Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey anlatmak istiyorum. Kimseye anlatmadıgim bır şey bu. Eminimki size komik gelecek ama benim için hiç öyle olmadı bu konuda hala derinde bir yerde acı çektiğimi hissediyorum.
5 yaşındayken aynı sokakta oturan, benimle yaşıt bir çocuğa aşık oldum çok büyük bir aşktı 5 yıldan fazla sürdü ister inanın ister inanmayın gerçek bir aşktı. 30 yaşında ve evliyim ama kimseye o kadar aşık olmadım ben.
Birinci sınıfın ilk günü sınıfa girdiğimde gordgum beni görünce sevinmiş bir çift gulen göz.. meğer aynı sınıfa dusmusuz o gün çok sevinmis ve de utanmıştım. Kalbim yerinden çıkacaktı.. o zamanla sınıfın en caliskani bense tembeli olmuştum. Ayrı dünyaların insanları olmuştuk. Ona aşık olduğumu anlamasından korktuğum için yanıma hiç yaklastirmiyordum. benimle oynamak istediği zaman bir şekilde uzaklastiriyordum. Ama boş boğaz arkadaşlarım ona aşık olduğumu söylemişler bile. neyse Yıl 1999 ikinci sınıftayız ve sokakta oynuyorum.. bir baktim bizim sınıfın caliskanlari ve bazı tembeller onun evine gidiyor.. meğer beyefendinin sünneti varmış herkesi davet etmiş beni davet etmemiş haberim bile yok komşusu olduğum halde o kadar rencide olmuş aşağılanmış hissettim ki kendimi.. o hissi bu yıl olmuş hala atamıyorum evet bariz değil ama hissediyorum hala içimde. Sürekli rüyamda onu görüyorum yılda 30-40 rüyamda mutlaka o var. Şuanda bir şey hissetmiyorum ama nedense ruhunu taşıyor gibiyim. Yine güleceksiniz belki ama taaa 1999da olan bu olay aklıma geldi ve ben şu an hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi her zaman çok değersiz hissettim ve temelinde bu olayın yattığını düşünüyorum. Hayat aşk konusunda acı cektirmek için ergen olmamı bile beklemedi. 5 yaşında aşık etti 8 yaşında rencide etti :) sadece anlatmak istedim. Böyle işte..
5 yaşındayken aynı sokakta oturan, benimle yaşıt bir çocuğa aşık oldum çok büyük bir aşktı 5 yıldan fazla sürdü ister inanın ister inanmayın gerçek bir aşktı. 30 yaşında ve evliyim ama kimseye o kadar aşık olmadım ben.
Birinci sınıfın ilk günü sınıfa girdiğimde gordgum beni görünce sevinmiş bir çift gulen göz.. meğer aynı sınıfa dusmusuz o gün çok sevinmis ve de utanmıştım. Kalbim yerinden çıkacaktı.. o zamanla sınıfın en caliskani bense tembeli olmuştum. Ayrı dünyaların insanları olmuştuk. Ona aşık olduğumu anlamasından korktuğum için yanıma hiç yaklastirmiyordum. benimle oynamak istediği zaman bir şekilde uzaklastiriyordum. Ama boş boğaz arkadaşlarım ona aşık olduğumu söylemişler bile. neyse Yıl 1999 ikinci sınıftayız ve sokakta oynuyorum.. bir baktim bizim sınıfın caliskanlari ve bazı tembeller onun evine gidiyor.. meğer beyefendinin sünneti varmış herkesi davet etmiş beni davet etmemiş haberim bile yok komşusu olduğum halde o kadar rencide olmuş aşağılanmış hissettim ki kendimi.. o hissi bu yıl olmuş hala atamıyorum evet bariz değil ama hissediyorum hala içimde. Sürekli rüyamda onu görüyorum yılda 30-40 rüyamda mutlaka o var. Şuanda bir şey hissetmiyorum ama nedense ruhunu taşıyor gibiyim. Yine güleceksiniz belki ama taaa 1999da olan bu olay aklıma geldi ve ben şu an hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi her zaman çok değersiz hissettim ve temelinde bu olayın yattığını düşünüyorum. Hayat aşk konusunda acı cektirmek için ergen olmamı bile beklemedi. 5 yaşında aşık etti 8 yaşında rencide etti :) sadece anlatmak istedim. Böyle işte..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
5 yaşında aşık , 8 yaşında rencide oldun.
30 yaşında ne haldesin :)
Dalga geçileceğini biliyordum, canın sağolsun arkadaşım
dalga geçmedim. alınacağını düşünmedim.
kırdıysa özür diliyorum.
Sorun değil biraz duygusallik var üzerimde , geçti şimdi :)
Sevindim 😊
Aynısını bende yaşadım keşke o zamanlar sevdiğini itiraf etseydin belkide şu an onunla evli mutlu çocuklu olurdun
Öğrenmişti sevdiğimi sonradan. Tembel olmasaydım şansım olurdu çocuk caliskandi :)
Aynısını bende yaşadım benimkide çalışkandı ikimizde aynı sırada yan yana oturuyorduk ama ben söyleyemedim ve gitti uzaklaştı
Kötü olmuş çalışkanlar çok acımasız. Tembel birinin sevmesinden hoslanmazlardi
Evet statü farkı var şimdi o öğretmen ben ise fabrika işcisi
Sen ne is yapıyorsun peki ve ne zaman evlendin eşini sevmiyor musun
Allah'tan benimki ortaokulda sınıfın tembeline dönüşmüş. Ben 7 yıl önce evlendim severek. Bu bahsettiğim çocuğu unutamiyor değilim çoktan unuttum da işte 8 yaşındaki ben çok üzülüyor :) o halime üzülüyorum. Hala kendimi değersiz hissediyorum kendimi o cocuugn gözünden görüyor gibiyim
Sen kendini ezik görüyorsun galiba ama sen bence ulaşılmaz birisin o ezik görsün kendini
7 yıl cok uzun bir süre olmuş eşinle aranız nasıl çoluk çocuk var mı ve nasıl tanıştınız eşinle ne kadar sevgili kaldınız
Bir parça görüyorum sanırım duzeltemiyorim o yönden. Eşimle aram kötü bir çocugumiz var. İki yıl sevgili kaldık evlendik
Kötü derken niye kötü peki
Eşini sevmiyor musun ne zamandır kötü
Üç yıldır kötü , eşime çok aşıktım kendisinden uzaklastirdi asagilamalar ve hakaretlerle.. sebebi oyun bağımlılığı ve sohbet ettiği kızlar. Onlara vakit ayırmak istediği için beni sindirdi. Şimdi düzeltmeye çalışıyor ben sogudum
Peki ayrıldınızmı şimdi
Konuştuğu kızlar var derken seni aldatıyor mu
Keske evlenmeseydin
Niye sustun
Bence de keşke evlenmeseydim. Aldatmak değil normal konuşuyor ama aslında aldatsa daha iyi, mesela ise gidiyor geliyor hiç konuşmuyor nasılsın demiyor konuşmak istiyorum onunla vakit geçirmek istiyorum bana bağırıyordu git başımdan vs diye. Sonra gizli gizli oyununa girdim baktım kızlara hal hatir sormus bayadır konuusmus hayatlarına dair detayları biliyor onlar için endişeleniyor vs. E bu da aldatmak aslında evndeki kadına sormuyor nasılsın diye çok zoruma gitti. O sıralar ben diyet spor yoğunlukta idim. Bir değişim süreci geçiriyordum özgüvenim yükseldi guzellestim falan ama görüntüme laf etmeye başladı. Üç yıldır depresyon ile bogusiyordum onun yüzünden yeni yeni duzelmeye başladım. Daha da büyük bir değişim geçirdim bu arada o süre zarfında. Onu sevmediğim için ilgisiz davranıyorum üst perdeden konuşuyorum kendime layık görmedigimi belli ediyorum şuanda peşimden koşuyor
Şiddet var mı peki ve eşin kaç yaşında
İşte bu adamla evlenmeme cocukluktaki travmamin sebep olduğunu düşünüyorum o yüzden üzülüyorum en başta kendimi değersiz hissettigim için bana değer verdiğini sandığım bir adamla evlenmiş bulundum daha fazlasına layık görmedim kendimi.
