni ve konuştuğum kişiyi tanımadan yargılamasaydınız keşke. Ne ben safım ne de o önüne gelen kızlarla konuşan birisi. Kendime eş adayı seçmiyorum, daha yüz yüze bile görmediğim birini neden hemen kendime layık göreyim? Bir şeyler yaşanmadan önce tedbir alıyorum, düşünüyorum hepsi bu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan her zaman bu duyguları hele ki karşılıklı duyguları bulamiyor maalesef. Kıymet bilmek lazım.
10 Yorumla
10 Yorumla
+1 yılKötü ama gönül ferman dinlemiyor maalesef, seni yargılayan öküzlere aldırma. Zaten doğru olanı yapmışsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar tanımadan yargılamayı çok seviyormuş onu anladım… kınadığınız ne varsa başınıza gelir bilmiyorsunuz sevgili yargıcılar…
kötü değil ama sonu mutlu bir şekilde olmuyor maalesef hüsran yani :/
21 Yorumla
Soran+1 yılGerçekleri görmezden gelip konuşmaya devam edersem bu fırtınaya daha çok kapılır mıyım? Çünkü onunla konuşmak beni çok mutlu ediyor, çok pozitif bir insan…
+1 yılNe olursa olsun evli birisi ile duygusal olarak bile konuşmak çok yanlış. Tanımadığın bir adamla konuşup ilerletmek çok yanlış. Çok iyi birisi demişsin iyi birisi olsa karısını kenara atıp seninle konuşmaz. Siz bir birliktelik yaşasanız aynısını sanada yapar. Tavsiyem kendi isteği ile ayrılmadan iki kişi senin bu saaten itibaren arkadaşça bile konuşmamak olmalalı. Ve sadakatsiz dizisini izlemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılKendini karısının yerine koyarsan anlarsın
Çoğu erkek bunu sürdürür en azından o bunu fark etmiş
Erkek mi kalmadı anlamıyorum evlilerle takiliniyor 😊🤦
İlk tanisirken hep böyle ortak noktalar öne çıkar zaten sonra farklılık görülüyor. çoğunlukla çok geç olduğunda. yani bekar olarak da bulabilirsin onun gibileri.00 Yorumla
+1 yılÇok masum düşünüyorsun ama öyle değil gerçek maalesef. Çünkü "evli" bir adam her ne olursa olsun bir başka kadınla eşinin izni olmadan arkadaşça bile konuşması yanlış bir şey. Üstelik burada sana karşı olan hislerini de dile getirmiş. Şöyle düşün evli bir eşine bunu yapıyorsa sana neler yapmaz. Yine de sen bilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılduygusala bağlarsanız işiniz zor... yanı birbirinizi olduğu gibi kabul edip karşışıklı saygı gizlilik içerisinde güzel vakit geçirebilirsiniz... yapabilirseniz tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar uyumu başka bir insanda da yakalabilirsin evli olmayan karısıni aldatmaya teşebbüs etmeyen gercekten düzgün insanlarda
10 Yorumla
+1 yılŞimdi evli bir insan eşine sadakati yok ise sizemi olcak?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Ya bence sen baya safsın adamın niyetinin arkadaşlık olduğuna cidden inandın mı evli olduğunu öğrenip konuşmaya devam etmen de ilginçmiş açıkçası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. nedir bu evli meraki anlamiyorum evlilerinde eslerini aldatma meraki. hiç bekar insan kalmadi da sadece evliler mi kaldı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılElbetteki hoslanabilir evlilerde hoslanabilir ama bir ilişki yaşamak için adım atılması çok yanlistir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sormak bile kötüyken, yaşamak nasıl iyi olsun, sen şu değil diyen genişlere umarım aldanmazsın...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonu yok bunu daha önce bende yaptım aylar sürdü ama sonu yok hayatina dön ve artık unutmam gerektiğini sende anlamalisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın Kaç
Hayat Tecrüben nekadar.
Kafa yapın uyuyormuş
Ahlahsızmısın Sende onun gibi.
Yarın birğün Seni Aldatığında üzülme Ağlama00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılyapma yanarsın, herif seni kullanmak için alır ve sonra atar ortada kalırsın
11 Yorumla- +1 yıl
Herif sana doyamadığını söylemiş ne arkadaşı lan
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Sabahları bol proteın yüklemesi yap lıflı gıdalar tüket.. Beyine bırebır
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşarsın geleceği olmaz. Benim açımdan bana ters geliyor herkesin kendi hayatı.
10 Yorumla
+1 yılevliyken karısıyla ilgilenmek yerine başka kızlarla konuşuyor ve sen ona iyi biri diyorsun vay be
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanıyor olmak kötü değil kötü olan bunu fiiliyata dökmüş olmak aynı şeyin sana yapıldığını düşün
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. şöyle düşün evli olsan ve eşine biri böyle hisler beslese ne hissedersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılUnut gitsin adam ailesiyle mutlu olduğu için konuşmayı kesmiş senle düşünme daha fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumda yapmaz bence. Evet evli ama ortada iyi giden bir şeylee var. Yine de o bitirmek istemiş. :(
20 YorumlaBir insandan hoşlanman konuşman kimseyi alakadar etmez
00 Yorumla
+1 yılHem evli hem 10 yaş var hemde yabancı hikayede yanan sen olursun yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam senden 10 yaş büyük seni çocuk olarak görür senin hisler ergence yol yakınken kendine gel Adama göre sen çıtırsın zaten küçüksünde adamın evlilikte heyecan arıyordur onuda senle geçiriyodur
00 YorumlaKötü neyya saçmalık ötesi Allah şaşırtmasın ne diyim
00 YorumlaTabikide onun ailesi var bence ona o gozle bakman kotu ve bu en iyisi olmus
00 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar