AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evlilik yıl dönümü kutlanır diye biliyorum sadece
Sanki eşim bekliyormuş gibi hissettim de
O zaman sapanca tatilini evlilik yıl dönümüne sakla, nişan gecesi içinde yemeğe çıkartabilirsin çünkü bu adet olmuş bişey değil tercih olmuş bişey. ya da ilk yıl dönümünüzse eğer ilk olduğu için bu seferlik çıkarabilirsin
İlk yıl evet göz açıp kapayıncaya kadar geçti dün gibi geliyor heveslenmişken yapmam gerek sanırım
O zaman kutlamalısın reis ilk yıl olduğu için sonrakilerede çok gerek yok. Mutluluklar dilerim bu arada
Teşekkür ederim gerçekten teşekkür ederim fotoğrafımızı bile koydum daha çok kişi fikir belirtsin diye sadece sen ciddiye alıp cevap verdin çok sağol sana da nasip olsun inşallah umarım bizim de güzel bir tatilimiz olur
Rica ederim reis inşallah hiç kötü gün görmezsiniz bende teşekkür ederim çok sağolasın. İşte burdaki insanlar böyle bu soruyu sen değilde bir kız sormuş olsaydı hemen dakikasına 747376373 kişi yazmış olurdu ama sen bakma onlara burası böyle bir platform çoğu gereksiz ve boş. Bende bilmediğim için internetten baktım farklı forum sitelerinden ordada insanlar zorunluluk olmadığı sadece istek veya beklentiye göre olduğunu söylemiş baktığımda da çoğunluk en azından ilk yıllar kutlanmalı demiş bende ordan bakıp sana yazdım yardımcı olduysam sevindim mutlu tatiller dilerim
Teşekkür ederim dediğin gibi cevap almak için kız olmak gerekiyor o yüzden fotomuzu da koydum ama gerek de yokmuş sen yettin :)
Rica ederim reis yardımcı olduysam ne mutlu bana sakaryadasın galiba : )
İstanbuldayım ama haftasonu sapanca :)
Haa benimde ailem sakaryalı bi müddet sakaryada kaldım şu an kıbrıstayım hiç sapancaya gitmedim o yüzden nasıl bir yer bilmiyorum ama umarım pişman olmazsınız. Antalyaya falan gidin diyecemde malum tüm her şeyin fiyatı arttı
Sapanca’da ufak evler jakuzili falan şehvetli bir ortam oluyor fotolardan biliyorum bende
Şimdi baktımda harika görünüyor açıkçası en azından antalyaya göre bütçe dostu diyebilirim yıl dönümünüz ne zamana geliyor? Eğer hafta sonunaysa hafta sonunu komple orada geçirin diyecektim
Pazara geliyor cumadan gidelim diye düşünüyorum hafta sonu boyunca çıkmayız zaten öneri mekan beklerim bu arada ekledim seni :)
Oh ne güzel reis cuma akşamından gidersin pazartesi sabahından dönersin harika bir hafta sonu olur bence : ) biliyorum geri takip attım sana ben mekanlar bilmiyorum ama kuzenlere sorarım ona göre dönerim sana ve araştırırım biraz mekanları şimdi
Mesajların kapalıydı burdan atayım www.seyahatekspresi.com/.../
Şöyle bir yer var ben baya beğendim
Ben açık diye hatırlıyordum ama neyse baktımda şimdi gayet güzel fiyatınada değecek gibi 3 gece kalsanız 5 bin gider kahvaltı yemek dahil değil o da 2-3 tutsa bi 7-8 gidecek gibi ama bu gecelik diyor yani neredeyse antalyada 5 yıldızlı otelle aynı paraya denk geliyor
Fiyat çok fahiş değil ya ortamı sevsin benim için yeter bakıyordu hoşuna gidiyordu böyle yerler
O zaman sıkıntı yok reis zaten önemli bir gün için gidiyorsunuz normal bir gün için değil. Bence şimdiden arayıp rezervasyon hakkında bilgi almalısın sonuçta tatil yeri dolu olabilir birde yeri ne kadar erkenden araştırırsan kesinleştirirsen o kadar iyi olur senin için son dakika dımdızlak kalmayasın ortada
Birazdan halledeceğim ya sormayacağım mekanı sürpriz olsun bence
Sen bilirsin yinede reis ama elini hızlı tut bence
Rezervasyon tamam güzel de bir hediye ile bu iş tamamdır :)
Hallettin mi reis rezervasyonu? Bak ne diyecem bir demet gül ve bir yüzük alıp evlilik teklifini o akşam edebilirsin bence daha iyi olur 😊
Evliyiz zaten reis 4 aylık :)
Gecelik falan düşünüyorum bana da yarasın 😂
Fotoğraftan anlamalıydım 😅 gecelik değilde saat olabilir ya da ikinizinde adını ya da resmini taşıyan kolye bileklik vs olabilir çok pahalıya kaçma bence asıl hediyeyi falan evlilik yıl dönümüne saklarsın…😄
Aynen tatil de hediye gibi olacak zaten yanında gecelikle geceyi biraz daha alevlendiririm belki diye dedim bana da bir faydası olsun hediyenin 😂
Ateşli geceler dilerim o zaman reis hediyen o zaman baya güzel hediye 😂😂 sen biraz yakın davran gerisi kendiliğinden gelir bence 😅
Gecelik modelini seçmedim daha onun için da tavsiyen olursa güzel olur valla :)
Özelden attım sana reis
Bence sen seç bu işleri yabancıya bırakma derim 😅
Cevapladım reis eyvallah ordan devam
:D bence saçma biz kutlamıcaz evlenince evlilik yıldönümünü kutlarız inşallah
İlk yıl olduğu için biraz hevesli gibi :)