Üzülme ya seni anlayan bir eş olmalı bence sevmek yetmez
Biraz kilolusun galiba kilo vermekmi istiyorsun
Eşim 36 şiddet başladı evet bir kaç kez vurdu genelde dışarıda darp ediyor biri bana bakıyorsa beni tartakliyordu artık yapamiyor en son yazın yaptı dudağımı patlatti
Hayır kilolu değilim zayıfladım
İnşallah bende senin gibi olmam ya bende sevdiğim birini arıyorum ama bulamadım hep eski küçüklük aşkımı arıyorum
Çok geç yazıyorsun musayit deilmisin
Peki hic acımıyor mu eşin seni döverken insan sevdiğine kıyarmı ya
Normal yazıyorum ya
Kimseyi arama bence bekarlık sultanlık hiç gerek yok kimseye
Gec yazıyorsun ondan dedim istersn istk at ordn konuslm
Yok ya insan iki göze iki kaşa bir güler yüze hasret kalıyor bazen tek yaşıyorum ben zor oluyor bazen evde konuşan dertleşen biri arıyor insan
Ben de kendime hasret kaldım tam tersi. Kötü bir ilişkidense yalnızlık en güzelidir en güzel aşk platonik olan bu arada çünkü karşındaki kişi sana zarar veremez bilmediği için en iyisi uzaktan sevmek
Haklısın ama onun baska erkekle birlikte olduğunu bilmek daha çok üzüyor ama
Geçen gün rüyamda gördüm onu arada bir rüyama giriyor en mutlu olduğum rüya onu gördüğüm zaman oluyor
Seninkisi evlimi ya da sevgilisi var mı peki
Benim de öyle oluyor :) evlendi inşallah çok çok mutlu olur yuvasında :)
İşte o mutluyken sen daha çok üzgün okuyorsun ama
Yenimi evlendi o çocuğu falan var mı
İkinizde farklı hayatlarda farklı yataklarda farklı eşlerde değişik bir duygu olmalı senin için
Sanırım yanlış anlattım kendimi o çocuğa karşı hiç bişey hissetmiyorum ben. 12 yaşıma kadar sevdim sadece. Yeni evlendi çocuğu yok. Ben sadece geçmişte bana acımasız davranmasına üzüldüm çünkü beni karakter olarak etkiledi bu olay yaşanmasaydi biraz daha kendime değer verebilirdim belki herkesin içinde rencide oldum bir sınıfa komple. Onu atamiyorum hatta dün rüyamda gördüm ona beni neden çağırmadin diye soruyordum agliyordum işte o yüzden bugün de bu konu aklımda var beni bu kadar etkilediğini rüyayı görünce farkettim
Anladım ama üzülme küçükken olmuş şu an seni rencide edecek hiç bişey yok sen çalışıyor musun ev kadını mısın ve kocanada rencide ettirme kendini ezdirme ona kendini
Mutsuzsan ayrıl kendi hayatını baştan kur
Çalışmıyorum çocuktan dolayı ayrılmayı düşünüyorum bakal cesaret edebilirsem ayrılacağım :) çok teşekkür ederim sen de üzülme karşına çıkar biri
İnşallah çıkar çocuk kaç yaşında peki ve erkekmi
Ayrılırsan da çocuğunu sen al annesiz büyümesin ben annesiz büyüdüm cok zor oluyor gelişimi bile etkiliyor
5 yaşına , öyle mi çok üzüldüm annesiz büyümeyi düşünmek bile çok acı verici. Anne baban ayri mi yoksa vefat mi etti
Annemle babam ben küçükken boşanmışlar ben hic anmemi görmedim babamda kaldım babannem büyüttü baktı beni
Burası cok özele kaçıyor ya istk atsna ordn konuslm
:((( daha sonra gördün mü kaç yaşındayken bosanmislar
Ben 1 yaşındayken hiç görmedim
Senin çocuk kızmı erkekmi
Anne tarafından akrabalar peki? Bir şey soyliycem ama uzulmenden korkuyorum. Benim ilkokulda sınıf arkadaşım annesini kaçtı gitti biliyordu meğer ölmüş üzülmesin diye yalan söylemişler
Kız benim çocuğum ama aşırı babaci
Yok benimkisi yaşıyor beni görmeye geldi ama ben çıkmadım çünkü çok gec geldi küçükken gelseydi belki kabul ederdim
Babasına düşünse ayrılınca cok zorluk cekebilir bosaninca seni istemeyebilir babasıyla yaşamak isteyebilir
Peki eşin seni çocuğun yanında dövüyor mu
Anladım çok üzüldüm ama yine de görüş istersen bir de ondan dinle çünkü çok görüyoruz şiddete maruz kalıp gitmekten başka çaresi olmayan anneleri. Anca cesaret edebilmis olabilir sana görünmek için. Zor bir şey kimse cocuguni bırakamaz normal şartlarda. Demekki başka bir şeyler yaşanmış ki bırakmak zorunda kaldi
Doğru diyorsun cok kafam karışık bu konuda
Sen niye istk atmıyorsun peki
şu an eşinle aranız nasıl peki yatakları ayırdınız mı
Anonim kalmak istiyorum. Görüş bence geç olmadan. Hem kendini iyi hissedersin terkedilmedigini öğrenince istememiş hissetmiş olabilirsin kendini bu da bilinçaltına yük o yükten kurtar kendini annenle görüşerek o da vicdan azabı çekiyor
Hemen görüş deyince olmuyor ama benim duygularım şu an çok karışık ne yapacağımı ne edeceğimi görüşünce ağlayacakmıyım görüşecek miyim bilmiyorum
Dier sorumada cevap versene kanka
Haklısın tabiki. Bunu niye sordun özel oldu
Evliliğinizi analiz ediyorum
Zaten gizlisin sorun olmaz bence söylemek
Kızdın galiba bana
Özür dilerim ya
Uyudunmu
Geçmiş tozdur. Üfle gitsin
Bu seviyeye gelmek istiyorum o kadar çok toz var ki uflesem gözüme kaçar yine ağlarım :)
Ama ağlamaktan gözümüz kör olur yoksa. Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalış. Beynini zorla unutmaya. Hatta istersen istemediğin şeyleri yaşamadığını farzet. Geçmişteki saçmalıklar için geleceğini mutsuz etme. Bence en azından öyle yapmalısın
Haklısın ama o yaşadığım şey geleceğimi etkiledi o yüzden daha çok üzülüyorum sanırım.
Ben 5 yaşımı hatırlamıyorum ya daha nelet
Bazılarının hafızası gereksiz şekilde kuvvetlidir bu yönden şanssızım hafızam peşimi birakmiyor
Benim hafızamda kuvvetlidir. Örnek lisedeki sıra arkadaşımın tc numarası hala aklımda. 15 yıl geçti neredeyse. Ama o dönemleri hatırlamıyorum pek
Hatırlamamak daha iyi baksana bana deli gibi neyi hatırlıyorum. İki yaşımdan da kesitler hatırlıyorum maalesef zorlasam dogdugum günü hatırlayacağım ama dün ne yemek yediğimi hatirlamam
Wow müthiş bir psikolojik çözümleme yapmışsın