Beğendim hoşlandım ekledim o da takip isteği attı bir kaç kez hikayelerime yanıt verdi başta birkaç bir şey sordu sonrasında ben mesaj attım en son beğendi bıraktı hikayelerime de hemen bakıyor ama konuşmak istemiyor bence ilk defa birinden böyle hoslanip istek attım ama o benden hoşlanmıyor sanırım arkadaşlıktan çıkaracağım pişman olmam değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazen nutku tutuluto insanın istiyo ama yazcak bişey bulamıyo
Hoşlanma ihtimali de var mı diyorsun
Yaani neden olmasın
Hikayelerime o kadar çabuk bakıyor ki anlayamıyorum ama muhabbet de açmıyor çok nadir konuşuyoruz anlayamıyorum hoslanip hoşlanmadığını
Bi iki adım at bakalım o da aynı şekilde gelicek mi
Attım yazdım muhabbeti bitirdi kalp koydu bitirdi yani ama hala hikayelerime hep ilk bakıyor ya yedekte tutuyor gibi ben de bu durumdan hiç hoşlanmıyorum
O zaman uzaklaşcaksın
Ecele etmiş olur muyum
öyle düşünme ya o neyi bekliyo sence 🤔 istiyosa biraz o acele etsin
Haklısın çıkar gitsin diyorsun 😂
En kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş 😉
Tamam teşekkürler
Ne demekk
Çıkar gitsinn yaa 😁😁
Az önce fotoğrafımı beğendi 😂😳😳
Aynı şehirde değilseniz veya çocuk f*ck arıyorsa sende o potansiyel yoksa ugraşmak istememiştir.
Aynı sehirdeyiz öyle bir şey arıyor mu bilmiyorum ama yaşı da var yani
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında?
Ben 26 o minimum 32 sanırım gerçi hiç göstermiyor yaşını
Abla birincisi 30 geçmiş erkek evlilik defterini kapatmış olur şöyle kapatmış olur biz belki dogru bir tabir değil affedersin ama taze isteriz yani 25 pek geçmiş kızlarla evlilik gözü ile ilgilenmeyiz çabuk olgunlaşıyorsunuz duygu kişilik açısından ve biz 30 yaşında 25 yaşında gibi düşünürken siz o yaşta baya baya yetişkin oluyorsunuz duygu düşünce olarak yani kafalar pek uyuşmaz sizin diger yönden samimi söylüyorum Şu an evli iki tane f*ck bady ım var artık sizlerede güven olmuyor pek seninle ciddi düşünüp ne yapsın ileride aldatılma riski oluyor genelde ve oda bunu biliyor.
Şaka mısın 30 küsur yaşına gelmissiniz sizi kabul eden kızlara şükredin bence 😂
Ayrıca yaşımı bilmiyor ki minimum 32 dedim daha fazla da olabilir yaşla alakali bir durum değil bu
Tamam işte problemde o bizi kabul eden de yok o yüzden bekarz ya zaten 😊 bu işler erkek 28 ini gemneden kız 25 yaşını geçmeden olmalı benim görüşüm sonra dallanıp budaklanıyor olaylar kusura bakma kızmada bana.
Akillaniyor anlamında diyorsun anladim aynen de ben her zaman olgundum yani 18 yaşında da aynı görüşlerim vardı yaşla alakalı değil olgunluk bunu yanlış anlamışsın sen 😂
Niye çıkarıyorsun yahu? boş ver kalsin egosu yukselmesin
Egosu mu yükselir ben şaşırır diye düşünüyorum çünkü ilk ekleyen de bendim
Ne biliyim yazmadım çıkardı der sen bilirsin kuzum