Çoğu erkek her ilişkisinde evliligi amaclamiyor. Bu yüzden sadece nefes alan birini yeterli görmeleri çok normal.
Kadınlardan beklenen ise çok fazla erkekle yüz göz olmayıp gerçekten evlenebilecegi ve evliliğini de uzun surdurebilecegi biriyle birlikte olmasıdır. Bu yüzden seçici olmak zorundayız. Sizin gibi önümüze gelenle her haltı yiyemeyiz.
Amacı serserilik ve eğlence olan kızlar ise tipinize karakterinize değil daha çok paranız olmasına bakıyor zaten. Para kazanıp ne istiyorsanız yapabilirsiniz onlarla. Ciddi aileler ve kızlarından red yiyince küfür etmek yerine saygı göstermeyi öğrenin.
Kadınlardan beklenen ise çok fazla erkekle yüz göz olmayıp gerçekten evlenebilecegi ve evliliğini de uzun surdurebilecegi biriyle birlikte olmasıdır. Bu yüzden seçici olmak zorundayız. Sizin gibi önümüze gelenle her haltı yiyemeyiz.
Amacı serserilik ve eğlence olan kızlar ise tipinize karakterinize değil daha çok paranız olmasına bakıyor zaten. Para kazanıp ne istiyorsanız yapabilirsiniz onlarla. Ciddi aileler ve kızlarından red yiyince küfür etmek yerine saygı göstermeyi öğrenin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkesi aynı keseye koymamalısın. Evim bile hazır eşyalı dayalı döşeli sıfır. Sadece yüzükleri seçeceğim aile kızının karşıma çıkmasını bekliyorum.
Sorun maddiyat değil arkadaşım.
Maddiyattan bahseden kim güzel insan. Evlilik hakkında konuşuyorum. Niyetten bahsediyorum. biti aile insanlarından bahsediyorum
doğru. ama kadınların seçiciliği hipergami doğuruyor. seçen her zaman kadın.
Hipergami ayrı bir konu. Kadin erkek psikolojisi sağlığı için hipergami olmak zorunda. Ama ahlaki boyutta kalmasi gerekiyor. Ahlak sınırlarını aşarsa düzen bozulur. Resimde anlatılmaya calisilan ise benim bahsettiğim seçicilik ile ilgili degil daha çok eğlence ve serserilik arayan kızlar için gecerli
sizin bahstttiğiniz "ciddi kızlar" neye göre seçiyor? yine aynı şeyler parası olacak, statüsü olacak boyu posu olacak. kısa ilişki arayan kadınlardan çokta farklı değil.
Alakası yok. O ailenin dayattığı birsey. Kızın layigi ne ise o gelir onu bulur eninde sonunda. Asil erkekler ve aileleri evlilik söz konusu olduğunda her kızı begenmezler. Her konuda en iyisi olsun isterler
layiği ne ise o gelmez. ben içgüdüsel olarak söylüyorum sadece. toplumlar binlerce yıldır kadınları baskıladığı için tek eşlilik oldu. artık böyl bir baskı yok. o yüzden kadınlar en iyi erkekleri seçiyor. bekar kalan çokça erkek varken evli olmasına rağmen başka ilişkisi olan erkeklerde var. bir araştırma vardı kadınların %30 u evli bir erkekle ilişki yaşamış. yani bu fotodaki gibi her şey. o kızgın olan alttaki erkeklerde senin dediğin kadınları eleştirenler.
Değersiz kadinlar en fazla cinsel ilişki için kullanılır atilirlar. Değersiz erkeklere ise hiçbir şekilde bakan olmaz. Erkekle kadının bu konuda fazla bir farkı yok yani. Peki degersiz kadin ve erkeğin tanımı nedir? Degersiz kadin iyi bir anne iyi bir eş olamaz toplumu bir katkısı da yoktur sadece vajinasi için kullanılır. Kullananlar da genelde değerli erkekler oluyor. Değersiz erkek de aynı şekilde bir kadına nasıl davranacağını bilmeyen iyi bir eş iyi bir baba olamayacak boş beleş olan çevresinde kendi hemcinslerinin de adam yerine koymadığı kişilerdir. Yani o %30luk degersiz kadin grubu kendileri gibi degersiz adamlarla evlenmek yerine değerli adamın geçici eğlencesi olmayi daha makul buluyorlar. Ama bana sorarsan erkekler bu konuda daha şanslı. Çünkü bir erkek kendi değerini sonradan yükseltebilir ama kadının değeri sonradan yükselmez.
