Selamlar.. Ikili ilişkilerde buna sıkça rastlıyoruz.. Arkadaşlık olarak başlayan bir ilişki ileride bir şekilde hoşlantıya ya da ilişkiye evrilebiliyor.. 😜 Peki sence ateşle barut yan yana durur mu? 🔥Keyifli günler.. 🥂🤘
Zaten öyle olur ki ilk önce böyle normal arkadaş olursun konuşursun işte gülersin eglenirsin daha sonra bakarsın bir arkadaşım var ama diğerlerinden farklı. Genelde böyle olur zaten hadi sevgili olalım diye başlamaz ki ilk önce arkadaş olursun konuşursun eglenirsin daha sonra bakarsın arada gerçekten uyum var denersin olursa olur olmazsa da olmaz bu kadar basit
Merhaba. Hormonel dengesini tutturamayıp ona köle olan herkes için bu durum böyledir. Yani erkek ve kadın sadece arkadaş olamaz. Bence yanlıştır. Yıllanmış kız arkadaşlarım var ve hoşlantı gibi sevgiliye ait şeyler hissetmedik ve sohbet muhabbet devam ediyoruz. Tabii ki aksi yönde de olaylar yaşandı ancak, bence tamamen insanın irade zayıflığıdır hoşlanmadığın ve kriterlerine uymayan birinden zamanla hoşlanmak. Işıkla kal...
Kadınla erkek arkadaş olabilir mi? Elbette olabilir. Ancak mesafeyi belirlemek çok önemli. Genellikle ilk tarafında ilişkisi yoksa çoğu zaman duygusal ve bedensel boşlukları kişileri bu yöne iter. Ancak ilişkisi olan kişi bu mesafeyi güzel oturtursa arkadaşlık olarak devam edebilir her daim.
ateşle barut ah yanyana durmaz gönül dilinden anla biraz bir dokunursan ah dokunursan ellerin mızrap olur bedenim saz.. az dinlemedim bu şarkıyı. Yani nedenir ki? Bence insanlar kendilerini sınırlandırmamalı. Bugünün arkadaşları yarın için potansiyel sevgili adayıdır bana göre ve bunda bir sakınca görmüyorum ben.
İnsanın fıtratında üremek var. Öyle her durumda çiftleşme arzusu ile yanaşır. Buna uymayan her aday, ya elinin tersi ile itilir ya da arkadaş kisvesi altında önemsiz bir rutine bırakır..
Medeniyet bu durumu kibar bir tabloya koymak için var. Neticede bir hayvanız.
Cevabı bulmak kolay. Önce av malzemeleri satan bir mağazaya gidip av fişeği alıyorsun ve eve gelip bir bıçakla kesiyorsun içindeki barutu yanmaz bir kaba koyup ateşi yanına yaklaştırıyorsun ve işte cevap... ;)