İlk aşk travması?

Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey anlatmak istiyorum. Kimseye anlatmadıgim bır şey bu. Eminimki size komik gelecek ama benim için hiç öyle olmadı bu konuda hala derinde bir yerde acı çektiğimi hissediyorum.
5 yaşındayken aynı sokakta oturan, benimle yaşıt bir çocuğa aşık oldum çok büyük bir aşktı 5 yıldan fazla sürdü ister inanın ister inanmayın gerçek bir aşktı. 30 yaşında ve evliyim ama kimseye o kadar aşık olmadım ben.
Birinci sınıfın ilk günü sınıfa girdiğimde gordgum beni görünce sevinmiş bir çift gulen göz.. meğer aynı sınıfa dusmusuz o gün çok sevinmis ve de utanmıştım. Kalbim yerinden çıkacaktı.. o zamanla sınıfın en caliskani bense tembeli olmuştum. Ayrı dünyaların insanları olmuştuk. Ona aşık olduğumu anlamasından korktuğum için yanıma hiç yaklastirmiyordum. benimle oynamak istediği zaman bir şekilde uzaklastiriyordum. Ama boş boğaz arkadaşlarım ona aşık olduğumu söylemişler bile. neyse Yıl 1999 ikinci sınıftayız ve sokakta oynuyorum.. bir baktim bizim sınıfın caliskanlari ve bazı tembeller onun evine gidiyor.. meğer beyefendinin sünneti varmış herkesi davet etmiş beni davet etmemiş haberim bile yok komşusu olduğum halde o kadar rencide olmuş aşağılanmış hissettim ki kendimi.. o hissi bu yıl olmuş hala atamıyorum evet bariz değil ama hissediyorum hala içimde. Sürekli rüyamda onu görüyorum yılda 30-40 rüyamda mutlaka o var. Şuanda bir şey hissetmiyorum ama nedense ruhunu taşıyor gibiyim. Yine güleceksiniz belki ama taaa 1999da olan bu olay aklıma geldi ve ben şu an hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi her zaman çok değersiz hissettim ve temelinde bu olayın yattığını düşünüyorum. Hayat aşk konusunda acı cektirmek için ergen olmamı bile beklemedi. 5 yaşında aşık etti 8 yaşında rencide etti :) sadece anlatmak istedim. Böyle işte..
İlk aşk travması?