Ben iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum arkadaşlar. Alanimi söylemeyeyim çünkü önemi yok. Konumuza gelecek olursak ben okumuş erkek istemiyorum. Daha doğrusu universite okumuş akademik bir mesleği olan birini istemiyorum. Esnaf zanaatkarlik alanında yetişmiş usta tarzı bir eşim olsun istiyorum. Boyle dusunmemin nedeni farklı kulvarlarda olursak birbirimize birseyler katabiliriz. Cocugum da sadece tek bir çevreyle sınırlı kalmaz. Hem de el becerisinin öne çıktığı meslekler daha fazla saygı uyandırıyor bende. Tabi esimin kitap okuyan kültürlü biri olması da önemli.
Fakat ben bu düşüncemi çevremde paylaşınca senin yanına okumuş adamlar yakışır doktor avukat olsun gibi fikirler öne sürüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Fakat ben bu düşüncemi çevremde paylaşınca senin yanına okumuş adamlar yakışır doktor avukat olsun gibi fikirler öne sürüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer