Başka şeylere odaklanıyorum. İş ve hobi gibi. Ama gün içinde mutlaka ne yaparsam yapıyım, onunla ilgili bir şey karşıma çıkıyor. Ve onu çok kıskanıyorum. Başkalarının ona ilgi göstermesi hoşuma gitmiyor. Bu saçma bir durum evet. Ama bundan kurtulmak istiyorum. Bu durum beni üzüyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Artık benim olmayan birini kıskanmayı nasıl bırakabilirim?
senin değilse kabullen ve devam et :d hatta aslında olan durum şu kadınlarilgiseverveisterfamilyasından olduğu için ilgi görmediğin taktirde kıskanma ilgi isteği sevgi duyma isteği ruhunu bastırma isteği gelebilir normaldir yeni birileriyle tanış kökten düzelt :d
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olmuyor işte. benimlede ilgilenen, beğenen kişiler var. Ama umrumda değil kimse. Aklım hep onda. Yeni biriyle tanışmak ya da birine şans vermek istemiyorum. Hâlâ onu çok seviyorum.
aslında sorunun o çocuğu sevmek değil saplantılı olmak o çocuk şimdi sana gelse aynı etkiyi vermez saplantı olmuş sende belli onu elde etmek istiyosun ama dediğim gibi şans verirsen sana değer veren beğenen kişilere bu durumdan çıkacaksın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zamanla hepsinden kurtulacaksın ama sen başka şeylere odaklanmaya bak en çok kendinle ilgilen sonra zaman içinde sende göreceksin ki bütün bunlar komedi gibı çok komik gelecek sana ama sadece biraz zaman ve sabır gerekiyor
Kendine değer ver. Ne yaşamamış olursanız olun , onu değerli kılan senin varlığın. Olmuyorsa bırak kendi hayatında mutlu olsun. Bilmiyorum kabullenmek lazım sanırım. Birini huzursuz etmek dünyanın en berbat hissi.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendime değer veriyor ve kendimi seviyorum zaten. Evet haklısın kabullenmek lazım. Unutmak lazım.
Düşünceler gelir geçer. Gelmelerini engelleyemezsin. Tek yapabileceğin onlardan rahatsız olmamak. Aklına gelen binlerce düşünceden sadece bir tanesi.. Böyle düşün.
Çünkü o uzağa gitti. Ve ikimiz için zor olacağını düşündüm. Ve şimdi burada. Ama yine gidecek. Uzak mesafe sürdüremeyiz diye düşündüm. Çünkü bir süre uzak kalacaktık ve o süre zarfında her şey farklı olabilir diye düşündüm.
En başta uzak mesafe ilişki değildi. O sonradan iş için başka bir yere gitti. bu benim hatam mıydı? ben nerden bilebilirim ki geleceği? Gitmemi deseydim. Karşına çıkan daha iyi iş fırsatına hayır demesini mi söyleseydim? Bu bencillik olmaz mıydı? Ben onu düşündüm. Ve yaşamadığım bir şey olsaydı bu yorumlarda bulunmazdım zaten öyle değil mi?
Soru yazmışsınız, biz de kendimizce yorum yapıyoruz. Ne yaşadığınızı bilmemiz mümkün değil ancak tahmin edebiliriz onda da bazen yanlış tahminler yapılması doğaldır... Hayat hepimiz için belirsiz. Siz de bu belirsizlikten endişelenip ayrılarak önlem almak istemişsiniz. Ben bunu anlıyorum yazdıklarınızdan. Bir yola girmişseniz onu bütün zorluklarıyla göğüslemeniz gerekir. Vazgeçtiyseniz de artık düşünmemeniz gerekir. Sizde ikisi de yok...
Hem seviyodum diyosun hem uzağız mesafeler girdi yapamayız cart curt diyip ayrılıyosun çocuk istememiş ayrılmayı şimdide değere bindi tabi ohh olmuş sana izle şimdi onu uzaktan :)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sinirleniyim mi güleyim mi bilemedim. haha İnsan yaşamadan bir şeyi bilemezmiş. Bu ne ön yargı arkadaş?
Ön yargı değil aslaa sen öyle yazmışsın demişsin ki çocuk ayrılmak istemiyodu ve demişsin ki mesafelerden dolayı ayrıldım yani apaçık bahane etmişsin. Eğer sevseydin uzak kaldığınızda tek sorun olucak şeyin özlemek olduğunu ve mesafeler yüzünden daha çok özleyip birbirinize bağlanıcağını bilirdin.
Ayrıca yaşadım ama ben senin gibi bahanelere sığınmadım. Sevgimin arkasında durdum ve sabrettim hemde çok uzun bi zaman. Gitmek isteyen benden gitti asla giden ben olmadım.
Evet haklısın. haha Ama terk etmemin bir nedeni var. O uzağa gitmişti iş nedeniyle. Ve böyle olunca istemeyerek terk ettim. İkimiz içinde zor olmasın diye. Ama şimdi yine gözümün önünde. Deli oluyorum. Sinir oluyorum. Beni deli ediyor. O bir şey yapmıyor ama onunla ilgilenilmesine sinir oluyorum. O ise bakışlarımı fark ettiğinde bazen garipser gibi bakıyor bana. Bazen gülümsüyor.
Onunla konuştuk zaten defalarca. O ayrılmamı hiç istemedi. Ayrıldığımızda kötü ayrılmadık. Bazen ikimizde birbirimize bahane edip mesajlar attık. Ayrı olduğumuz halde. Sonra artık birbirimize yazmayalım dedim bir gün. Onu çok seviyorum. Ama birşeylerin kötü olmasını istemedim. Uzak mesafe bizi uzaklaştıracağını düşündüm. Ve bu yüzden böyle yaptım.