sonu hariç aynen öyle. ama sonuna katılmıyorum. genelde erkeklerin en üst %20 si kadınların en üst %80'i oluyor. yani değerli erkek %20 iken değerli kadın %80. değer nedir? değer değiştirilen ve değiştirilemeyen şeyler.. ve bence erkeklerin değiştiremeyeeği daha çok şey var. o yüzden değerli erkek o kadar az. çalışarak zengin olma ihtimalin çok düşük. (aileden miras kalmazsa zengin değilsin) çalışarak boyunu posunu uzatamazsın. kadınlar gibi zengin bir eş bulup statüde değiştiremezsin. kadınlar ise hormonlardan dolayı genelde daha güzeldir. estetikten makyaj ve kıyafetlere kadar destek alabilecek şeyleri var.
Kadınların %80i değerli değildir. Tam aksine vasat kesimdir. %20lik değerli erkeklerle %10luk değerli kadınlar evlenir. Evlenir diyorum bak geçici ilişki demiyorum. Gerisi vasattir. Sadece degersiz erkekler tarafından değerli görülurler. Kalan %10luk kısım da o değerli erkeklere bile deger vermeyen kaliteli kadınlardan oluşur.
Evlilik vasat insanların işi. Kendisine talip çok olan erkek niye evlensin? Hele baba olmak. Biyolojik olarak evet ama sosyal olarak baba olmak üst erkeklere göre değil.
Neden? Dünyada %20lik erkek olup evli olan bir sürü erkek var. Aile olmak statü farketmeksizin bir ihtiyaçtır. O erkeklerin vasat adamlardan farki nedir biliyor musun? Kendisini terkeden kadına miktiri çeker ve diğer seçeneklerine odaklanır. Vasat herifler gibi aldatan terkeden karısı geri dönsün diye TVlere çıkıp ağlamaz.
o çok istisnai bir durum. zaten son duyduğun adam intihar etti.
üst seviyede ki bir erkeğin evlenmesine gerek yok dediğim gibi. zaten çoğu 35 yaşlarında evleniyor. zaten o yaştan sonra piyasadan çekiliyor istesede süresi dolmuş oluyor :)
kadınlarda bu biyolojik olarak biraz daha erken oluyor. hem zamanın azlığı hem de üst erkek (aday) azlığı dolayısıyla kadınlarda baskı daha fazla oluyor.
35 yaşından sonra diğer erkekler gibi yine evlenmek zorunda kaliyorsa sorun nedir o zaman? Ömür boyu süren birsey değil sonuçta.
Cinsel pazarda dilediği gibi yaşar. Zaten 35 den sonra oyun biter. O güzellikten eser kalmaz veya boy pos önemini yitirir. Anne baba rolü ile insanlar mutlu olmaya çalışır. Yalnız kalmamak için evlenir
Erkeklerin değerini yukseltebilmesi adına bir sürü yazı var. Senin için bu kadar önemliyse kendini geliştir olsun bitsin
yoo benim için önemli değil. ben sadece bunun çok işe yaramayacağını söylüyorum. çok çalışırsan zengin olursun gibi bir safsata bu. çoğu şeyler doğduğumuzdan beridir gelen değişmeyen şeyler. genetik, aile v. s
Bu senin dusuncen evet senin gibi kızlar var ama senin tam tersin kizlar da var takilmaca tarzi her kıza ayni şekilde yaklaşılmaz zaten
Kızlar neden gerçekten çok güzel sevebilecekken kendine kötü davranan erkekleri eleştiriyor
Yazdığından hicbirsey anlamadım
Neden sizi seven erkekleri üzüp kötü davranan erkekleri tercih ediyorsunuz
Sorumu iyi oku? Sence bana zararı dokunacak tiplere baksaydım bu soruyu sorar miydim?
Onun için yorum yaptım çoğu seven erkekleri üzüyor bu yüzden erkeklerin çoğu nasıl davranacağını bilmiyor hep dışlandığı istenmediği için